Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No i super zobaczysz jak szybko zleci
lawendowapani, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Oby szybko zleciało
malgos741 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
dziewczynki ruszyliśmy.. zastrzyki gonapeptyl już nie takie straszne- faktycznie można się przyzwyczaić a dodatkowo dziś 1szy dzień menopur (gmatwanina z tym mieszaniem ale jakoś wyszło)i cóż.. wizyta za tydzień- zobaczymy jak działamy dalej
Judytka, malgos741, lawendowapani, triss, zapominajka lubią tę wiadomość
-
super Leo kiedy pierwsze podglądanko?
ja miałam menopur 1200 i była to jedna fiolka do której wstrzykiwało się rozpuszczanik i to wszystkoAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
hej
dziewczyny powodzenia! mi też dr Domitrz przypadł do gustu, cudów nie obiecywał, ale mam poczucie ze jestem w dobrych rękach
Leo a Ty jesteś z okolic Białegostoku/Olsztyna czy dojeżdzasz na wizyty? nam doktor mówił ze od tego 6dnia stymulacji monitoringi mogą być codziennie.
Asia-m-b a jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
triss wrote:hej
Asia-m-b a jak u Ciebie?
My wyruszamy całą rodziną jutro skoro świt transfer mamy o 9;30
Potem zostajemy w Białymstoku na noc, dzieci z mężem poszaleją a ja grzecznie poleżę
Dziewczyny zaciskajcie kciuki z całych sił! ♥
Leo jak coś mi zostały 4 dawki gonapeptylu i jakieś 4 zastrzyki menopuru gdybyś potrzebowała, czasami potrzeba tylko 3 zastrzyków a trzeba kupić całość, więc..
O ile oczywiście masz menopur 1200, ja miałam dawkę 200jAli.G, ola232, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:My wyruszamy całą rodziną jutro skoro świt transfer mamy o 9;30
Potem zostajemy w Białymstoku na noc, dzieci z mężem poszaleją a ja grzecznie poleżę
Dziewczyny zaciskajcie kciuki z całych sił! ♥
Leo jak coś mi zostały 4 dawki gonapeptylu i jakieś 4 zastrzyki menopuru gdybyś potrzebowała, czasami potrzeba tylko 3 zastrzyków a trzeba kupić całość, więc..
O ile oczywiście masz menopur 1200, ja miałam dawkę 200j
Asia kciuki zaciśnięte mocno wsparcie duchowe też jutro będzie,
jedziecie całą rodzinką-super
też mam menopur 1200 ale dawkę 150j dziękuję w razie potrzeby się odezwęasia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok jestem po transferze ☺ dziękuję za pamięć dziewczyny. Udalo sie uzyskac 5 blastusi z czego jedna 4 AB transferowana a 4 na później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:58
Judytka, Ali.G, malgos741, ola232, Modi, zapominajka, bąbel, triss, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Asiu, swietnie. Odpoczywaj teraz
Modi, asia-m-b lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko