Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję BARDZO ♥
My - kierunek szpitalAli.G, Bianka4, malgos741, bąbel lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ali G A ja muszę Ci powiedzieć, że często o Tobie myślę.. Mam ogromną nadzieję, że Ci się uda
Ali.G lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Wszystko ok Zapominajka, pobrali 11 sztuk ♥
tylko w drodze do domu, strasznie mnie bolał brzuch.. tabletka pomogła
Kiedy u Ciebie była decyzja o transferze?
bo ja jeszcze nie wiem, dr Domitrz powiedział, że albo w czwartek albo w sobotę..
Uważaj na siebie i nie szalej na tym wyjeździe służbowymmalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
Zapominajka czyżbyśmy sie razem bawily na imprezie sluzbowej ?Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualny
-
Ja mam 4 dniowa cyklowke w WarszawieArtemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Dziewczyny zapłodniło się 11 komóreczek dr wyznaczył transfer na sobotę czyli 5 doba
można powiedzieć, że jesteśmy na ten moment bardzo liczną rodzinąJudytka, triss, Ali.G, leo, sonia86, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Asia gratulacje trzymam kciuki,żeby pięknie sie dzieliły:)
asia-m-b lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
Asiu gratuluję i życzę powodzenia. Oby wszystko dobrze się ułożyło. Ja rejestruję się na pod koniec stycznia do dr Domitrza porozmawiać o in vitro i całej procedurze.
asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
asia-m-b wrote:Dziewczyny zapłodniło się 11 komóreczek dr wyznaczył transfer na sobotę czyli 5 doba
można powiedzieć, że jesteśmy na ten moment bardzo liczną rodziną
Pieknie ! trzymam kciuki za dalszy szczęliwy rozwój wypadków i mocno kibicuję
Judytka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia-m-b. Dr Domitz , z tego co zauważyłam to jest podawaniem 1 zarodka. Ja misk dylemat , myślałam o dwóch ale mi poeiedział ze lepiej jego zdaniem jeden
Super. Także teraz czekaj i w sb.juz to siw odbywa bardzo szybko bez bolu itp.
Acteraz brzuchol odpuścił ?malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Judyta powodzenia. Bedxiesz w dobrych rękach.Judytka871
Kolejny planowany krok - IVF -
Judytka dr Domitrz ma zaplanowany urlop od 30 stycznia. W sobotę go już nie ma, wraca 8-go lutego. Mi to trochę pokrzyżowało plany bo chciałam własnie w sobotę 30-go się umówić na wizytę żeby mi rozpisal stymulację. Nie bardzo mogę w tygodniu i teraz nie wiem, czy umawiać się do innego lekarza, czy kombinować coś z urlopem w pracy (co mi nie na rękę bardzo )
-
triss wrote:Judytka dr Domitrz ma zaplanowany urlop od 30 stycznia. W sobotę go już nie ma, wraca 8-go lutego. Mi to trochę pokrzyżowało plany bo chciałam własnie w sobotę 30-go się umówić na wizytę żeby mi rozpisal stymulację. Nie bardzo mogę w tygodniu i teraz nie wiem, czy umawiać się do innego lekarza, czy kombinować coś z urlopem w pracy (co mi nie na rękę bardzo )
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
Kolejny planowany krok - IVF