Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona84 rozbawila mnie ta wiadomosc. Ale troche w tym racji. Nadziejka czas zwolnic brzuszek.chociaż takie mrozy ze lepiej niech posiedzi u mamusi w ciepelku
-
Ona kciuki zaciśnięte.. Agonia lecisz że stymulacja szybko.. dzieje się dzieje..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Nadziejka mała uznała że pogoda brzydka to woli posiedzieć jeszcze w brzuchu ale w poniedziałek jak się zdecyduje to będzie mroźną panienką śnieżnką
Ona jak się czujesz?
Małgoś jestem już po dwóch zastrzykach. Po pierwszym jajniki dały znać że reagują bo bolały. Ogólnie jest dobrze. Trochę się denerwuję ile urośnie.
Miłej niedzieli dziewczyny Mnie jutro czeka ciężki dzień 11 godzin w pracymalgos741 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Nadziejka mała uznała że pogoda brzydka to woli posiedzieć jeszcze w brzuchu ale w poniedziałek jak się zdecyduje to będzie mroźną panienką śnieżnką
Ona jak się czujesz?
Małgoś jestem już po dwóch zastrzykach. Po pierwszym jajniki dały znać że reagują bo bolały. Ogólnie jest dobrze. Trochę się denerwuję ile urośnie.
Miłej niedzieli dziewczyny Mnie jutro czeka ciężki dzień 11 godzin w pracy -
ona84 wrote:Ja ok co tu czuć. Nie jestem zdenerwowana, dręczy mnie tyko czemu dr mi monitoru nie odwrócił do mnie i zarodka nie pokazał. Tylko powiedzial udało się. I że jest gdzies w macicy
Ja nigdy nie widzialam na monitorze -
Ona84 trzymam kciuki.!!!!! Ja niestety jestem 8dpt i lipa... 6dpt beta <0,100, dziś test negatyw. To był mój pierwszy crio transfer. Chciałabym już odstawiać leki ale pewnie dr Z mi nie pozwoli. Czy wiecie gdzie w ol można zrobić badanie badanie allo-mlr z testem cytotoksycznym i aktywność NK? Cytokiny w Vitalabo są. Umówiłam się do Paśnika na 17 marca i pojechałabym do niego z wynikami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 17:30
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
Anulka0310 wrote:Ona84 trzymam kciuki. Ja niestety jestem 8dpt i lipa... 6dpt beta <0,100, dziś test negatyw. To był mój pierwszy crio transfer. Chciałabym już odstawiać leki ale pewnie dr Z mi nie pozwoli. Czy wiecie gdzie w ol można zrobić badanie badanie allo-mlr z testem cytotoksycznym i aktywność NK? Cytokiny w Vitalabo są. Umówiłam się do Paśnika na 17 marca i pojechałabym do niego z wynikami.
Przykro mi. Masz racje dr nie pozwoli odstawic lekow. Co do badan nie pomoge. -
Anulka0310 wrote:Ona84 trzymam kciuki.!!!!! Ja niestety jestem 8dpt i lipa... 6dpt beta <0,100, dziś test negatyw. To był mój pierwszy crio transfer. Chciałabym już odstawiać leki ale pewnie dr Z mi nie pozwoli. Czy wiecie gdzie w ol można zrobić badanie badanie allo-mlr z testem cytotoksycznym i aktywność NK? Cytokiny w Vitalabo są. Umówiłam się do Paśnika na 17 marca i pojechałabym do niego z wynikami.
W Olsztynie nie zrobisz chyba nigdzie allo mrl poziom komorek nk tez w vitalabo. U Pasnika zrobisz wszystko na miejscu wiem ze to przedluzy ci czas oczekiwania na wyniki. Ale na wszystkie te wyniki czeka sie do 3 tyg wiec moze sie okazac ze zrobisz je tutaj a na wizycie nie bedziesz miala wynikowWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 18:19
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤