X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Anty HLA?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniusienka Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2023, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, może ktoś jest doświadczony w tym temacie...
    Mam zalecone badanie przeciwciał anty HLA klasa 1 2 MICA Luminex screen...? Czy ktos wie po co to badanie? I co ma wspólnego z niepłodnościa? Czytalam ze to dla dawców i biorcow szpiku czy narządów... Wiec nie rozumiem... Koszt na jakims starym cenniku byl ok 2000zl... Nie chcialabym takich pieniędzy wydac niepotrzebnie...

• aniusienka Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2023, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie robil?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ