Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Vaina ciche gratulacje! W końcu kreska na forum, teraz się posypią
Trzymam kciuki za betę &&&
Ptaszyna, Seni za was dalej kciuki. Jeszcze kreski mają czas na pojawienie się&&&
Ptaszyna, Vaina, Seni83 lubią tę wiadomość
-
Bejzi wrote:Ja też po przebudzeniu weszlam na forum i sprawdzam wieści.
Ptaszynko, tak jak piszą dziewczyny, moze za wcześnie, niech iskra nadziei sie pali.
Vaina, poszalalas! Gratulacje, cos czuję, ze dwojka!
Ja nie wiem, ale mam wrażenie że na początku roku na forum dziewczyny miały transferowane po dwa zarodki i wtedy częściej zdarzały się ciąże. Na pewno Erl tak miala. I jeszcze na pewno ze dwie, trzy dziewczyny ktorych nickow nie jestem w stanie sobie przypomniec. Może w tej chwili brak sukcesów z tego tez wynika, w kupie raźniejmam nadzieję na kolejne bliźniaki na forum i bez problemów ciążę
bardzo się cieszę z wieści i Vainy szczęścia
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualnyJa bym nie chciala blizniat wiec u mnie w gre wchodza jeszcze dwa transfery.
Dziewczyny, bo nie otrzymalam w sumie konkretnej odpowiedzi-
Czy moge odrazu podchodzic do drugiego crio na sztucznym cyklu czy musi byc przerwa?
Bo wiecie, chcialabym sobie juz zaplanowac co dalej a nie wiem czy w ogole mam czym sobie glowe zaprzatac bo moze nie wolno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 10:27
-
Ptaszyna, Seni ja myśle, że za wcześnie na sikacza może być.
Wielokrotnie pisałam ze z synem 9dpt 5dniowego zarodka test sikany wyszedł ledwo widoczny, naprawdę bardzo słaby, pewnie jakbym zrobiła dzień wcześnije nic by nie wyszło. I myślę ze u was też tak może być.
Ja tam mocno zaciskam kciukiPtaszyna, Seni83, lipcowka86 lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Quczi wrote:Ja miałam i mam dwa cuda
mam nadzieję na kolejne bliźniaki na forum i bez problemów ciążę
bardzo się cieszę z wieści i Vainy szczęścia
byla jeszcze Karen i Joanna w lipcu z blizniakami. Bardziej chodzilo mi o podanie dwoch zarodkow ktore przynioslo pojedyncza ciążę.
Twoim przypadkiem wciaz sie zachwycam, tyle lat starań, podwojne szczęście ktore "współpracuje", do tego niewiele przytylas, przypadek perfekt!
KateHawke, Ptaszyna, Quczi lubią tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
Ptaszyna wrote:Ja bym nie chciala blizniat wiec u mnie w gre wchodza jeszcze dwa transfery.
Dziewczyny, bo nie otrzymalam w sumie konkretnej odpowiedzi-
Czy moge odrazu podchodzic do drugiego crio na sztucznym cyklu czy musi byc przerwa?
Bo wiecie, chcialabym sobie juz zaplanowac co dalej a nie wiem czy w ogole mam czym sobie glowe zaprzatac bo moze nie wolno.Ptaszyna, Seni83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyh_anulka wrote:Możesz podejść tylko na naturalnym.. Jesli kolejny transfer ma być na sztucznym cyklu to musi być przerwa - tak zawsze pisały dziewczyny..
W ogole to powiem Wam, ze jak pobieralam dzis mocz to zrobienia sikanca to bylam w szoku. Calkowicie metny, jakby gesty, taki mleczny, blado zolty. -
Ptaszyna wrote:No to przerwe zrobimy bo na naturalnym sobie daruje- po takich dawkach lekow na pewno w kolejnym cyklu nie bede miala owulki. Ale to moze i lepiej. Jajniki mnie napierdzielaja tak ze az w plecach mi lupie to sobie odpoczna
W ogole to powiem Wam, ze jak pobieralam dzis mocz to zrobienia sikanca to bylam w szoku. Calkowicie metny, jakby gesty, taki mleczny, blado zolty.Flowwer, Seni83, KateHawke, sAnsa_28, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Ptaszyna wrote:No to przerwe zrobimy bo na naturalnym sobie daruje- po takich dawkach lekow na pewno w kolejnym cyklu nie bede miala owulki. Ale to moze i lepiej. Jajniki mnie napierdzielaja tak ze az w plecach mi lupie to sobie odpoczna
W ogole to powiem Wam, ze jak pobieralam dzis mocz to zrobienia sikanca to bylam w szoku. Calkowicie metny, jakby gesty, taki mleczny, blado zolty.Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
Beta 129!!
Spodziewałam się jakiś 40, a tu taka wysoka, ale sie cieszęh_anulka, Bella93, minia61, Ptaszyna, KateHawke, NieJa, edloteh, sAnsa_28, srebrzysta, evkill, Bejzi, Alrauna1987, Yoselyn82, Seni83, didik34, Janka0909, Quczi, bbeczka91, karolcia35, EmWu, ewa81, m_d_f, Cala, lipcowka86, Yummymummy lubią tę wiadomość
-
Vaina wrote:Beta 129!!
Spodziewałam się jakiś 40, a tu taka wysoka, ale sie cieszęwynik daje duże szanse na bliźniaki.
Vaina lubi tę wiadomość
-
Vaina wrote:Beta 129!!
Spodziewałam się jakiś 40, a tu taka wysoka, ale sie cieszę
Ładnie wysikałaś -
Dziewczyny, bierzcie przykład z Vainy i przynoście dobre wieści &&
Ktoś tu dzisiaj zabiera okrucha?&&
Widziałam, że dr Paliga w nowym roku bedzie miala jakis staz. Wiecie moze czy będzie przyjmowac czy na ten czas wizyty beda wstrzymane? -
Vaina, bliźniaki jak się patrzy !
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
Ja to ja!!! Mam już okruszka i leżę pod kroplówką do 14 aleee nudy!!! Tak się cieszę że się rozmroził cała drogę patrzyłam w telefon żeby nie zadzwonili że nic z tego...
Vaina cudowne wieści takich mi trzeba było!!!! Taka beta to napewno bliźniaki !!!
Jutro lub w poniedziałek czekam na kolejne dobre wieści!KateHawke, Ptaszyna, sAnsa_28, Bella93, ania8306, h_anulka, njut, bbeczka91, edloteh, m_d_f, Bejzi lubią tę wiadomość
-
Sreberku to dziś!? O ja cię! To Okruszku wgryzaj się mocno w Mamusię i kontynuuj passę
trzymam kciuki! &&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 12:17
srebrzysta lubi tę wiadomość