Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Natty lekarze decydują o cyklu naturalnym jeśli pacjentka nie ma problemu z owulacją, cykl sztuczny jest dla dziewczyn które z owulacją mają problem, ewentualnie jak chcą kontrolować datę crio to mogą zdecydować o sztucznym..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
tak ja już wziełam 4 opakowania gonalu po 300j plus te drugie i jeszcze jutro gonal i przez 2 dni te drugie.ana szczerze nie mam pojęcia jakim lepiej wydaje mi się że krótkim więcej wychodzi za stymulacje ale nie wiem sama jaki to będzie efekt końcowy.Karcia
-
ana1122 wrote:To karcia bez antyków ma niby więcej pęcherzykow czemu?
asia-m-b lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
słomka :) wrote:Ana muszę Ci powiedzieć, że mnie troche zmartwiłaś..., myślałam ze te 9 to wcale nie taki zły wynik. Ale teraz to juz nie wiem. Asia, Leo ile u Was było pęcherzyków?
-
Karcia wrote:tak ja już wziełam 4 opakowania gonalu po 300j plus te drugie i jeszcze jutro gonal i przez 2 dni te drugie.ana szczerze nie mam pojęcia jakim lepiej wydaje mi się że krótkim więcej wychodzi za stymulacje ale nie wiem sama jaki to będzie efekt końcowy.
-
Słomka niczym się nie martw! jak będzie 9 to i tak super!!! najważniejsza jest ich jakość i to czy wewnątrz pęcherzyka jest komórka!!
Ja jadąc na punkcję po usg myślałam, że mam 9, a okazało się, że pobrali 11Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ana1122 wrote:Bo już nie wiem jak lepiej przy niskim amh? doktor W powiedzial że antyki A doktor d że raczej krótkim będę szła . I zgupialam A chciałabym żeby było dobrze
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka A ktory dzisiaj masz dzien cyklu ze zaczelas te zastrzyki. I czy dr mowil jaj dlogo
-
Lawendowa i Trish czy tu jeszcze zaglądacie??? Odezwijcie się! co u Was?? Jak się czujecie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 11:17
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Lura82 wrote:Z tego co wiem to od dnia transferu minus 14 dni się liczy, moge się mylić, to faktycznie przełom maja/czerwca będzie termin.
-
eni33 wrote:Emilka A ktory dzisiaj masz dzien cyklu ze zaczelas te zastrzyki. I czy dr mowil jaj dlogo
Wczoraj był 22 dzień cyklu. A zastrzyki mam brać aż do odwołania. Kolejną wizytę mam 12 września do tego czasu na pewno cały czas zastrzyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 05:43