Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:Co tu taka cisza ? Ma ktoś teraz w styczniu transfer ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 16:58
Poziomka25, tolerancyjna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFraniczka wrote:Masz laparo/histero i hsg na nfz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 16:57
Aness lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Janka0909 wrote:Franiczka ja też miałam na NFZ w sierpniu 2018 i inne dziewczyny z tego co wiem co są tutaj na forum również a ty juz miałaś?Endometrioza II stopnia+ słabe nasienie.
Luty 2015 - rozpoczęcia leczenia INVICTA Warszawa
Lipiec 2015 - puste jajo płodowe
Grudzień 2017- Angelius
2 IUI nieudane
Wrzesień 2018 - in vitro- transfer - 1 zarodek - 😢
Grudzień 2018-II procedura ❄️❄️
Marzec crio-😢
Czerwiec crio- 😥
Maj 2020- III procedura ❄️
Październik crio-😥
Kir BX, Kariotypy ok. Cytokiny skopane ...
09.22 Czechy ❄️❄️❄️❄️❄️
01.23 Crio-cb😥
07. 23 Crio
7dpt- beta 20
9dpt- beta 42
11dpt- beta 85
15dpt-beta 526
23dpt- beta 8042
30dpt- ♥️
09.04.24 - ♥️ Z nami, poród Sn -
Frelcia jak się dziś czujesz?U mnie bez zmian i zastanawiam się czy to dobrze czy źle że nie mam żadnych objawów..Endometrioza II stopnia+ słabe nasienie.
Luty 2015 - rozpoczęcia leczenia INVICTA Warszawa
Lipiec 2015 - puste jajo płodowe
Grudzień 2017- Angelius
2 IUI nieudane
Wrzesień 2018 - in vitro- transfer - 1 zarodek - 😢
Grudzień 2018-II procedura ❄️❄️
Marzec crio-😢
Czerwiec crio- 😥
Maj 2020- III procedura ❄️
Październik crio-😥
Kir BX, Kariotypy ok. Cytokiny skopane ...
09.22 Czechy ❄️❄️❄️❄️❄️
01.23 Crio-cb😥
07. 23 Crio
7dpt- beta 20
9dpt- beta 42
11dpt- beta 85
15dpt-beta 526
23dpt- beta 8042
30dpt- ♥️
09.04.24 - ♥️ Z nami, poród Sn -
tolerancyjna wrote:A więc jestem po wizycie
Rzeczywiście Pani doktor jest oazą spokoju!
W marcu laparo,histero i hsg na nowo. Później ultradługi protokół i zapłodnienie z wykorzystaniem MAC. Mąż ma powtórzyć defragmentację i oboje mamy minimum 3miesięczną kurację antyoksydantami.
Zobaczymy czy tym razem uda nam się 'coś' stworzyć
Powodzenia w Nowym Roku
Poziomko, robilas cos w kwestii leczenia immunologii? Trzymam kciuki za crio!
Hej Dziewczęta w Nowym Roku!08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:Trzymam kciuki ;* ja podchodzę do crio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 17:49
-
nick nieaktualnyJanka0909 wrote:Kiedy dokładnie? Będę trzymała kciuki :* właśnie zastanawiam się jak się liczy ciążę po ivf.. Tak normalnie od 1szego dnia miesiączki?.. to tak z ciekawości
A nie mam pojęcia jak się liczy. Nie zastanawiałam się nad tym i nie wnikam. Jak już będzie to szczerze będzie mi to obojętne jak policzą -
nick nieaktualnyBejzi, jestem na encortonie. Szczepień nie biorę na razie pod uwagę. Mam zaleconą od Paśnika immunosupresję. nie pamiętam nazw leków. Wszystko wykupiłam ale na ten transfer tego nie brałam.
Mam też intralipid kupiony i w sumie zapomniałam żeby załatwić sobie jakąś pielęgniarkę. Czy wiecie kto i gdzie w Katowicach/Tychach może mi to podać ? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które podchodzą z Nolasibanem - znacie jakieś zasady całej tej procedury z badaniami klinicznymi? Czy to dopiero przy podpisywaniu umowy będą omawiane szczegóły. Mi pani doktor powiedziała tylko tyle, że dostanę zwrot na kwotę 2,5 tyś euro i to pokryje wszystkie koszty. Na Facebooku dowiedziałam się, że wszystkie leki będą 100% płatne, za to nikt nic nie zwróci. Też nie do końca orientuję się od czego zależy decyzja w której dobie następuje transfer zarodka, bo przy tym badaniu musi być to 5 dzień... Mam mnóstwo wątpliwości tym bardziej, że w temacie in vitro jestem zielona.
Założyłam też nowy wątek tu na forum, żeby nie zaśmiecać tutaj - jakbyście miały ochotę to zapraszam - "Angelis provita - in vitro w programie badań klinicznych" (tak wiem z błędem...)
Pisałam też maila do Angeliusa z prośbą o jakiekolwiek informacje ale na razie cisza.
pozdrawiam25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyAness wrote:Frelcia jak się dziś czujesz?U mnie bez zmian i zastanawiam się czy to dobrze czy źle że nie mam żadnych objawów..
Wiesz.. dziewczyny mówią, że brak objawów to też objawU mnie hmm.. coraz bardziej wzdęty brzuch, rosnący babol w kąciku ust, ból kręgosłupa po pracy (nieziemski) a najsmutniejsze jest to że niczego nie można powiązać z objawem ciąży
-
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:W następny piątkę sobotę albo po poniedziałek. Jeszcze nie wiadomo.
A nie mam pojęcia jak się liczy. Nie zastanawiałam się nad tym i nie wnikam. Jak już będzie to szczerze będzie mi to obojętne jak policząWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 18:46
-
nick nieaktualny
-
Jutro będę wiedziała kiedy podchodzimy do crio, do tej pory miałam jeden transfer świeży. Czy te antyoksydanty to l-cysteina? Miałam ją kiedyś zapisaną ze względu na endometriozę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 19:29
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Bejzi wrote:Tolerancyjna, napisz cos wiecej o tych antyoksydantach, chetnie poczytamy
Poziomko, robilas cos w kwestii leczenia immunologii? Trzymam kciuki za crio!
Hej Dziewczęta w Nowym Roku!
resveratrol, melatonina, vit C, vit E, Q10Bejzi lubi tę wiadomość
3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
A co do wywoływania to lepiej samemu nic nie kombinować tylko cierpliwie czekac
histeroskopie miałam w angeliusie przed rozpoczęciem stymulacji, dr chciał sprawdzić czy tam wszystko w porządku. Miałam na NFZ, czekałam ok 2 tyg.
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
Lili87 wrote:Dziewczyny, które podchodzą z Nolasibanem - znacie jakieś zasady całej tej procedury z badaniami klinicznymi? Czy to dopiero przy podpisywaniu umowy będą omawiane szczegóły. Mi pani doktor powiedziała tylko tyle, że dostanę zwrot na kwotę 2,5 tyś euro i to pokryje wszystkie koszty. Na Facebooku dowiedziałam się, że wszystkie leki będą 100% płatne, za to nikt nic nie zwróci. Też nie do końca orientuję się od czego zależy decyzja w której dobie następuje transfer zarodka, bo przy tym badaniu musi być to 5 dzień... Mam mnóstwo wątpliwości tym bardziej, że w temacie in vitro jestem zielona.
Założyłam też nowy wątek tu na forum, żeby nie zaśmiecać tutaj - jakbyście miały ochotę to zapraszam - "Angelis provita - in vitro w programie badań klinicznych" (tak wiem z błędem...)
Pisałam też maila do Angeliusa z prośbą o jakiekolwiek informacje ale na razie cisza.
pozdrawiam
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Szukałam o tym nolasibanie wyglada obiecująco
ale widzę że warunkiem przystąpienia do programu jest świeży transfer