Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
słomka :) wrote:U mnie jeszcze 300 j gobalu. Mam 9 pęcherzyków i mnóstwo drobnych. W środę kolejna wizyta
-
Dziewczyny
w styczniu 2016 przy transferze zamrozili nam 3 zarodki, podchodziłam w maju do kriotransferu na naturalnym cyklu, podali mi 1 śnieżynkę.
koszt krio wyniósł nas 767 zł (koszt za mrożenie/rozmrożenie IVF) i taką fakturę dostaliśmy z Białegostoku.
Moja ostatnia @ była 28.04.2016 potem wizyta 9.05.2016 u dr Z. i 17.05 krio a 27.05 pozytywny wynik bety
-
słomka :) wrote:Karcia moj estradiol z dzis to trochę ponad 300.
Ana tak byłam na anty.
Karcia a jakiej wielkości masz pęcherzyki? -
Leo mogłabyś mi napisać dlaczego dr zdecydował o crio na cyklu naturalnym a nie sztucznym. U mnie w gamecie wszystko robią na sztucznym a ja chciałbym spróbować na naturalnym.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Karcia wrote:ja już też po wizycie i dostałam zastrzyki jeszcze na 2 dni i w środę wizyta. Jajnik lewy ruszył mam gdzieś ok 15 pęcherzyków większych i sporo małych.Dziewczyny co do kosztów do ivf to dokładnie tak mi dziś rozpisały na kartce 2000- punkcja, 1000-transfer, 1000-wizyty w tym estradiol, 1000- zapłodnienie komórek i chodowla. plus do tego ja miałam 3 wizyty bez pakietu najpierw pogadanka o ivf później wizyta dotycząca badań i trzecia to już rozpiska każda po 250 zł. I jeszcze dodatkowo płacisz za badania cytologia wirusy, chlamydia itp.Słomka jaki miałaś dziś estradiol? ana dlaczego 3 tyś aż Asia wcześniej pisała że później z mrożakiem wychodzi około 2 tyś więc jak naprawdę więcej niż 2 to drogo
Ana skąd te informacje o 3000 za rozmrożenie?????? Dziewczyny nie wprowadzajcie innych w błąd, bo to może nieźle namieszać..
Karcia nie pisałam, że płaci się 2000zł
Za transfer mrozaczka nic się nie płaci! zapłacić trzeba tylko za rozmrożenie i jest to ponad 700zł
Karcia my za punkcję płaciliśmy 3000zł więc obniżka jestWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:56
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Ana skąd te informacje o 3000 za rozmrożenie?????? Dziewczyny nie wprowadzajcie innych w błąd, bo to może nieźle namieszać..
Karcia nie pisałam, że płaci się 2000zł
Za transfer mrozaczka nic się nie płaci! zapłacić trzeba tylko za rozmrożenie i jest to ponad 700zł
Karcia my za punkcję płaciliśmy 3000zł więc obniżka jest -
ja jestem spokojna
wymiana informacji jak najbardziej, ale takie gdybania, że "ktoś coś" po prostu wprowadza w błąd pytającychleo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:ja jestem spokojna
wymiana informacji jak najbardziej, ale takie gdybania, że "ktoś coś" po prostu wprowadza w błąd pytających -
leo dzięki za info ,Asiu tak jak pisała ana my nie planujemy nikogo wprowadzać w błąd po prostu wymieniamy się informacjami. Ja nie wiem może i nadal jest 3tyś za punkcję ale tak jak mówię dziś mi wypisały na kartce dokładnie tak jak pisałam tak czy siak na jedno wychodzi bo koszta dla nich to 5 tyś. Ja np w 7tyś się nie zmieszczę ale wiele chyba nie przekroczy.ana ja mam więcej pęcherzyków może przez te wysokie Amh i jak na moje oko przez końską dawkie leków do stymulacji . Słomka a który masz dziś dzień cyklu?ja w sobotę w 8 dniu cyklu miałam estradiol prawie 500 a dziś w 10 dniu 1300 pęcherzyki różne 15,17 itp a Ty?Karcia
-
Bo już nie wiem jak lepiej przy niskim amh? doktor W powiedzial że antyki A doktor d że raczej krótkim będę szła . I zgupialam A chciałabym żeby było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:02
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia ja tu też jestem po to by pomóc i odpowiadam konkretnie i cierpliwie na pytania
Mi nie chodziło o cenę punkcji tylko o 3 tys za transfer z rozmrożonego zarodka, byłam zdziwiona skąd taka kwota..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Dziewczyny jak to mowia: drozsze od pieniedzy to nie bedzie. Niestety zamiast wydac ta kase na super wypasiony wózek, wydamy ja na to zeby zostac mamuskami. Oby jak najszybciej co by nam na pieluchy dla maluchów wystarczylo.
ana1122, asia-m-b, Karcia lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
natty85 wrote:Leo mogłabyś mi napisać dlaczego dr zdecydował o crio na cyklu naturalnym a nie sztucznym. U mnie w gamecie wszystko robią na sztucznym a ja chciałbym spróbować na naturalnym.
Karcia lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:To karcia bez antyków ma niby więcej pęcherzykow czemu?
A moze ja poprostu gorzej reaguję na gonal. Nie wiem czemu tak wyszło, zobaczymy może do środy jeszcze się coś wykluję, urośnie. -
Leo a to był twój pierwszy transfer?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤