Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
evkill wrote:No nie wiem czy tak dobrze. Przy iui miałam 6 i to na tabletach. Teraz kłucia 1,5 tygodnia i tylko 10? Do tego odebrałam dziś immunologię i chyba nigdy mi się nie uda. Raczej rzadko się załamuje, ale teraz żyć mi się nie chcę
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Njut, tulę mocno
ja miałam w diagnostyce zawsze wynik <1 lub <0,1. Będziesz jeszcze powtarzać?
Vaina, ale wieści! Trzymam mocno kciuki Kochana
Vaina lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Cześć dziewczyny!
My dopiero zaczynamy swoją przygodę w Provicie dlatego chciałabym zapytać którego lekarza najbardziej polecacie na pierwsza konsultacje?
U nas głównie problem po stronie męża.... azoospermia. Miał biopsje i plemniki się znalazły ale ustaliliśmy z andrologiem ze w dniu punkcji zrobimy biopsje by zużyć materiał bez mrożenia. U mnie póki co wszystkie wyników normie... w styczniu chcemy zacząć działać bo teraz mąż przyjmuje suplementy przed kolejna biopsja, w lutym może już podchodzić wiec myśle ze to wystarczający czas by mnie przygotować do wszystkiego tym bardziej ze mam już prawie wszystkie wyniki badań03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
nick nieaktualnyevkill wrote:No nie wiem czy tak dobrze. Przy iui miałam 6 i to na tabletach. Teraz kłucia 1,5 tygodnia i tylko 10? Do tego odebrałam dziś immunologię i chyba nigdy mi się nie uda. Raczej rzadko się załamuje, ale teraz żyć mi się nie chcę
Kochana nie możesz!! Walczymy dalej ❤️ 10 to moim zdaniem dobry wynil a gdzie tam do środy! Będziemy mocno trzymać wszystkie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 16:51
-
nick nieaktualnySesil wrote:Cześć dziewczyny!
My dopiero zaczynamy swoją przygodę w Provicie dlatego chciałabym zapytać którego lekarza najbardziej polecacie na pierwsza konsultacje?
U nas głównie problem po stronie męża.... azoospermia. Miał biopsje i plemniki się znalazły ale ustaliliśmy z andrologiem ze w dniu punkcji zrobimy biopsje by zużyć materiał bez mrożenia. U mnie póki co wszystkie wyników normie... w styczniu chcemy zacząć działać bo teraz mąż przyjmuje suplementy przed kolejna biopsja, w lutym może już podchodzić wiec myśle ze to wystarczający czas by mnie przygotować do wszystkiego tym bardziej ze mam już prawie wszystkie wyniki badań -
evkill wrote:No nie wiem czy tak dobrze. Przy iui miałam 6 i to na tabletach. Teraz kłucia 1,5 tygodnia i tylko 10? Do tego odebrałam dziś immunologię i chyba nigdy mi się nie uda. Raczej rzadko się załamuje, ale teraz żyć mi się nie chcę
-
nick nieaktualny
-
A co powiesz na 1,5 tygodnia kłucia i tylko 1 komórka? 10 to dobry wynik, jak jeszcze będą dojrzałe to extra!
Jakie masz wyniki z immunologii?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Evkill, ja przy pierwszej procedurze miałam 7 i miałam 6 dojrzałych komórek, teraz miałam 12 i 5 dojrzałych - sama widzisz ze liczy się jakość nie ilość, a ja ci życzę samych pięknych dojrzałych komórek06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Erl wrote:Njut, tulę mocno
ja miałam w diagnostyce zawsze wynik <1 lub <0,1. Będziesz jeszcze powtarzać?
Vaina, ale wieści! Trzymam mocno kciuki Kochana06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevkill wrote:No nie wiem czy tak dobrze. Przy iui miałam 6 i to na tabletach. Teraz kłucia 1,5 tygodnia i tylko 10? Do tego odebrałam dziś immunologię i chyba nigdy mi się nie uda. Raczej rzadko się załamuje, ale teraz żyć mi się nie chcę
Przestań . Ile było przypadków, że dziewczyny miały po 20 i co? i żadnego zarodka z tego bo komórki kiepskie. Będzie dobrze! -
Ja miałam 13 pęcherzyków na punkcji pobrali 5 przy czym okazało się, ze jeden był i tak nie dojrzały wiec zostały 4. A tak naprawdę wystarczył ten jeden by się udało. Nie ma co się przejmować ilością.