Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak Witaj Lawendowa my tu od dr Domitrza
Małgoś dam znać jutro.. niby się denerwuję, ale tak jakoś na luzie.. ma to sens?
W razie czego mój mąż ma samolot w piątek późnym wieczorem do Gdańska i wtedy z lotniska do Białegostoku oczywiście tylko wtedy jeśli będzie taka konieczność
Mam nadzieję, że nie
Jutro mam krew na 12:30 a wizytę na 15:00 późno ale postaram się nie zwariować do tego czasu
Modi dziękuję za pamięć ♥
zapominajka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
malgos741 wrote:Cześć Lawendowa a ty skąd?
Ja dokladnie z Pabianic pod Łodzią.Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:tak Witaj Lawendowa my tu od dr Domitrza
Małgoś dam znać jutro.. niby się denerwuję, ale tak jakoś na luzie.. ma to sens?
W razie czego mój mąż ma samolot w piątek późnym wieczorem do Gdańska i wtedy z lotniska do Białegostoku oczywiście tylko wtedy jeśli będzie taka konieczność
Mam nadzieję, że nie
Jutro mam krew na 12:30 a wizytę na 15:00 późno ale postaram się nie zwariować do tego czasu
Modi dziękuję za pamięć ♥
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Małgoś prawie każda wizyta u innego.. ale to nic, chyba wszyscy znają się na rzeczy mam głęboką nadzieję
Jutro dr Przybyłowicz.malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dr Przybyłowicz ♥ mój ulubiony!
dziewczyny u mnie wszystko dobrze
jajka urosły, estradiol też, ovitrelle w sobotę a w poniedziałek punkcja :D
Zapominajka zapisałaś się już na usg???malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zobaczysz jutro pęcherzyk ♥ tego Ci życzę!
zapominajka, Modi, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Zapominajka - trzymam kciuki!!! Jest szansa, że już jutro będziesz widziała zarodek - tego Ci życzę.
Ja za tydzień mam wizytę i oby nie było pustego pęcherzyka - bo tego najbardziej sie boję.Lekarz kazał mi dziś zrobić betę - 16dpt (wg Dr. 5 t.c.).
Czekam na super wieści po wizycie!!!! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, po długich, już dwuletnich staraniach i problemem plamień, z którym borykam się od ponad roku zastanawiam się nad udaniem się do Artemidy. Czy mogłybyście mi napisać jak to wygląda? Ile czeka się na wizytę? Jakie są pierwsze koszty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:24
-
Cześć Orchid
hmm z terminami jest na bieżąco, bo dużo lekarzy ta pracuje. Nie będziecie długo czekać na wizytę
koszt pierwszej wizyty 250 zł, później jest taniej.. zależy na co się zdecydujesz.. monitoring 100 zł, wizyta normalna chyba 170 zł (nie pamiętam) jeśli IVF to wizyty i estardiol w pakiecie 1000 złAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Dziewczyny podpowiedzcie mi prosze, czy do in vitro w Artemidzie wymagaja tej calej chlamydii trachomatis PCR ? Czekam juz 3 tydzien na wynik a laboratorium nadal go nie ma, bo swieta byly jak to sie tlumacza i dlatego opoznienie ;/
Zapominajka i jak, widać malenstwo ?Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
-lawendowapani- za badaniem chlamydii bardzo są Panie z recepcji. Mi powiedziały, że jak nie zrobie to dokumentów do zabiegu nie wydadzą (wygląda to jakby miały jakiś układzik niepisany). Lekarze natomiast (a badał co drugi dzień inny) stwierdzili, no dobra to pobierzemy wymaz... Tak czy inaczej wyniki nie przyszły w terminie i na zabieg pojechałam bez wyników i nikt o nic nie pytał.
-
Fionka - dziekuje Ci bardzo. Mam wizyte w czwartek i oby wyniki byly do odbioru.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy cennik na stronie Artemidy jest aktualny? Gdzies na forum czytalam,ze pierwsza wizyta wynosi 250zl a musze meza uprzedzic,zeby na zawal nie padl Ogolnie in vitro komercyjnie, ile Was wynioslo ? Placi sie raz za calosc procedury + wizyty + badania laboratoryjne czy placi sie za in vitro a pozniej kazdorazowo za wizyte i badania ? Przepraszam,ze tak wypytuje, ale wraz ze zblizajacym sie weekednem zaczynam coraz wiecej myslecArtemida Białystok
09.03.2016 - pick up
-Lawendowapani - jeśli masz badania aktualne to może Ci koszty trochę się zmniejszą. Za leki wyszlo 1100zł (marvelon, gonal,gonapeptyl, duphaston, unidox, estrofem)+ 1000zł - tzw. pakiet(wliczone wizyty od momentu podania gonapeptylu + badanie estradiolu - mi łącznie w pakiecie wyszło 5 wizyt i 3 razy badany estradiol). Przed pakietem mialam 2 wizyty po 100 zł-monitoringi(pierwszego dnia tabletek anty i pod koniec).Do tego koszt zabiegu 4000zł - wpłacasz je dopiero gdy lekarz będzie kazal wziąć ovitrelle(3000zł możesz zapłacić kartą, ale 1000 gotówką - gdy do zabiegu nie dojdzie to 1000 zwracają). Łącznie 6100zł
Dodatkowo komplet badań (m.in. toxo, rubella, hiv, wr, wymaz, posiew)+ wirusologia męza, badanie nasienia, amh) - to wszystko ok.1200