Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapominajka jak Twój brzuszek? lepiej już?
Ja jutro mam podglądanko i stresuję się, że niczego nie wyhodowałam..
A jak tam dzwoniłaś do Artemidy? Powiedz mi czy nocowaliście w hotelu? czy braliście pokój w klinice?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyAsia. Juz lepiej. Delikatny dyskomfort czuje jak kaszle czy robię siusiu.
A czemu sie martwisz??? Dlaczego miałabyś nic nie wyhodować?
Zobaczysz ze bedą jajeczka. Najważniejsze zeby po punkcji sie zaplodnily
Jedli chodzi o noclec w Białymstoku to ja nie chciałam w Artemidzie, tymbardziej ze do artemida w ogóle nie musisz zajeżdżać tylko odrazu do Sxpitala.
Ja chciałam Sobie wypocząć w miłej atmosferze i wzięliśmy hotel
Silver-doba 240zl ale super comfort. -
no nie wiem dlaczego
wiesz jak to człowiek potrafi sobie znaleźć powód do zmartwień.. ja tak mam niestety, lubię sobie utrudniać życie
a to mnie zdziwiłaś.. nie wiedziałam, że w szpitalu jest punkcja i transfer, myślałam, że w klinice..
tak ja też wolę w hotelu, odciąć się, odpocząć
dam znać jutro co i jak.. kiedy masz usg?? ♥Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyAsiu. Tak naprawdę do nawet nie ma potrzeby zajeżdżać do artemidy.
I punkcja i transfer w uniwersyteckim szpitalu klinicznym.
A z tego hotelu nie było nawet daleko.
Ja dxis dzwoniłam do Przybylowicza bo Domitza wctym tyg nie ma w olsztunie. I uspokoił mnie ze jeszcze moze nie byc widoczny pęcherzyk z zarodkiem. Wiec jeśli juz nie boli to spokojnie poczekać.
Wiec pojutrze zrobie jeszcze bete. I jak nie bedzie dolegliwości to na usg pójdę 18ego jak sugerował Domitz.
Jeju te czekanie.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia trzymam kciuki
Zapominajka dobrze że brzuch przestał boleć... trzymam kciuki za przyrastającą betęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 09:35
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny u mnie estradiol 698 i jajeczek jest 8
moje jajeczka kochane
w czwartek podglądanie
Zapominajka dziś dr Waśniewski
Małgoś dziękuję za kciuki ♥Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
Zapominajka jak ja Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie
Na pewno nie pamiętasz, a może jednak, bo ja oczywiście panikuję, że mąż nie zdąży na punkcję.. chodzi mi o twój pierwszy monitoring w po 6 zastrzykach, na pewno miałaś, bo dr Domitrz tak z reguły ustala. Czy pamiętasz mniej więcej jakiej wielkości miałaś wtedy pęcherzyki? Widziałam, że menopur miałaś przez 10 dni, ja zresztą też tak miałam przy pierwszej procedurze. Mi 10 dni mijałoby w piątek, wten sam dzień co ostatni zastrzyk menopuru, brałaś zastrzyk hcg?
Sorki, ze Cię tak męczę ale liczę na pomoc, uspokoisz mnie trochę♥
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:dzięuję
)
Tylko po tej ciązy pozamacicznej, uspokoję się jak zobaczę wszystko na usg a to do 18go czekac mam. ale korci mnie iść w pt. ale nie wiem, moze nie byc nic widac01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Witajcie, podczytuje Was od 2 tyg i strasznie się cieszę, że z nowym rokiem takie super wiadomości - zapominajka gratuluje z całego serca
oby kazda z nas szybko doswiadczyla podobnego stanu.
Krótko o mnie: staramy się o dziecko 4 lata, po drodze wykryto niedoczynnosc tarczycy, hiperprolaktynemie z mikrogruczolakami oraz luf. Przerabialismy juz clo + Pregnyl, ale nic nie peka,a zostaja torbiele. Startowalismy do in vitro rzadowego, ale pomimo spelnienia warunkow nie starczylo dla nas pieniedzy. Przedtem leczylismy sie w Gamecie Rzgów - jestesmy z okolic Rzgowa, jednakze cena komercyjnego in vitro z lekami wynioslaby ponad 13 tys. W zwiazku z tym,ze moja ciocia, ktora byla pacjentka dr. Dormitrza polecila nam pana doktora oraz klinike. I tak wybieramy sie z pierwsza wizyta 14 stycznia i trzymamy kciuki, zeby zaczac ktorys protokol i w niedlugim czasie cieszyc sie upragnionym malenstwem
Rozpisalam sie, przepraszam.malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
zapominajka wrote:
dziekuje za miłe słowa.
Wiecie, nikomu jeszcze nie powiedzieliśmy o ciazy. Tek sie boję zapeszać ...01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017