Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Judytka wrote:Ja zarejestrowałam się na 28 stycznia, wiec akurat przed urlopem. A to w soboty dr Domitrz przyjmuje w Olsztynie? Bo jak się dowiadywałam to przyjmuje w styczniu tylko w środy i czwartki.
ach nie doczytałam że Ty do Olsztyna jeździsz na wizyty. Chyba soboty tylko w Białymstoku jest. Ja do niego zadzwoniłam dopytać czy mogę do innego lekarza w sobotę się zapisac to powiedział że rekomenduje zebym jednak do niego przyszła przed urlopem ja mam wizytę 29 w BiałymstokuJudytka lubi tę wiadomość
-
To ty już będziesz podchodziła trzeci raz do in vitro?Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Zapominajka tak już dziś brzuch nie boli.. tak jak pisałam na IVF myślę, że po prostu za szybko opuściliśmy szpital i od razu bardzo długa droga do domu.. ślisko było i niebezpiecznie..
Dziś jest dużo lepiejJudytka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
triss wrote:No ja juz weteranka niestety. Ale w artemidzie pierwszy raz. I ostatni mam nadzieję
triss lubi tę wiadomość
Judytka871
Judytka wrote:Asiu gratuluję i życzę powodzenia. Oby wszystko dobrze się ułożyło. Ja rejestruję się na pod koniec stycznia do dr Domitrza porozmawiać o in vitro i całej procedurze.
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia super wieści trzymam dalej wszystko co się da
asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Judytka to prawie tak jak ja... bo ja myślałam o początku lutegoJudytka871
Judytka wrote:Ja dowiem się wszystkiego o in vitro 28 stycznia na wizycie. A kiedy podejdę do in vitro to niewiem dokładnie, może pod koniec lutego sie zdecyduję jak podołam psychicznie.01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
No ja też ciekawa jestem jaki koszt przedstawi dr Domitrz. Wiosną trochę lepiej nawet ze względu na dojazdy do kliniki.
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
Hello Kobietki. Coraz Nas więcej
Niezapominajka, Asiu napiszcie mi proszę, czy w cyklu z in vitro musiałyście mieć wizytę 1 dc czy do 3 dc. Nie pamiętam co mówił mi dr W. za bardzo przejęłam się skierowaniem na histeroskopię.
Asia kiedy transfer?
niezapominajka jak się czujecie? -
nick nieaktualnyBąbel. Niestety nie pamietam jak dokładnie u mnie to wyglądało. Ale byłam jakos tak na początku cyklu. Wiesz co panie z rejestracji najlepiej Ci podpowiedzą kiedy najlepiej przyjść.
Czuje sie ok. Tylko tydzień na wyjeździe służbowym jestem. I tak....
Dxis rano mało nie zemdlałam w łazience. Ale ogólnie chyba jest ok. W przyszłym tyg umówię sie na wizytę no i zobaczymy, czy słychać juz serduszko. Marzy mi się....Judytka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bąbel ja pierwszą wizytę miałam 3 dc, ale wiem, że nie musi to być dokładnie 3 dzień a jakikolwiek na początku cyklu właśnie
ja mam transfer pojutrze w sobotę
Zapominajka czy Ty wracałaś po transferze do Olsztyna? czy zostałaś na noc w Białymstoku?Ali.G, bąbel, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
My juz po wizycie dr Dormitrz bardzo przyjemny, rzeczowy i dobry endokrynolog. Przejrzał wszystkie wyniki, badania, zrobil usg i potwierdził, ze najbardziej racjonalnym wyjściem jest in vitro. Teraz czekamy na @ i zaczynam brać tabsy - u mnie dlugi protokół. I lecimy z koksem - jak to mówią te wszystkie zdjęcia maluszkow bardzo pozytywnie nastrajają.
asia-m-b, malgos741, bąbel, triss lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko