Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 14 września   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną artemida Białystok
Odpowiedz

artemida Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tylko pieniądze się liczą Nowa

Wysłany: 14 marca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam a artemidzie nie polecam najgorszemu wrogowi, mam 34 lata lekarz sam jest chory wyłuda pieniędzy od początku wiedzieli ,że nie zajdę w ciąże zła opieka dlugie godziny czekania żlr wypisyją recepty jestem z daleka wiec wiadomo wszystko przebiega szybko wielki chaos w poradni kasa tam tylko sie liczy jeżeli mozecie posłuchajcie się tam wam się nie uda nie u tego profesra nigdy piszę szczeże

tylko pieniądze się liczą

Wysłany: 14 marca 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze nie polecam ,kazali tylko wykupować leki pod gryfem w aptece w białymstoku bo tam mieli podpisaną umowę z nimi broń boze w innym mieście, lekarz chamski ,kłamliwy,przesuwanie godzin,spózniał sie na profesora nie zasługuje raczej na gbura jesteśmy zawiedzeni ,że tak nas oszukali wypisali leki za kolosalną sumą nie potrzebnie procedura była przeprowadzana dwa razy nie jedzcie tam szuklajcie w wraszawie ale nie w artemidzie w jakimkolwiek miescie polecam dr mrugacza z bialegostoku

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze ostrzegasz...ale jakbys to napisała mniej chaotycznie to byłoby bardziej zrozumiałe...

hipisiątko, Joanka87, LaBellePerle lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 marca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak,zgadza się wynika to z moich rożnych chorób,pisałam to nieco zdenerwowana jeżeli ktoś prosi o dodatkowe wyjasnienia podam nr telelfonu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuje Ci...ale nie daj sobie zepsuć nerwów z powodu jakiegoś lekarza...zmien klinike/lekarza i postaraj sie zapombiec...
    Zawsze mozesz złożyć skargę

• kasa Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście

tylko pieniądze sią liczą
  • kasa Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podaj swój-imeil lub telefon mogę pisać prywatnie

• kasa Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zmieniałam hasła

• kasa Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a twoj meil prywatny? to popiszemy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ