Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli bierzesz jakies tabletki antykoncepcyjne i doszedl ten zastrzyk. A drogi on.
-
Eni Gonapeptyl za jedno opakowanie (7 strzykawek- u mnie starczyło to na 14 zastrzyków) z refundacją kosztował 3,20.
U mnie dziś jest już 20 dzień z gonapeptylem i 7 dzień z Menopurem.
Tak się troszke wtrąciłam
Kurcze taka ładna pogoda, a mnie przeziebienie złapało. Mam nadzieję, że szybko przejdzie.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wszystkie informacje sa cenne. To ty juz lada moment pewnie jedziesz. A jak sie nazywa ten szpital do ktorego jedziemy bo bym sobie popatrzyla na mapie.
-
na ich stronie jest npisane, że w Klinice Rozrodczości i Endokrynologii Ginekologicznej Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Białymstoku.
Wydaje mi się, że to szpital w centrum miasta bardzo blisko Pałacu Branickich i Centrum Alfa.
Mam nadzieje, że w następnym tygodniu będziemy już po punkcji, bo mój brzuch już sie buntuje na zastrzyki Dziś mam wizytę, może coś więcej sie dowiem22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
eni33 wrote:Czyli bierzesz jakies tabletki antykoncepcyjne i doszedl ten zastrzyk. A drogi on.
Biorę Marvelon i gonapeptyl za opakowanie marwelonu i dwa opakowania zastrzyków zapłaciłam 30 zł z groszami za wszystko. -
Ana ja bylam wczoraj u dr W na kontroli po iui i sie zapytałam co dalej jak sie nie uda i mowil o ivf. Protokół krotki jest zalecany dla wszystkich kobiet z amh poniżej 1 bo uzyskuje sie mniej komórek ale lepszej jakości.i jesli my się zdecydujemy to tez będzie to protokół krotki. Ale jak iui sie nie uda to na dwa trzy miesiące robie przerwę bo juz jestem strasznie zmęczona ta klinika i starniami. Musze pozbierać z mężem myśli i kasę oczywiście.eh....
-
Ja już po wizycie w piątek punkcja pęcherzyków tych powyżej 15,17,23 jest sztuk conajmiej 16, estradiol 2290, dostałam leków od cholery jakieś zastrzyki od punkcji później po transferze itp i zapłaciłam za nie 400zł. Dziś już zapłąciłam za ivf i razem z wizytami lekami do dziś wyszło mnie 7300zł plus jeszcze dojazdy dojdą i pewnie jeszcze coś.A u was jak tam po wizycie dziewczyny?Karcia
-
Karcia to informuj nas na bierzaco i oczywiscie trzymam kciuki. I opisuj wszystko ze szczegulami jak i co przebiegalo.
Karcia lubi tę wiadomość
-
U mnie calkowita klapa. Tak sie zdenerwowalam, ze nie pamietam ile mam jajeczek, wiem ze sa jeszcze male.
Dzis mi polipa wykryl. Wiec punkcja bedzie ale transferu nie.
Jestem zla jak ch..., wiedzialam jeszcze przed histeroskopia ze sa dwa polipy, potwierdzone przez mojego ginekologa, a Przybylowicz ciagle twoerdzil ze jest 1 i jednego usunal. W sobote zrobie mu awanturę22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:U mnie calkowita klapa. Tak sie zdenerwowalam, ze nie pamietam ile mam jajeczek, wiem ze sa jeszcze male.
Dzis mi polipa wykryl. Wiec punkcja bedzie ale transferu nie.
Jestem zla jak ch..., wiedzialam jeszcze przed histeroskopia ze sa dwa polipy, potwierdzone przez mojego ginekologa, a Przybylowicz ciagle twoerdzil ze jest 1 i jednego usunal. W sobote zrobie mu awanturę
O kurcze Laura współczuje Ci. Też bym się wkurzyła. To teraz zamrożą zarodki i dopiero po usunięciu polipa transfer? -
Karcia wrote:Ja już po wizycie w piątek punkcja pęcherzyków tych powyżej 15,17,23 jest sztuk conajmiej 16, estradiol 2290, dostałam leków od cholery jakieś zastrzyki od punkcji później po transferze itp i zapłaciłam za nie 400zł. Dziś już zapłąciłam za ivf i razem z wizytami lekami do dziś wyszło mnie 7300zł plus jeszcze dojazdy dojdą i pewnie jeszcze coś.A u was jak tam po wizycie dziewczyny?
Jejku to ile tych zastrzyków. Mój brzuch chyba tego nie wytrzyma. Coś czuję, że po tym wszystkim nie będę mogła patrzeć na żadne igły. Karcia ale już jesteś coraz bliżej końca no i oby nowego początku:). Trzymam kciuki.Karcia lubi tę wiadomość
-
Emilka prawdopodobnie zamroza. Lekarz powiedział, ze jeżeli zarodki beda dobrej jakosci to pewnie będzie chcial zrobic transfer. Tylko ze ja sie na to nie zgodze, za duze ryzyko utraty ciazy.
Naprawde zawiodlam sie dzis 2 raz na dr P. Bo powinien usunac mi oba polipy nawet jezeli ten drugi byl malutki.
Co ciekawe na pierwszej wizycie u dr D ok 3 miesięcy temu on juz widzial tego polipa, a na każdej nastepnej jyz nie. A teraz po hormonach urósł do 1 cm. A teraz bede sie zastanawiac czy gdyby usunął oba to moglabym zajsc w ciaze bez ivf.Karcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nadziejka88 wrote:Ana ja bylam wczoraj u dr W na kontroli po iui i sie zapytałam co dalej jak sie nie uda i mowil o ivf. Protokół krotki jest zalecany dla wszystkich kobiet z amh poniżej 1 bo uzyskuje sie mniej komórek ale lepszej jakości.i jesli my się zdecydujemy to tez będzie to protokół krotki. Ale jak iui sie nie uda to na dwa trzy miesiące robie przerwę bo juz jestem strasznie zmęczona ta klinika i starniami. Musze pozbierać z mężem myśli i kasę oczywiście.eh....
Karcia lubi tę wiadomość
-
Chyba przy długim protokole to tak ciężko po dniach cyklu coś stwierdzić, bo po mervalon'ie miałam"jakieś" tam krwawienie, ale nawet ja bym tego miesiączką nie nazwała. Jakby liczyć to krwawienie to miałabym dzisiaj 20 dc. Władowałam w siebie juz 1200j gonalu i 11,5 ampulkostrzykawek gonapeptylu. Dzisiaj już nie dopytywałam ile tych pęcherzyków - i tak zbyt wielkiego wpływu na nie nie mam, co ma być to będzie. Biorę wszystko na klatę!