Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Szapiro wrote:Niestety zdarza się ze leczenie immuno więcej zepsuje niż pomoże, to też trzeba rozważyć.i brak danych na temat bezpieczeństwa..skad wiemy że po nim nie mamy szansy na to ze nowotwór rozwinie sie np 10lat wcześniej,to nie są tik taki . Dr paśnik mówil mi ze nikt nie zbadał tego
Szapiro, u Ciebie też problem leżał w immunologii?
Jak Wasze plany? Idziecie jak burza, czy raczej spacerkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:18
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Mam powtorzyc prolaktyne i makroprolaktyne . Jestem zla, w okolicy nie robia nigdzie makroprolaktyny
Do tego czasu mam brac castagnus. Jest bez recepty?w diagnostyce robią, masz gdzieś w pobliżu?
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
Ptaszyna wrote:Mam powtorzyc prolaktyne i makroprolaktyne . Jestem zla, w okolicy nie robia nigdzie makroprolaktyny
Do tego czasu mam brac castagnus. Jest bez recepty?
Tak jest bez recepty, ja biorę ze SwansonaStarania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Myślę Ptaszyno że wyniki mają już niewielkie znaczenie... Vaina ma ciut gorsze od nas i już druga ciąża za pierwszym razem.. Nie będę o tym myślała póki co, bo się zdołuje.. a nie chcę tego przed transferem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Myślę Ptaszyno że wyniki mają już niewielkie znaczenie... Vaina ma ciut gorsze od nas i już druga ciąża za pierwszym razem.. Nie będę o tym myślała póki co, bo się zdołuje.. a nie chcę tego przed transferem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Dziewczyny a do tej diagnostyki po prostu przychodzi sie i staje w kolejce do pobrania krwi- tak standardowo czy jakies zapisy sa?
Zawsze coś do kieszeni
Ptaszyna lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to u mnie sie wyklarowalo samo- obowiazkowy cykl przerwy z taka prolaktyna. Ale w sumie to dobrze- zle sie czuje. Piersi bola tak jakbym sie ciagle szczypala po brodawkach.
Moze mezowi uda sie w piatek zalatwic prace na pozniejsza godzine to rano pojedziemy te 30km do diagnostyki na krew a popoludniem do Angeliusa na usg piersi.
A gdzies w polowie cyklu umowie sie na wizyte do pani dr. Zobaczymy czy w kolejnym bedziemy mogli probowac czy tez bedzie na straty.
Jak sie czujecie na castagnusie?