Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura dzięki za odpoobiedz.Wczoraj miałam trochę nerwowy dzień i w nocy brzuch zaczął dokuczać.A od rana było mi nie dobrze.Jeśli sie stacja powtórzy to pojade na IP.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena wrote:Wizyta ok - nawet wcześniej weszłam do gabinetu . Byłam u A.S. Wiem, że Endo 10 mm i jakoś po 5 konkretnych pęcherzy i na lewym, i na prawym jajniku. Wizyty podczas stymulacji były dwie - w sobotę i dziś.
Dziewczyny a co tam takie zmiany kadrowe - same nowe położne?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Nadziejka narazie wybieram sie tylko na konsultacje. Mam nadzieje ze dr zleci jakies badania nie tylko immunologiczne bo po histeroskopii co miesiac mam plamienia w srodku cyklu a cykle bardzo mi sie wydluzyly. Ostatnio 36 dni i teraz 38 dni. Moje wczesniejsze cykle to 30 dni do 33 dni. Troche sie martwie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Nowe twarze w recepcji??? Moze w końcu będzie ktos kto umie pobrac krew bo ta jedna przez kilka lat codziennego pobierania dalej nie potrafi.
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Ena w gabinecie to chyba zaraz po przebudzeniu wioza na sale. A juz na sali lezysz tyle ile potrzebujesz. Nie martw sie nikt cie nie wyrzuci. Co do mojej malej to w nocy tez ladnie spi ale juz w dzien ciezko ja położyć. Cudem jest jesli po miedzy karmieniami zderzenie sie 30min do godziny.
Termometr mam tez Microlife nc 100.i tez mozna nim miwezyc temperature powietrza i wody. Mi sie bardzo dobrze z niego kozysta. Np zanim kupilam podgrzewacz do butelek to miezylam bardzo czesto wode do mleka -
Halszka112 wrote:Tej, Pani w czarnych włosach w okularach już dawno nie ma i całe szczescie
Uff ktos sie przekonal ze sie nie nadaje do pracy z parami ktore przechodza ivfBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
sonia86 wrote:Tak patrzę na kalendarz i oczom nie wierzę, Nadziejka ty już w lutym się rozpakowujesz? toż to szok jak ten czas leci.
Ena kciuki zaciskamy z Witusiem.
Właśnie dużo tych nowych twarzy się pojawiło, jeszcze na moich ciążowych wizytach widziałam nowe panie i tak dziwnie mi było, bo jednak się przyzwyczaiłam do tych pierwszych
Mamuśki jak tam Wasze dzieciaczki, mój mały albo jakiś skok przechodzi albo rośnie mała maruda i krzykacz, do tego problemy ze snem, jak ładnie śpi w nocy to w dzień nie zaśnie, chyba że na spacerze, więc codziennie modlę się o ładną pogodę.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Emilka jesli chcesz sprawdzic immunologie tak zeby miec pewnosc ze ktos na podstawie wynikow postawi ci wlasciwa diagnoze i wdrozy ewentualnie wlasciwe leczenie to radzeumowicsie do Pasnika do Lodzi on zleci wszystko co jest potrzebne na podstawie waszej histori i nie naciaga na kasetylko daje to co trzeba nic dodatkowo. Jesli pojdziesz do dr Z to nie masz gwarancji ze przychodzac ze zlymwynikiem ktory jednak bedzie oscylowal w granicach norm labolatoryjnych nie uslyszysz zewyniki sa ok a wcale takie nie sa. Tak niestety miala osoba w Artemidzie i najprawdopodobniej dlatego stracila ciaze bo wyniki wcale nie byly ok z punktu widzenia immunologa
Gosiu wizyta u Pasnika przewidziana. Najpierw cyce konsultacji z dr Z. Potrm i tak zamierzam wybrac sie do Paśnika. Wszystko w swoim czasie. Tym razem nie spieszymy sie zbytnio.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Laura i eni dzieki za opinie. Poczytam o tym microlife i chyba go zamówię.
Laura co do ubranek. Moja rodzina bardzo nam kibicowala jak staraliśmy sie ponad 3 lata o dzidzie i jak się dowiedzieli o płci to nakupowali tyle ubranek ze moja Tosia nie ma szans wszystkiego założyć. -
Gosia przez 4 tygodnie chodziłam do rehabilitanta, na początku tylko plastrowania, a później terapia manualna. Teraz już funkcjonuje normalnie ale to co przeżyłam bezpośrednio po porodzie i dwa tygodnie później to koszmar, o którym chyba nigdy nie zapomnę. Na pierwszą wizytę u rehabilitanta mąż mnie doslownie ciągnął i niósł na zmianę, nie byłam w stanie sama wsiąść do samochodu o schodach nie wspomnę, po pierwszej terapii manualnej poczułam duza poprawę, ale na drui dzień dostałam silnego krwawienia i z kolejną trzeba było czekać aż minie połóg. Ale już jest dobrze, jeszcze trochę pachwina mnie boli ale to już pikuś w porównaniu do tego co było wcześniej. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za dobre rady których mi udzielilas.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Ena chłopak nam rośnie i imię wstępnie wybrane,ale podobno jak go zobaczę to będę pewna wyboru.Ma być Filip.
Jedna położna z Artemidy to w miejskim pracuje,także możemy ją spotkać.W Artemidzie juz jej nie widuje i to była ta w blond włosach.Ta ciemna jakajaca się już chyba tez nie pracuje.Zostały tylko dwie najfajniejsze.Lura82 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
sonia86 wrote:Gosia przez 4 tygodnie chodziłam do rehabilitanta, na początku tylko plastrowania, a później terapia manualna. Teraz już funkcjonuje normalnie ale to co przeżyłam bezpośrednio po porodzie i dwa tygodnie później to koszmar, o którym chyba nigdy nie zapomnę. Na pierwszą wizytę u rehabilitanta mąż mnie doslownie ciągnął i niósł na zmianę, nie byłam w stanie sama wsiąść do samochodu o schodach nie wspomnę, po pierwszej terapii manualnej poczułam duza poprawę, ale na drui dzień dostałam silnego krwawienia i z kolejną trzeba było czekać aż minie połóg. Ale już jest dobrze, jeszcze trochę pachwina mnie boli ale to już pikuś w porównaniu do tego co było wcześniej. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za dobre rady których mi udzielilas.
sonia86 lubi tę wiadomość