Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Wszystkim w Nowym Roku oby to był ten w którym wszystkie spełnimy największe Marzenie.
Ona powodzenia w pracy My musimy znowu przełożyć nasz transfer i to chyba dopiero na marzec najpierw mi wyszedł cyrk z tsh wiec chcialam iść do endokrynologa i tak poczatek lutego podejść do crio.....ale u Męża w pracy luty odpada....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 13:49
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Witam, mam pytanie do Pań odnośnie in-vitro w Artemidzie Olsztyn...Jak oceniacie podejscie lekarzy, skuteczność,zaangażowanie w przypadek pacjentki ? Warto czy lepiej w innej klinice ? Moze któraś z Was miała doczynienia z innym miejscem ? Ja mam mieszane uczucia dlatego pytam o zdanie innych. Od niespełna 3lat staramy sie z mężem o dziecko , w Artemidzie jesteśmy rok i wciąż zwodzą nas stymulacjami owulacji, inseminacjami i nic więcej nie prpponują- żadnych badań..dotychczas nie wiem co tak na prawde nam dolega Może macie jakies swoje doświadczenia z ktorymi byście chciały się podzielić..jakie zrobić badania itp. Miałam badanie HSG i wszystko ok. Ostatnio sama zrobiłam podstawowe hormony i miałam prolaktyne 920 co na pani M. nie zrobiło żadnego wrażenia i sama musiałam upomnieć się o dostinex,który kiedyś juz brałam...Laila187
-
Laila187 wrote:Witam, mam pytanie do Pań odnośnie in-vitro w Artemidzie Olsztyn...Jak oceniacie podejscie lekarzy, skuteczność,zaangażowanie w przypadek pacjentki ? Warto czy lepiej w innej klinice ? Moze któraś z Was miała doczynienia z innym miejscem ? Ja mam mieszane uczucia dlatego pytam o zdanie innych. Od niespełna 3lat staramy sie z mężem o dziecko , w Artemidzie jesteśmy rok i wciąż zwodzą nas stymulacjami owulacji, inseminacjami i nic więcej nie prpponują- żadnych badań..dotychczas nie wiem co tak na prawde nam dolega Może macie jakies swoje doświadczenia z ktorymi byście chciały się podzielić..jakie zrobić badania itp. Miałam badanie HSG i wszystko ok. Ostatnio sama zrobiłam podstawowe hormony i miałam prolaktyne 920 co na pani M. nie zrobiło żadnego wrażenia i sama musiałam upomnieć się o dostinex,który kiedyś juz brałam...
Jesli chodzi o badania faktycznie jest zlecanych bardzo malo dodatkowych badań ale z doswiadczenia wiem ze trzeba uparcie upominac się o nie podczas wizyt. Mnie prowadzi dr Z. Nie miałam problemu z uzyskaniem od niego skierowania na badania ale zaesze to ja wychodziłam z inicjatywa ich zrobienia po kolejnych porażkach. Są tu dziewczyny które korzystaly z uslug innych klinik wiec na pewno sie wypowiedzą. -
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Kochane u mnie machina ruszyla od dzis antyki i 10.01 wizyta rozpoczynajaca gonapeptyl. Ach tesknilam juz za tymi strzykawkami oby tym razem szczesliwie sie skonczylo.
Meczace beda dojazdy ale damy rade
Trzymajcie kciuki
O Gosia to się dzieje u Ciebie. Oby się wszystko szczęśliwie ułożyło.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Gosia kciuki za Ciebie....informuj na bierzaco ...
Ena a ty chyba juz menopur trzaskasz co? Kiedy wizyta podgladowa?
Kochane wpisujcie sie w kalendarz to będzie nam łatwiej wszystkie ogarnąć
Nadziejka, Malawiki dziękuję za pamięć. Szybko poszła stymulacja - dziś druga wizyta podglądowa i w czwartek punkcja. Mam dużo pracy i się bardzo z tego cieszę, bo nie świruję Marzę sobie ... 4 lata różnicy ....fajnie by było
Mag - super wieści. Leniuszek ten twój dzidziol
A i dziewczyny z badaniami jest tak: do iui wyniki są ważne pół roku, a do in vitro trzy miesiące.
Dziewczyny a ten Acard to kiedy brać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:32
Gosia321, Storczyki, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Emilka dzieki ze pytasz. Dopiero znalazłam chwile na forum. Po wizycie super, usłyszeliśmy same dobre wieści. Mala wazy ok 2 kg. Przekrecila się glowka do dolu wiec szykujemy sie na poród naturalny. Do tej pory byla ułożona miednicowo. Wszystko ok z przeplywami. Na koniec potwierdzilam na 100% ze moje dziecię jest dziewczynka. Juz mam cala wyprawkę wiec bylaby szybka akcja wymiany jakby okazał sie synek. Oby teraz w tak dobrym stanie doczekać terminu porodu.
-
Aaa i ananasy po punkcji tak mi sie ananas i goraca kąpiel marzyła w ciazy, a ja sie balam. Teraz na ananasa nie mam ochoty a po cc nadal nie wiem kiedy w wannie sobie poleze (a przy malej, to nadal marzenie). Korzystaj teraz22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Ena jejku jak ty pedzisz już punkcja?
Ja dzis chcialam zapisac sie na wizyte 22 stycznia niestety dr Z nie bedzie wiec kolejna proba ustawienia wizyty bedzie w lutym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:36
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena jejku jak ty pedzisz już punkcja?
Ja dzis chcialam zapisac sie na wizyte 22 stycznia niestety dr Z nie bedzie wiec kolejna proba ustawienia wizyty bedzie w lutym.
Najgorsze jest właśnie to, że chce się trafić do swojego lekarza, a tu lipa - nie ma.... -
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena a jak po wizycie? Ile pęcherzyków? Tylko dwie wizyty miałaś?
Emilka juz się szykujesz na crio ?
Wizyta ok - nawet wcześniej weszłam do gabinetu . Byłam u A.S. Wiem, że Endo 10 mm i jakoś po 5 konkretnych pęcherzy i na lewym, i na prawym jajniku. Wizyty podczas stymulacji były dwie - w sobotę i dziś.
Dziewczyny a co tam takie zmiany kadrowe - same nowe położne? -
Nadziejka narazie wybieram sie tylko na konsultacje. Mam nadzieje ze dr zleci jakies badania nie tylko immunologiczne bo po histeroskopii co miesiac mam plamienia w srodku cyklu a cykle bardzo mi sie wydluzyly. Ostatnio 36 dni i teraz 38 dni. Moje wczesniejsze cykle to 30 dni do 33 dni. Troche sie martwie.