Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:mam być o 7;30, a pęcherzyków mam ok 20. Madzik a ile Ty miałaś mrożaków?
-
Karcia wrote:mam być o 7;30, a pęcherzyków mam ok 20. Madzik a ile Ty miałaś mrożaków?2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
Madzik_6 wrote:Ja nie miałam mróżaków, miałam tylko 3 puste pęcherzyki przez niskie amh
-
nick nieaktualny
-
Karcia trzymam kciuki☺
-
Karcia kciuki zaciśnięte! daj znać po wszystkim
Ktoś wcześniej pytał o amh, ja miałam dwa razy badane. Pierwszy wynik 2,7 a po półtorej roku 2,2Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Karcia kciuki zaciśnięte! daj znać po wszystkim
Ktoś wcześniej pytał o amh, ja miałam dwa razy badane. Pierwszy wynik 2,7 a po półtorej roku 2,2
Asia dlatego ja się boje badać bo logiczne ze po stymulacjach amh spada a ja mam 0,8 i boje sie ze jak teraz zbadam to będzie jeszcze mniej a od jakiegoś nikiego poziomu nie ma refundacji leków do ivf. Wole myśleć ze dalej jest na takim poziomie... -
nadziejka88 wrote:Asia dlatego ja się boje badać bo logiczne ze po stymulacjach amh spada a ja mam 0,8 i boje sie ze jak teraz zbadam to będzie jeszcze mniej a od jakiegoś nikiego poziomu nie ma refundacji leków do ivf. Wole myśleć ze dalej jest na takim poziomie...
-
Nadziejka ale ja nie miałam stymulacji w tym czasie między badaniami. Drugie badanie musiałam zrobić przed stymulacją właśnie, żeby mieć aktualny wynik.
Nadziejka kiedy robiłaś AMH? Jeśli lekarz weźmie pod uwagę Twój wynik to nie ma sensu robić kolejnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 13:22
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Madzik_6 wrote:Ja nie miałam mróżaków, miałam tylko 3 puste pęcherzyki przez niskie amhAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Nadziejka ale ja nie miałam stymulacji w tym czasie między badaniami. Drugie badanie musiałam zrobić przed stymulacją właśnie, żeby mieć aktualny wynik.
Nadziejka kiedy robiłaś AMH? Jeśli lekarz weźmie pod uwagę Twój wynik to nie ma sensu robić kolejnego
Ja swoj wynik robilam w lutym tego roku, boję się że będą kazali mi zrobić następny a jestem już po pełnych 7 cyklach stymulacji i jeszcze z moim szczesciem nie zalapie sie na refundację -
Ena wrote:Nadziejka 88 a czemu tak źle wspominasz ostatnią wizytę u dr W? Nie martw się na zapas z tym amh.
Ostatnio dr W był niepodobny do siebie bo na dzień dobry mnie zjechał, że po co ja przychodzę na kontrolę po iui i czy Pani dr kazała przyjść. Ja oczywiście mówie że kazała bo trzeba sprawdzić czy pęcherzyki pękły czy nie i jaki poziom prg aby ewentualnie wdrożyć leki na 2 część cyklu. to z niechęcią powiedział że ok że proszę się przygotować do badania. Ja wyszłam z toalety i się kładę i tak leże dobre 3-4 minuty bo Pan dr pisze akurat sms przy biurku. zdążyłam obejrzeć cały sprzęt i ściany gabinetu. po badaniu się pytam co dalej jak iui nie wyjdzie i on zaczął o tym ivf i powiedział mi dwa zdania że z moim amh krótki protokół i powiedział jak to działa. Po czym się zapytał jak się ze mną rozliczyć. Ja mówie że chyba wizyta kontrolna jest w pakiecie. On mówi "Usg tak ale już rozmowa nie". Oczywiście przeprosiłam i powiedziałam żeby klikał w komputerze aby było ok. Ostatecznie nie skasował mnie i poszło z pakietu. Ale do męża się śmieje i mówie że aby poszło z pakietu to trzeba wejść do gabinetu, powiedzieć dzień dobry i się rozebrać i zrobić usg bo już za kilka słów kasują 200 zł. paranoja jakaś się tam robi. Zrzucam na słaby dzień Pana dr ale rzeczywiście czułam się jak intruz tamtego dnia. trochę się rozpisałam he heWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:19
-
Jestem już po wizycie, dostałam leki jeszcze do poniedziałku.
Wszystko idzie w dobrym kierunku, estradiol 1100 , tylko ten polip wszystko komplikuje, aż żal, że koniec będzie za kilka miesięcy.
Pierwszy raz byłam u dr S. Wydaje się bardzo miła i chyba tylko ona jak na razie tak dokładnie robiła mi usg, wszystko liczyła, mierzyła. Tylko mam wrażenie, że brak jej pewności siebie.
Słomka na kiedy punkcja ustalona?
Karcia czekamy na wieści. Jak się czujesz?
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤