Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura dzięki za odpoobiedz.Wczoraj miałam trochę nerwowy dzień i w nocy brzuch zaczął dokuczać.A od rana było mi nie dobrze.Jeśli sie stacja powtórzy to pojade na IP.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ooo a to nowosc moze ktos sie w koncu poskarzyl ze polozna wtakim miejscu powinna miecw sobie odrobine empatii i wiedzy dla takich par jak myEna wrote:Wizyta ok - nawet wcześniej weszłam do gabinetu
. Byłam u A.S. Wiem, że Endo 10 mm i jakoś po 5 konkretnych pęcherzy i na lewym, i na prawym jajniku. Wizyty podczas stymulacji były dwie - w sobotę i dziś.
Dziewczyny a co tam takie zmiany kadrowe - same nowe położne?
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
nick nieaktualny
-
Emilka jesli chcesz sprawdzic immunologie tak zeby miec pewnosc ze ktos na podstawie wynikow postawi ci wlasciwa diagnoze i wdrozy ewentualnie wlasciwe leczenie to radzeumowicsie do Pasnika do Lodzi on zleci wszystko co jest potrzebne na podstawie waszej histori i nie naciaga na kasetylko daje to co trzeba nic dodatkowo. Jesli pojdziesz do dr Z to nie masz gwarancji ze przychodzac ze zlymwynikiem ktory jednak bedzie oscylowal w granicach norm labolatoryjnych nie uslyszysz zewyniki sa ok a wcale takie nie sa. Tak niestety miala osoba w Artemidzie i najprawdopodobniej dlatego stracila ciaze bo wyniki wcale nie byly ok z punktu widzenia immunologae_mil_ka wrote:Nadziejka narazie wybieram sie tylko na konsultacje. Mam nadzieje ze dr zleci jakies badania nie tylko immunologiczne bo po histeroskopii co miesiac mam plamienia w srodku cyklu a cykle bardzo mi sie wydluzyly. Ostatnio 36 dni i teraz 38 dni. Moje wczesniejsze cykle to 30 dni do 33 dni. Troche sie martwie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość

-
Hehe jedna kochana jedna to sie nauczylaLura82 wrote:Nowe twarze w recepcji??? Moze w końcu będzie ktos kto umie pobrac krew
bo ta jedna przez kilka lat codziennego pobierania dalej nie potrafi.
a reszta dalej dzgala tak ze cale rece w siniakach
Lura82 lubi tę wiadomość

-
Ena w gabinecie to chyba zaraz po przebudzeniu wioza na sale. A juz na sali lezysz tyle ile potrzebujesz. Nie martw sie nikt cie nie wyrzuci. Co do mojej malej to w nocy tez ladnie spi ale juz w dzien ciezko ja położyć. Cudem jest jesli po miedzy karmieniami zderzenie sie 30min do godziny.
Termometr mam tez Microlife nc 100.i tez mozna nim miwezyc temperature powietrza i wody. Mi sie bardzo dobrze z niego kozysta. Np zanim kupilam podgrzewacz do butelek to miezylam bardzo czesto wode do mleka -
Ooo jak widac nie tylko ja jej nie lubilam nie raz ja chcialam kopnac w dupe za jej zachowanieHalszka112 wrote:Tej, Pani w czarnych włosach w okularach już dawno nie ma i całe szczescie

Uff ktos sie przekonal ze sie nie nadaje do pracy z parami ktore przechodza ivfBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Kochana a jak tam twoje problemy z kregoslupem po porodzie ?sonia86 wrote:Tak patrzę na kalendarz i oczom nie wierzę, Nadziejka ty już w lutym się rozpakowujesz? toż to szok jak ten czas leci.
Ena kciuki zaciskamy z Witusiem.
Właśnie dużo tych nowych twarzy się pojawiło, jeszcze na moich ciążowych wizytach widziałam nowe panie i tak dziwnie mi było, bo jednak się przyzwyczaiłam do tych pierwszych
Mamuśki jak tam Wasze dzieciaczki, mój mały albo jakiś skok przechodzi albo rośnie mała maruda i krzykacz, do tego problemy ze snem, jak ładnie śpi w nocy to w dzień nie zaśnie, chyba że na spacerze, więc codziennie modlę się o ładną pogodę.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Gosia321 wrote:Emilka jesli chcesz sprawdzic immunologie tak zeby miec pewnosc ze ktos na podstawie wynikow postawi ci wlasciwa diagnoze i wdrozy ewentualnie wlasciwe leczenie to radzeumowicsie do Pasnika do Lodzi on zleci wszystko co jest potrzebne na podstawie waszej histori i nie naciaga na kasetylko daje to co trzeba nic dodatkowo. Jesli pojdziesz do dr Z to nie masz gwarancji ze przychodzac ze zlymwynikiem ktory jednak bedzie oscylowal w granicach norm labolatoryjnych nie uslyszysz zewyniki sa ok a wcale takie nie sa. Tak niestety miala osoba w Artemidzie i najprawdopodobniej dlatego stracila ciaze bo wyniki wcale nie byly ok z punktu widzenia immunologa
Gosiu wizyta u Pasnika przewidziana. Najpierw cyce konsultacji z dr Z. Potrm i tak zamierzam wybrac sie do Paśnika. Wszystko w swoim czasie. Tym razem nie spieszymy sie zbytnio.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Laura i eni dzieki za opinie. Poczytam o tym microlife i chyba go zamówię.
Laura co do ubranek. Moja rodzina bardzo nam kibicowala jak staraliśmy sie ponad 3 lata o dzidzie i jak się dowiedzieli o płci to nakupowali tyle ubranek ze moja Tosia nie ma szans wszystkiego założyć. -
Gosia przez 4 tygodnie chodziłam do rehabilitanta, na początku tylko plastrowania, a później terapia manualna. Teraz już funkcjonuje normalnie ale to co przeżyłam bezpośrednio po porodzie i dwa tygodnie później to koszmar, o którym chyba nigdy nie zapomnę. Na pierwszą wizytę u rehabilitanta mąż mnie doslownie ciągnął i niósł na zmianę, nie byłam w stanie sama wsiąść do samochodu o schodach nie wspomnę, po pierwszej terapii manualnej poczułam duza poprawę, ale na drui dzień dostałam silnego krwawienia i z kolejną trzeba było czekać aż minie połóg. Ale już jest dobrze, jeszcze trochę pachwina mnie boli ale to już pikuś w porównaniu do tego co było wcześniej. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za dobre rady których mi udzielilas.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
Ena chłopak nam rośnie i imię wstępnie wybrane,ale podobno jak go zobaczę to będę pewna wyboru.Ma być Filip.
Jedna położna z Artemidy to w miejskim pracuje,także możemy ją spotkać.W Artemidzie juz jej nie widuje i to była ta w blond włosach.Ta ciemna jakajaca się już chyba tez nie pracuje.Zostały tylko dwie najfajniejsze.
Lura82 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ciesze sie ze pomoglam i ze dochodzisz do siebie. Jak juz mowilam to moze potrwac i niestety jestes juz narazona na powtorki z rozrywki takze uwazaj na siebie. Znajdz sobie tez neurologa pod ktorego opieka bedziesz w razie Wsonia86 wrote:Gosia przez 4 tygodnie chodziłam do rehabilitanta, na początku tylko plastrowania, a później terapia manualna. Teraz już funkcjonuje normalnie ale to co przeżyłam bezpośrednio po porodzie i dwa tygodnie później to koszmar, o którym chyba nigdy nie zapomnę. Na pierwszą wizytę u rehabilitanta mąż mnie doslownie ciągnął i niósł na zmianę, nie byłam w stanie sama wsiąść do samochodu o schodach nie wspomnę, po pierwszej terapii manualnej poczułam duza poprawę, ale na drui dzień dostałam silnego krwawienia i z kolejną trzeba było czekać aż minie połóg. Ale już jest dobrze, jeszcze trochę pachwina mnie boli ale to już pikuś w porównaniu do tego co było wcześniej. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za dobre rady których mi udzielilas.
sonia86 lubi tę wiadomość

9.07.2016 || iui