Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena musisz dzwonic i sie pytac bo to jest roznie np tydzien temu przyjmowal nawet po 17 bo dziewczyny pisaly ze mialy puzno wizyta a np 5 wrzesnia mam wizyte i tez chcialam na godzine 14 albo puzniej a panie powiedzialy ze nie da rady bo dr przyjmuje do 12 chyba ze doszly jeszcze pacjentki to cos sie przesunie i zeby dzwonic i sie dowiedziec.
-
Karcia a ty masz juz wyniki z krwi i moczu czy jeszcze czekacie.
-
ana o tak już się doczekać nie mogę eni wyniki mamy już wszystkie.Pytałam się bo mi jakaś tam bakteria wyszła czy nie trzeba tego leczyć to mówił że do ivf to nie ma znaczenia to tak sobie myślę że po cholere się robi te badania. W poniedziałek znowu wizyta aż się boje tych opóźnień bo wczoraj też godzinę później weszłam.Karcia
-
nadziejka88 wrote:Malgos najwazniejsze ze walczysz dalej i sie nie poddajesz. A te badania robilas w wss na nfz? pewnie pisalas ale jakos nie zapamietalam. i ile sie czeka na wynik?
Ana a gdzie ty w ogole masz zakladke ostatnio przegladane, bo ja jej nie widze ale tez nie bardzo sie zaglebiam w to forum.01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Nie mam pojęcia Karcia. Zaczynam spisywać pytania do lekarza, bo jak jestem u niego w gabinecie to zapominam wszystko.
Dziewczyny ten Gonapeptyl bierze sie do końca stymulacji? Na początku praktycznie go nie czułam, a teraz coraz bardziej mnie boli. Jak przychodzi pora kłucia to jak na skazanie ide.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wczesniej dziewczyny pisaly ze 3 tys za punkcje a 1 tys lepiej gotowka. A ty piszesz o 5. A oprucz lekow i kwoty za badania to placilas za pakiet wizyt czy za kazda oddzielnie. Lura a napisz cos o tych pytaniach bo ja nie wiem o co pytac a dr tez sie pytal " a ma pani jakies pytania" a ja ze nie.
-
W gabinecie to jakiegoś zaćmienia zawsze dostaje i nawet jak mam usg to zapomnę się dopytać co tam widać hehe, a doktorek sam nie powie.
Teraz chcę się dopytać, to o co powinnam już na samym początku :
Ile komórek można zapłodnić, czy mrożą wszystkie, jak długo będą na nas czekać mrożaczki ( o ile jakieś będą), czy za mrożenie się płaci i w sumie najważniejsze do jakiego ivf będziemy podchodzić , czy klasyczne czy ICSI, IMSI. Tak jak mówiłam, co jestem w gabinecie to czarna plama przed oczami i nie pamietam nic.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
eni33 wrote:Wczesniej dziewczyny pisaly ze 3 tys za punkcje a 1 tys lepiej gotowka. A ty piszesz o 5. A oprucz lekow i kwoty za badania to placilas za pakiet wizyt czy za kazda oddzielnie. Lura a napisz cos o tych pytaniach bo ja nie wiem o co pytac a dr tez sie pytal " a ma pani jakies pytania" a ja ze nie.
ostatnia wizyta przed punkcją:
3000zł za punkcje ( może być kartą lub gotówką)
1000zł za transfer (tylko gotówką, jak nie dojdzie do transferu to zwracają)01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyeni33 wrote:Ena musisz dzwonic i sie pytac bo to jest roznie np tydzien temu przyjmowal nawet po 17 bo dziewczyny pisaly ze mialy puzno wizyta a np 5 wrzesnia mam wizyte i tez chcialam na godzine 14 albo puzniej a panie powiedzialy ze nie da rady bo dr przyjmuje do 12 chyba ze doszly jeszcze pacjentki to cos sie przesunie i zeby dzwonic i sie dowiedziec.
-
Lura82 wrote:W gabinecie to jakiegoś zaćmienia zawsze dostaje i nawet jak mam usg to zapomnę się dopytać co tam widać hehe, a doktorek sam nie powie.
Teraz chcę się dopytać, to o co powinnam już na samym początku :
Ile komórek można zapłodnić, czy mrożą wszystkie, jak długo będą na nas czekać mrożaczki ( o ile jakieś będą), czy za mrożenie się płaci i w sumie najważniejsze do jakiego ivf będziemy podchodzić , czy klasyczne czy ICSI, IMSI. Tak jak mówiłam, co jestem w gabinecie to czarna plama przed oczami i nie pamietam nic. -
A mi ostatnio dr Z mówił, że pobierają wszystkie komórki- bo nigdy nie wiadomo jakiej są jakości i czy wszystkie są dojrzałe. A zapładniają 6.
Z tego co zrozumiałam to zarodki czekają na mnie 20 lat, po tym czasie to klinika decyduje co z nimi zrobić.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
ja już też po wizycie i dostałam zastrzyki jeszcze na 2 dni i w środę wizyta. Jajnik lewy ruszył mam gdzieś ok 15 pęcherzyków większych i sporo małych.Dziewczyny co do kosztów do ivf to dokładnie tak mi dziś rozpisały na kartce 2000- punkcja, 1000-transfer, 1000-wizyty w tym estradiol, 1000- zapłodnienie komórek i chodowla. plus do tego ja miałam 3 wizyty bez pakietu najpierw pogadanka o ivf później wizyta dotycząca badań i trzecia to już rozpiska każda po 250 zł. I jeszcze dodatkowo płacisz za badania cytologia wirusy, chlamydia itp.Słomka jaki miałaś dziś estradiol? ana dlaczego 3 tyś aż Asia wcześniej pisała że później z mrożakiem wychodzi około 2 tyś więc jak naprawdę więcej niż 2 to drogo
Izaura lubi tę wiadomość
Karcia