Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już jestem po- wszystko ok- idziemy zgodnie z planem
Problem jednak pojawił się w aptece nie maja gonalu 900. Dobrze, że mam go dopiero od jutra to jest szansa, że będzie dostawa.
Ale nas dzisiaj dużo było w poczekalni -
Ja tez po wizycie idziemy długim protokołem. Dzis 1 tabletka marvelon pezez 21dni wizyta 5 wrzesnia. Krew oddana wymaz na czystosc ok czekam na reszte wynikow ale to potrwa. Mezusia wysle jutro na bodania. Dziewczyny to sie juz dzieje jestem taka podekscytowana i pelna obaw. Dr pytal czy ja mam jakies pytania a ja kompletnie nie wiem o co pytac. No i troche problem z moja waga ale chociaz przez ten czas postaram sie lepiej odzywiac odstawic slodycze i gazowane napoje. Slomka a jak teraz beda u ciebie wygladaly wizyty dr cos mowil czy bardzo czesto. I jak dlugo masz brac ten gonal.
-
ja też już po wizycie. NAdziejka to gratuluje szczęscia bo ja weszłam z 2 godzinnym opóźnieniem myślałam że szału dostanę. Zaczne jak narazie od [pytania które mnie nurtuje generalnie dziewczyny z Olsztyna proszę o odpowiedz. Jak się jedzie z Artemidy do apteki pod gryfem tą drogą pod wiaduktem co się skręca w lewo na światłach to czy na tych światłach są kamery bo przejechałam na czerwonym przez tira i się obawiam kolejnego mandatu bo to aż 500zł i 6 pkt. Generalnie wizyta trwała 5 minut wzioł 250 jak zwykle od cholery nie wiem za co. I dostałam gonal 150 jednostek przez 5 dni jak narazie i w sobotę kontrol. I oczywiście w tej aptece pod gryfem tak jak pisze słomka nie ma gonalu 900 ale dzięka Bogu miał 3x300. JAk myślicie czy dawka 150 to spora dawka czy nowmalna?boje się że nie będę umiała tego zastrzyku dobrze zrobić i sie zmarnuje a zaczynam od dziś.Karcia
-
A ja dopiero po wizycie. Jestem taka głodna ze musielismy zajechać do mc. Ja mam od dzis marvelon przez 14 dni potem gonapeptylu pół ampułki do odwołania i 12 września widzimy sie na usg normalnie nie wierze że to się dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 21:46
-
eni33 wrote:Ja tez po wizycie idziemy długim protokołem. Dzis 1 tabletka marvelon pezez 21dni wizyta 5 wrzesnia. Krew oddana wymaz na czystosc ok czekam na reszte wynikow ale to potrwa. Mezusia wysle jutro na bodania. Dziewczyny to sie juz dzieje jestem taka podekscytowana i pelna obaw. Dr pytal czy ja mam jakies pytania a ja kompletnie nie wiem o co pytac. No i troche problem z moja waga ale chociaz przez ten czas postaram sie lepiej odzywiac odstawic slodycze i gazowane napoje. Slomka a jak teraz beda u ciebie wygladaly wizyty dr cos mowil czy bardzo czesto. I jak dlugo masz brac ten gonal.
Jak narazie mam umówioną wizytę na następny poniedziałek. I raczej częstych wizyt nie będę miała , i w sumie to lepiej, bo ciągłe urywanie się z pracy jest uciążliwie. -
Karcia szczerze wątpię, żeby były tam kamery. Jakiś czas temu taksówkarz mówił, że nawet jak wiszą kamery na skrzyżowaniach to są wyłączone, ale powodu nie znam..
Zastrzykami się nie martw, potrzebujesz wprawy i zobaczysz to bardzo prosteAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia, a powiedź te zastrzyki z gonalu wyglądają inaczej niż gonapeptylu. Ten sprzęt do wstzrykiwania jest inny?
Że też w gryfie tego dzis nie mieli , mam nadzieje ze Pan aptekarz mnie nie oszukał i na jutro będzie. Gobal tez przechowuje sie w lodówce? -
ana tak dr Ramel przyjmuje robił mi pierwszą iui. Słomka tak gonal też przetrzymuje się w lodówce.Asia obyś miała racje z tymi kamerami bo normalnie palne sobie w łeb jak dostane mandat.Tam są jeszcze jakieś roboty drogowe cyrk na tej drodze no i ja gapa na czerwonym wjechałam.Ale powiem wam że powoziłam swoje dupsko taxi dziś po Olsztynie bo ja nie wiedziałam gdzie ta apteka a nie chciałam się wchrzanić w olsztyn w te korki bo to 16 była.Słomka a jakie ty dawki Gonalu bierzesz?Karcia
-
Karcia dzięki za info bo dowiedzielam się że to on będzie robił mi histeroskopie W szpitalu malarkiewicza. W porządku jest?
Dziewczyny tak się cieszę że U was się posuwa do przodu. Normalnie czuje tak jakby to było U mnie -
wiesz co ana ja mialam z nim raz spotkanie w art i nie bardzo go wspominam. bardzo niedelikatny byl przy usg, mialam wrazenie ze zaraz przebije mi sie na wylot az chcialam zwrocic mu uwage i jakos mi nie prztpadl do gustu ale moze lekarzem zabiegowym jest bardzo dobrym wiec ciezko kogos ocenic po jednym spotkaniu. Bedzie dobrze zobaczysz a potem siup ivf i dzidziol w brzuchu
-
nadziejka88 wrote:wiesz co ana ja mialam z nim raz spotkanie w art i nie bardzo go wspominam. bardzo niedelikatny byl przy usg, mialam wrazenie ze zaraz przebije mi sie na wylot az chcialam zwrocic mu uwage i jakos mi nie prztpadl do gustu ale moze lekarzem zabiegowym jest bardzo dobrym wiec ciezko kogos ocenic po jednym spotkaniu. Bedzie dobrze zobaczysz a potem siup ivf i dzidziol w brzuchu
-
Karcia co ty tu za czarnowidztwo uskukteczniasz? Leki zadzialaja zobaczysz.
U mnie dzis 11 dzien z gonapeptylem i przyszla @, czyli wszystko wg planu (uwzgedniam tez to ze to ostatnia @ na kilka nastepnych miesiecy) w czwartek dochodzi menopur.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤