Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Ja bym nie chciala blizniat wiec u mnie w gre wchodza jeszcze dwa transfery.
Dziewczyny, bo nie otrzymalam w sumie konkretnej odpowiedzi-
Czy moge odrazu podchodzic do drugiego crio na sztucznym cyklu czy musi byc przerwa?
Bo wiecie, chcialabym sobie juz zaplanowac co dalej a nie wiem czy w ogole mam czym sobie glowe zaprzatac bo moze nie wolno.
mozesz podchodzic od razu do kolejnego crio
Przykro mi ale moze jeszcze nic straconego! Trzymam kciuki!Ptaszyna lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bella93 wrote:Dziewczyny, bierzcie przykład z Vainy i przynoście dobre wieści &&
Ktoś tu dzisiaj zabiera okrucha?&&
Widziałam, że dr Paliga w nowym roku bedzie miala jakis staz. Wiecie moze czy będzie przyjmowac czy na ten czas wizyty beda wstrzymane?
Paligowa zawiesiła przyjmowanie pacjentek na I-wszą wizytę do odwołania. Robi specjalizację z edokrynologii więc staż pewnie w tym kontekście.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Ptaszyna wrote:Bella nawet nie strasz :0
Alrauna, dzięki. Czyli raczej wizyty normalnie będą -
nick nieaktualny
-
Martinka wrote:W takim razie dziewczyny początek roku jest nasz. Zachodzimy w ciążę żeby Pani Dr miała czas się kształcić. U mnie jakiś następny rollercoaster. Po @ poszłam do miejscowego gina sprawdzić czy wszystko ok, bo dostałam plamienia i po badaniu krwawię od 2 dni. Polipów ani torbieli nie mam. Czy to mogła @ znowu się pojawić po 2 dniach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 12:48
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Kurde ptaszku jak nic nie czułaś a ja teraz i ostatnio tak leciutko ale jednak coś tam czuje, no ale chyba ta kroplówką po to jest żeby zapobiec skurczom
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:mozesz podchodzic od razu do kolejnego crio
Przykro mi ale moze jeszcze nic straconego! Trzymam kciuki!
Ale sie nazarlam kinderkow ♡ -
Ptaszyna wrote:Nie dopowiedzialam- chodzilo mi o sztuczny cykl. Bo na naturalny na tylu lekach nie mam co liczyc..
Ale sie nazarlam kinderkow ♡
mozesz na sztucznym podchodzic od raz jak bedzie dobe endo. chyba ze lekarka bedzie chciala zrobic przerwePtaszyna lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
No to ja juz koncze z sikaczami.... jak sikalam papier mi sie zarozowil.... idzie @ ptaszyno mam nadzieje ze ci sie uda mi pozostal jeden mrozak wracam po niego w lutym bo w styczniu lekarz zaleca skraczing jesli by teraz sie nie udalo... powodzenia
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
Vaina bliźniaki
mam przeczucie że tak będzie:) ekstra kibicuje z całego serduszka
Przytyłam w ciąży 6kg w sumie a po porodzie minus 13. Brzuch ciężko schodzi bo skóry dużo zostało:) ale skóra musi mieć czasani jednego rozstępu na brzuchu. Jeden się zrobił pod brzuchem i 5razy mniebpytano czy nie mialam cc haha rozstęp w miejscu blizny normalnie szok
Bejzi, Vaina lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualnyJanka0909 wrote:Dziewczyny warto wziąść ta kroplówke przeciwskurczowa? Za nią rozumiem trzeba dopłacić? Wiem, że już pewnie o tym było :(chyba oszaleje do tego stycznia...
Pani doktor bardzo mi ja polecala, za to nie byla przekonana co do kleju za 300zl. Powiedziala ze mozna go sobie darowac. Sa statystyki potwierdzajace ze dzieki kroplowce jest wiecej ciaz. -
nick nieaktualnySeni83 wrote:No to ja juz koncze z sikaczami.... jak sikalam papier mi sie zarozowil.... idzie @ ptaszyno mam nadzieje ze ci sie uda mi pozostal jeden mrozak wracam po niego w lutym bo w styczniu lekarz zaleca skraczing jesli by teraz sie nie udalo... powodzenia
Mialas 3dniowca? Ktory dzis Twoj dzien po transferze?
Ja sie czuje okresowo ale jakichs szczegolnych oznak poki co brak. -
Quczi ale fajnie tylko 6 kg, a mi się rozstępy zrobiły jak enkorton przyjmowałam rok, na udach po parę, teraz przy przygotowywaniu do in vitro zrobiły mi się na bokach piersi, nie dużo. Już to mam gdzieś byle tylko się udało
Quczi lubi tę wiadomość