X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena lez az sama będziesz sie dobrze czuc. My z eni lezalysmy dosc dlugo, pewnie ze 3 h juz nie pamiętam

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura dzięki za odpoobiedz.Wczoraj miałam trochę nerwowy dzień i w nocy brzuch zaczął dokuczać.A od rana było mi nie dobrze.Jeśli sie stacja powtórzy to pojade na IP.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Wizyta ok - nawet wcześniej weszłam do gabinetu :-). Byłam u A.S. Wiem, że Endo 10 mm i jakoś po 5 konkretnych pęcherzy i na lewym, i na prawym jajniku. Wizyty podczas stymulacji były dwie - w sobotę i dziś.

Dziewczyny a co tam takie zmiany kadrowe - same nowe położne?
    Ooo a to nowosc moze ktos sie w koncu poskarzyl ze polozna wtakim miejscu powinna miecw sobie odrobine empatii i wiedzy dla takich par jak my ;)

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malawiki to może przez stres. Oby wszystko dobrze było. A MACIE JUŻ IMIĘ?

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Nadziejka narazie wybieram sie tylko na konsultacje. Mam nadzieje ze dr zleci jakies badania nie tylko immunologiczne bo po histeroskopii co miesiac mam plamienia w srodku cyklu a cykle bardzo mi sie wydluzyly. Ostatnio 36 dni i teraz 38 dni. Moje wczesniejsze cykle to 30 dni do 33 dni. Troche sie martwie.
    Emilka jesli chcesz sprawdzic immunologie tak zeby miec pewnosc ze ktos na podstawie wynikow postawi ci wlasciwa diagnoze i wdrozy ewentualnie wlasciwe leczenie to radzeumowicsie do Pasnika do Lodzi on zleci wszystko co jest potrzebne na podstawie waszej histori i nie naciaga na kasetylko daje to co trzeba nic dodatkowo. Jesli pojdziesz do dr Z to nie masz gwarancji ze przychodzac ze zlymwynikiem ktory jednak bedzie oscylowal w granicach norm labolatoryjnych nie uslyszysz zewyniki sa ok a wcale takie nie sa. Tak niestety miala osoba w Artemidzie i najprawdopodobniej dlatego stracila ciaze bo wyniki wcale nie byly ok z punktu widzenia immunologa

e_mil_ka lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena piekny wynik kokoszko oby tak dalej :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Nowe twarze w recepcji??? Moze w końcu będzie ktos kto umie pobrac krew :) bo ta jedna przez kilka lat codziennego pobierania dalej nie potrafi.
    Hehe jedna kochana jedna to sie nauczyla :D a reszta dalej dzgala tak ze cale rece w siniakach

Lura82 lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • eni33 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena w gabinecie to chyba zaraz po przebudzeniu wioza na sale. A juz na sali lezysz tyle ile potrzebujesz. Nie martw sie nikt cie nie wyrzuci. Co do mojej malej to w nocy tez ladnie spi ale juz w dzien ciezko ja położyć. Cudem jest jesli po miedzy karmieniami zderzenie sie 30min do godziny.
    Termometr mam tez Microlife nc 100.i tez mozna nim miwezyc temperature powietrza i wody. Mi sie bardzo dobrze z niego kozysta. Np zanim kupilam podgrzewacz do butelek to miezylam bardzo czesto wode do mleka

3jvztv73z47a71uw.png

klz9roeqyeov6byo.png

30.05.2016. | iui :-( 9.07.2016 || iui :-( 30.09.2016 punkcja 3.10.2016 transfer :-(
    11.03.2017 punkcja. 16.03.2017 transfer :-) 7dpt beta 34. 8dpt beta 54. 10dpt beta 148. 12dpt beta 412
    17.11.2018 crio transfer
    :-( Puste jajo :-(
    8.06.2019 crio transfer :-)
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halszka112 wrote:
    Tej, Pani w czarnych włosach w okularach już dawno nie ma i całe szczescie :)
    Ooo jak widac nie tylko ja jej nie lubilam nie raz ja chcialam kopnac w dupe za jej zachowanie :D
    Uff ktos sie przekonal ze sie nie nadaje do pracy z parami ktore przechodza ivf

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sonia86 wrote:
    Tak patrzę na kalendarz i oczom nie wierzę, Nadziejka ty już w lutym się rozpakowujesz? toż to szok jak ten czas leci.
    Ena kciuki zaciskamy z Witusiem.
    Właśnie dużo tych nowych twarzy się pojawiło, jeszcze na moich ciążowych wizytach widziałam nowe panie i tak dziwnie mi było, bo jednak się przyzwyczaiłam do tych pierwszych ;)
    Mamuśki jak tam Wasze dzieciaczki, mój mały albo jakiś skok przechodzi albo rośnie mała maruda i krzykacz, do tego problemy ze snem, jak ładnie śpi w nocy to w dzień nie zaśnie, chyba że na spacerze, więc codziennie modlę się o ładną pogodę.
    Kochana a jak tam twoje problemy z kregoslupem po porodzie ?

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Emilka jesli chcesz sprawdzic immunologie tak zeby miec pewnosc ze ktos na podstawie wynikow postawi ci wlasciwa diagnoze i wdrozy ewentualnie wlasciwe leczenie to radzeumowicsie do Pasnika do Lodzi on zleci wszystko co jest potrzebne na podstawie waszej histori i nie naciaga na kasetylko daje to co trzeba nic dodatkowo. Jesli pojdziesz do dr Z to nie masz gwarancji ze przychodzac ze zlymwynikiem ktory jednak bedzie oscylowal w granicach norm labolatoryjnych nie uslyszysz zewyniki sa ok a wcale takie nie sa. Tak niestety miala osoba w Artemidzie i najprawdopodobniej dlatego stracila ciaze bo wyniki wcale nie byly ok z punktu widzenia immunologa

Gosiu wizyta u Pasnika przewidziana. Najpierw cyce konsultacji z dr Z. Potrm i tak zamierzam wybrac sie do Paśnika. Wszystko w swoim czasie. Tym razem nie spieszymy sie zbytnio.

Gosia321 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura i eni dzieki za opinie. Poczytam o tym microlife i chyba go zamówię.

Laura co do ubranek. Moja rodzina bardzo nam kibicowala jak staraliśmy sie ponad 3 lata o dzidzie i jak się dowiedzieli o płci to nakupowali tyle ubranek ze moja Tosia nie ma szans wszystkiego założyć.

• sonia86 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka my mamy termometr z Lidla sanitas, póki co nie był potrzebny.

Agonia777 lubi tę wiadomość

3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
    Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
    Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
    f2wli09k3u36asu6.png
  • sonia86 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia przez 4 tygodnie chodziłam do rehabilitanta, na początku tylko plastrowania, a później terapia manualna. Teraz już funkcjonuje normalnie ale to co przeżyłam bezpośrednio po porodzie i dwa tygodnie później to koszmar, o którym chyba nigdy nie zapomnę. Na pierwszą wizytę u rehabilitanta mąż mnie doslownie ciągnął i niósł na zmianę, nie byłam w stanie sama wsiąść do samochodu o schodach nie wspomnę, po pierwszej terapii manualnej poczułam duza poprawę, ale na drui dzień dostałam silnego krwawienia i z kolejną trzeba było czekać aż minie połóg. Ale już jest dobrze, jeszcze trochę pachwina mnie boli ale to już pikuś w porównaniu do tego co było wcześniej. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za dobre rady których mi udzielilas.

3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
    Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
    Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
    f2wli09k3u36asu6.png
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena chłopak nam rośnie i imię wstępnie wybrane,ale podobno jak go zobaczę to będę pewna wyboru.Ma być Filip.
    Jedna położna z Artemidy to w miejskim pracuje,także możemy ją spotkać.W Artemidzie juz jej nie widuje i to była ta w blond włosach.Ta ciemna jakajaca się już chyba tez nie pracuje.Zostały tylko dwie najfajniejsze.

Lura82 lubi tę wiadomość

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sonia86 wrote:
    Gosia przez 4 tygodnie chodziłam do rehabilitanta, na początku tylko plastrowania, a później terapia manualna. Teraz już funkcjonuje normalnie ale to co przeżyłam bezpośrednio po porodzie i dwa tygodnie później to koszmar, o którym chyba nigdy nie zapomnę. Na pierwszą wizytę u rehabilitanta mąż mnie doslownie ciągnął i niósł na zmianę, nie byłam w stanie sama wsiąść do samochodu o schodach nie wspomnę, po pierwszej terapii manualnej poczułam duza poprawę, ale na drui dzień dostałam silnego krwawienia i z kolejną trzeba było czekać aż minie połóg. Ale już jest dobrze, jeszcze trochę pachwina mnie boli ale to już pikuś w porównaniu do tego co było wcześniej. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za dobre rady których mi udzielilas.
    Ciesze sie ze pomoglam i ze dochodzisz do siebie. Jak juz mowilam to moze potrwac i niestety jestes juz narazona na powtorki z rozrywki takze uwazaj na siebie. Znajdz sobie tez neurologa pod ktorego opieka bedziesz w razie W

sonia86 lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena trzymam kciuki ;)

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena ja też trzymam kciuki

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena powodzenia kciuki zacisniete

gann3e3kewa6j1el.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena &&&&&& powodzenia <3

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
‹‹ 1566 1567 1568 1569 1570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ