X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Anty HLA?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniusienka Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2023, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, może ktoś jest doświadczony w tym temacie...
    Mam zalecone badanie przeciwciał anty HLA klasa 1 2 MICA Luminex screen...? Czy ktos wie po co to badanie? I co ma wspólnego z niepłodnościa? Czytalam ze to dla dawców i biorcow szpiku czy narządów... Wiec nie rozumiem... Koszt na jakims starym cenniku byl ok 2000zl... Nie chcialabym takich pieniędzy wydac niepotrzebnie...

• aniusienka Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2023, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie robil?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ