Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:nadziejka to trzymamy kciuki . ana z mężem oczywiście ale on nie ma prawka więc wiele mi nie pomoże
-
Ja też zdałam za pierwszym i teraz namawiam męża żeby poszedł i nawet chce ale mi brak cierpliwości żeby mu to tłumaczyć wszystko.I nie zna chłop przepisów wiele razy było tak gdzie mam skręcić w prawo w lewo bo nakaz a on mówi prosto .To masz dobrego męża skoro tak się martwi o Ciebie, też bym chciała czasem wsiąść jako pasażer i nie myśleć o drodze.Karcia
-
do Olsztyna dojechać to koszmar normalnie i co jadę to inną drogą niby tą samą ale a to rondo dodadzą a to jakąś zamkną cyrk normalnie .Emilka nie wiem ale mi się wydaje że robi się jak każdy inny zastrzyk czyli na wprost. Ja dziś też miałam akcje z zastrzykiem bo ustawiłam dawkę 150 wycisnęłam i niby poszło ale nie do końca i za cholerę nie chciało zejść i wyjęłam i zmieniłam dawkę tak na próbę i wtedy mi trysnęło i mam nadzieję że to jakieś tylko pozostałośći z igły a nie spora część dawki.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:do Olsztyna dojechać to koszmar normalnie i co jadę to inną drogą niby tą samą ale a to rondo dodadzą a to jakąś zamkną cyrk normalnie .Emilka nie wiem ale mi się wydaje że robi się jak każdy inny zastrzyk czyli na wprost. Ja dziś też miałam akcje z zastrzykiem bo ustawiłam dawkę 150 wycisnęłam i niby poszło ale nie do końca i za cholerę nie chciało zejść i wyjęłam i zmieniłam dawkę tak na próbę i wtedy mi trysnęło i mam nadzieję że to jakieś tylko pozostałośći z igły a nie spora część dawki.
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny powiedzcie jak się robi te zastrzyki z gonapeptylu? Czy igłę to trzeba wbić pod kątem? Strasznie się boję że coś zrobię nie tak.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Słomka, jak przyjmujesz teraz zastrzyki? Oba wieczorem czy rozkładasz to na rano i wieczór? Ja to chyba za jednym strzałem będę robić.
Nooo i mam jeszcze jedno pytanie. Dziś mam teoretycznie 3 dzień @, tylko że od samego początku to są bardziej lekkie plamienia, czy to normalne? tzn przez ten gonapeptyl tak może być?
Miłego dnia dziewczyny22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ja zastrzykuje sie o 21, po jednej stronie brzucha gonal, po drugiej gonapeptyl. Moja @ też była skąpa, ale rozciągnęła się za to w czasie - dr. Z powiedział, że to przez leki.
Tą penostrzykawka jest lepsza niż te ampulkostrzykawki z gonapeptyleme_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Czyli ze mną wszystko ok ehh aż zazdroszczę Ci tego pena, bo to mieszanie i pobieranie samemu do strzykawki mnie na razie przeraża. No nic ... z jednym daje rade to i z drugim jakos pójdzie.
Zrobiłam kalendarz z rozpiską co którego dnia mam brać, codziennie odhaczam kolejne dni Mimo, że to tyle dni szybko mijają, ani sie obejrzymy, a będziemy do Białego się szykowaće_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dziewczyny czy wam też forum się zmnienilo. nie ma zakładek twoje posty I ostatnio przeglądane czy to tylko u mnie takie jajca?