Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mag super:) teraz spokojnie wypoczywa i cierpliwie czekaj. Mocno trzymam kciuki za dużą betę&&&&. Widzę że będziesz testować szybciej ode mnie. Ja planuję betę zrobić 20.12.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny:)
Czuje sie dobrze, nic mi nie dolega, rano delikatne pobolewało mnie podbrzusze ale tak mam od dnia punkcji.
Jestem troche przymulona, ale to pewnie reakcja po relanium:)
Malawiki zapasy porobione:D ananas, awokado, jajka, łosoś, szpinak, orzechy- będę chyba najzdrowszą osobą pod słońcem hehe
Agonia, takie terminy podała nam klinika, widocznie taka u nich procedura, bo inne pary, ktre miały transfer wczoraj też się umawiały na te 3 dni. U mnie to będzie wyglądało tak , że jade do lab na krew u nas w Olsztynie, potem wyniki wysyłam do Invicty i czekam na telefon od lekarza, który ze mna je przeanalizuje i ewentualnie zmieni dawki leków.
A Ty jak sie czujesz? -
Ja na razie czuję się dobrze. Na razie nic mi nie dokucza. Staram się dużo odpoczywać. Jem to na co nadzieję mnie ochota. Mam zakazane przez męża dźwiganie nawet miskę z praniem nosi:) Widzę co klinika inne zasady. Na razie biorę luteinę i estrofem a w dniu transferu potem 3 i 6 dnia gonapeptyl. Do tego witaminki prenatal uno.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 wrote:Dziewczynki wracamy do domu z naszą malutka ale ponoć morfologicznie prawidłowa blastusia 1.1.1 . Dzięki za wasze wsparcie, teraz mamy przed sobą 3 weryfikacje, ostatnia 19.12 10 dpt:)
mag87 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hejka wszystkim.
Halszka powodzenia !
Zuzia, agonia i mag czekamy na wasze wysokie bety. Może wpiszecie sie w kalendarz kiedy chcecie testować tp myślami będziemy bardzo was wspieraly:)
Ena juz jesteś umowiona na wizytę startujaca stymulacje?
Za wszystkie trzymam kciuki&&mag87 lubi tę wiadomość