Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Mag jeśli nie dzwonią to dobry znak. Nie martw sie.
Agonia powodzenia na punkcji!
Halszka za Ciebie tez kciuki
Dajcie znać po wizytach -
Dzieki dziewczyny, wiem że przy Waszych punkcjach i transferach to moja laparo to mały pikuś ale tak jak najpierw jej nie chciałam bo myslalam ze jakis cud się stanie to teraz bardzo jej chce bo być może coś się wyjaśni...
Malawiki ale podeszłaś wtedy do histero ??
Ona na laparo czekam ok.5 tyg.
Mag dzięki za kciuki, dam znać po wizycie a Ty pisz nam tu jak tylko tel.zadzwoni. -
Dziękuję dziewczynyWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Halszka112 wrote:Dzieki dziewczyny, wiem że przy Waszych punkcjach i transferach to moja laparo to mały pikuś ale tak jak najpierw jej nie chciałam bo myslalam ze jakis cud się stanie to teraz bardzo jej chce bo być może coś się wyjaśni...
Malawiki ale podeszłaś wtedy do histero ??
Ona na laparo czekam ok.5 tyg.
Mag dzięki za kciuki, dam znać po wizycie a Ty pisz nam tu jak tylko tel.zadzwoni.
Halszka spokojnie będzie dobrze
Jak mnie przyjmowali to miałam ciśnienie 150 hehe -
ona84 wrote:Ja czekam na tel od dr na datę kolejnej histeroskopi i się nie odzywa. Myślałam że uda mi się na za tydzien, ale wątpię oby za miesiąc miejsce było.
Halszka112 ile czekałas na laparoskopie?
Ona84 może napisz do niego smsa przypominajacego -
Halszka ja jeszcze dzień przed histero przyjęłam jakies leki bo wyszły mi bakterie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Ona84 może napisz do niego smsa przypominajacego
-
Jestem po punkcji pobrali trzy fachowo nazwane wzgórka jajo nośne. Modlić się teraz czy będzie dojrzałe w każdym jajeczko czy się zapłodniły i będzie rozwijać. Wstępnie transfer będzie w trzeciej dobie po punkcji a nawet może być w drugiej że względu na małą ilość nie czekają do piątej.
Izaura, mag87, malgos741, tolerancyjna, asiastokrota, nadziejka88, Asia08 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki
Mag dzwonili już do Ciebie kiedy transfer??
Małgoś jak samopoczucie??
Ogólnie jestem zadowolona i oczywiście obolała. Teraz kolejny strach przede mną. Wyniki męża rewelka, ale i tak robią icsi. Jakoś do soboty chyba wytrzymam. A w sprawie transferu dzwonią tego samego dnia czy wcześniej??malgos741 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia w dalszym ciągu bez telefonu. Jutro jest 3 doba i jak nie zadzwonił do 15 to po powrocie z pracy chyba sama do nich zadzwonię.
Ja wstępnie termin mam na sobotę ale chciałabym wiedzieć ile się zapłodnilo i jakiej są jakości i czy wszystkie czy tylko czesc. Może tego samego dnia będziemy miEC transfer:) -
Skoro nie dzwonią to pewnie wszystko super się rozwija. Mag wtedy byśmy obie miały super prezent na świętaWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ?