Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, zaglądam do Was często ale nie mam co pisać, mieliśmy we wtrorek pobranie krwi na kariotyp...teraz czekanie na wynik..eh
Ps. pozdrawiamasia-m-b, Ali.G lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos najwazniejsze ze walczysz dalej i sie nie poddajesz. A te badania robilas w wss na nfz? pewnie pisalas ale jakos nie zapamietalam. i ile sie czeka na wynik?
Ana a gdzie ty w ogole masz zakladke ostatnio przegladane, bo ja jej nie widze ale tez nie bardzo sie zaglebiam w to forum.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Małgoś dobrze Cię widzieć najważniejsze, ze już badanie zrobione wraz z wynikiem dr wyznaczy Wam nową ścieżkę, oby taka która doprowadzi Was do celu! :*
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej, w dzień to chyba tylko ja tu przesiaduje
Karcia, kiedy masz wizytę?
Wczoraj mieszałam Menopur i pierwszy strzał poszedł. Chyba pół godziny zeszło mi na tym mieszaniu, tak sie stresowałam, że coś źle zrobie. Czułam się jak mały medyk hehe22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ja tez zagladam ale nic nie pisze bo nic sie nie dzieje jestem w trakcie przyjmowania mervolanu. Laura to ty juz zaczelas stymulacje menopurem a kiedy masz jakies wizyt i wyjazd
-
U mnie marvelon powodował obrzmiałość i ból piersi. Ale już przeszło. Mi zostały jeszcze 3 dawki gonalu . Nie wiem czy to od tego gorącą na podwórku czy od tych leków, ale mam czasami takie uderzenia gorącą...
Ciekawi mnie okropnie co się tam dzieję, nic nie czuję, nic nie kuje, boli. Mam nadzieję ze ruszyły jak należy
Lura może wyjdzie tak, że razem wylądujemy w sali w Białymstokumalgos741 lubi tę wiadomość
-
Lura ja wizytę mam jutro z samego rańca muszę gnać generalnie jutro ostatni zastrzyk gonalu i też niby nic nie czuje oprócz okropnie dużej ilości śluzu i czasami jak mnie zarwie jajnik to muszę usiąść.Ciekawe za ile dni będę musiała gnać do na punkcję do Białegostoku.Karcia
-
Myślę że jeszcze coś będzie chociaż sama nie wiem bo przed chwilą tak mnie zarwał jajnik że myślałam że kopyta wyciągnę więc kto wie co tam rośnie .Też mam dość tych leków już tym bardziej że po tym gonalu to czuje się cały czas jak bym miała dostać @.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
słomka :) wrote:Ja juz mam dość tych igieł...
Doktor D sugerował, że do 10 wrzesnia powinno być po wszystkim.słomka :) lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
dopiero mogłam wejść na chwilkę bo mamy z mężem romantyczną kolacje z okazji wtorkowej rocznicy ślubu . Po wizycie trochę się zmartwiłam bo lewy jajnik w ogóle nie za ragował na gonal tylko prawy ma chyba 6 pęcherzyków ale to i tak mało bo dziewczyny pisały że pobierali im po 15 a nawet więcej. Dostałam jakieś tam jeszcze zastrzyki i jeszcze gonal na 2 dni i zapłaciłam znów prawie 500 zł w aptece czyli już 900zł mnie leki do stymulacji wyniosły dużo trochę ale mam nadzieję że na tym koniec.Dziewczyny powiedzcie mi czy mam powód się martwić czy może jeszcze się ruszy i urośnie ich znacznie więcej dziś mam 8 dzień cyklu. A te zastrzyki to też z tym proszkiem do rozcięczania i byłam przerażona jak to się robi bo dr mówił że tak samo jak gonal a jak się okazało jednak nie ale pokombinowałam i jakoś się udało.Kolejna wizyta w poniedziałek a punkcja wtorek środa tak dr twierdzi.
malgos741 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wazne zeby byly dobrej jakosci, to ze czasem jest ich duzo nie oznacza ze wszystkie sie nadaja. Ale u Ciebie to szybko idzie. Od mojej decyzji o ivf przez badania itp ja dopiero zaczynam stymulacje, a ty zdazylas zrobic inseminacje i szykujesz sie do punkcji. Super. Trzymam za ciebie kciuki.
A powiedz mi co ty masz za leki ze takie drogie?
Ciekawa jestem czy mi wystarczy menopuru do srody, bo jakos szybko ubywa go we fiolce.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
dał mi dziś na dwa dni do poniedziałku jeszcze 300j gonalu po 150 dziennie i te nowe to Cetrotide na 4 dni,więc razem zapłaciłam ponad 400zł dziś i ostatnio za gonal 450zł. Boje się trochę że stracę pieniądze a do ivf w ogóle nie dojdzie albo że nie będzie nic do zamrożenia.A u Ciebie Ciekawe czy na tych lekach się skończy czy Ci coś jeszcze zapisze oby się skończyło bo to cholerstwo nas wyczyści z kasy. Generalnie ja uważam że też powinnam iść długim protokołem wtedy by to taniej wyszło bo myślę że jajniki by lepiej ragowały.A mąż mój to mnie dziś rozśmieszył tekstem a co jak się pomylą i jakiś murzyn nam się urodzi a ja mu na to spokojnie to ich pozwiemy i się ustawimy do końca życia:). Kiedyś nie tak dawno był taki przypadek przecież że babka murzyna urodziła. Szczerze jak sobie pomyślę że to już tak blisko i sobie wyobrażę że już tam leże po punkcji czy transferze to mi się ryczeć chce.
ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia