Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi karcia kazda nieudana próba boli.ale pojawila sie tak jak pisalaz ze w sobote no i masz
-
Hej Melduję się po wizycie. Karcia, marne to pocieszenie pewnie, ale do mnie też dziś rano zawitał małpiszon. Zaczęło się dosłownie parę minut przed wizytą, więc nie wszystkie badania zrobiliśmy.
Ale po kolei - u mnie amh wyszło 8, idziemy długim protokołem. Przez tę moją @ muszę jeszcze zrobić badanie na chlamydię, cytologię (bo przegapiliśmy, że nie mam aktualnej) i stopień czystości. Ale to mogę na następnej wizycie, a ta 10 września. Aha, na lewym jajniku torbiel, ale mam nadzieję, że się wchłonie.
Czyli, jeśli wszystko dobrze pójdzie, w październiku do Białegostoku. Dr powiedział, że raczej na pewno będziemy musieli jechać, bo coś tam z papierami mają jeszcze do ogarnięcia i mówił, że to pewnie jeszcze potrwa.asia-m-b lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ale będzie się działo na wątku tyle stymulacji tyle punkcji i transferów i tyyyyle ciąż ♥
e_mil_ka, Izaura lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Polopiryna to czyli teraz nie bierzesz zadnych tabletek czekasz na wizyte 10 zeby potwierdzic co z torbiela?
-
Ja już nie mogę się doczekac. U mnie w październiku antyki W listopadzie działamy a w grudniu na gwiazdę prezent usg z maleństwem. Dziewczyny możecie mi powiedzieć jak to wygląda czasowo na długim protokole. 20 dni antykow później W ciągu 5 dni przychodzi @ potem 3 dni krwawienia i zaczynam stymulacje. Ile to trwa i jak to wygląda bo maz planuje urlop bo inaczej praca mu będzie przeszkadzać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 22:44
-
ana1122 wrote:Ja już nie mogę się doczekac. U mnie w październiku antyki W listopadzie działamy a w grudniu na gwiazdę prezent usg z maleństwem. Dziewczyny możecie mi powiedzieć jak to wygląda czasowo na długim protokole. 20 dni antykow później W ciągu 5 dni przychodzi @ potem 3 dni krwawienia i zaczynam stymulacje. Ile to trwa i jak to wygląda bo maz planuje urlop bo inaczej praca mu będzie przeszkadzać.
Ana niestety nie dasz rady tego tak konkretnie zaplanować, bo wszystko zależy od Twojego organizmu i jego reakcji na stymulację. Ja pamiętam, że mieliśmy nerwówkę, bo baliśmy się czy mąż zdąży przyjechać na punkcję, a wtedy jest najbardziej potrzebnyAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Ana niestety nie dasz rady tego tak konkretnie zaplanować, bo wszystko zależy od Twojego organizmu i jego reakcji na stymulację. Ja pamiętam, że mieliśmy nerwówkę, bo baliśmy się czy mąż zdąży przyjechać na punkcję, a wtedy jest najbardziej potrzebny
-
polopiryna wrote:Eni, od środy mam zacząć antykoncepcyjne i 10 sprawdzamy, czy się wchłonęła.
-
Ana stymulacja może trwać 7 dni, 10, może i 15 ja widzisz nie jest to duży rozstrzał jak mąż ma 3 tygodnie to spokojnie zmieścicie sięAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Eni, dostałam ovulastan (czy jakoś tak), cena - 13zł z groszami. Możliwe, że tobie będzie kazał wziąć od razu. Ja mam brać od środy, bo chciał, żeby wizyta w 18dc była u niego. Siedział dobrych parę minut i dziubał w kalendarzu. Śmiesznie to wyglądało19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
A bylas u dr P.