Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Karcia zobaczysz ze te dwie komóreczki zaskoczą i jeszcze beda bliźniaki:) daj im szanse zaistnieć a nie na starcie je skreslasz a może właśnie to sa twoje przyszłe dzieciaczki. Takze tylko pozytywne emocje i czekaj na Tel. Ja wiwrze ze będzie ok.
Malgos oni w ogóle przesadzają ale ja jestem z tych co walczą o swoje wiec czy chcial czy nie to musial mnie zbadać wiec stanęło na moim.
A ta witaminę i koenzym można kupić bez recepty? Bo nigdy nie brałam a tez mam niskie amh?
nadziejka88 lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Madzik bierz witaminę D 2000jm i koenzym Q10...
ja też mam niskie Amh..leciałam krótkim protokołem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 23:08
2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
wiem że z zelem testosteronem nie możesz brać dhea... albo to albo to...01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ona84 wrote:madzik a ty laparoskopie mialas?z olsztyna jestes?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 08:35
2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
nick nieaktualny
-
Do mnie puki co nie dzwonili i zadzwoniłam sama to mi powiedzieli ze dziś nikt nie pracuje i tyle. Boje się że pojadę w poniedziałek a oni powiedzą że nie przeżyły i że zapomieli zadzwonic. Wiecie co ten szpital to jakaś porażka jak dla mnie w ogóle wredne baby na recepcji ale za to na oddziale super miłe ale szpital nie za ciekawy. Nie wiem jak ja dożyje do tego poniedziałku te czekanie mnie zamęczyKarcia
-
oj dziewczyny chyba nie widziałyście słabego szpitala. Tam naprawdę nie jest źle! Pielęgniarki bardzo sympatyczne, małe sale, jest tylko jedna większa.
Byłam tam na punkcji i na trzech transferach i bardzo dobrze wspominam
Karcia to, że nikt nie dzwoni to dobry znak tak jak mówi Lura. Ale ta informacja którą dostałaś, że nikt tam nie pracuje to jakaś ściema, przecież to szpital tam pracuje się 7 dni w tygodniu, normalnie są punkcje i transfery w weekendy, więc ktoś Cię oszukał. ( ja ostatnie crio miałam w sobotę w długi majowy weekend)
A dzwoniłaś bezpośrednio na oddział? Kto Ci robił punkcję? Trzeba było dzwonić do tego dr i poprosić żeby się dowiedział.malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
no właśnie tak coś kojarzyłam że niektóre dziewczyny miały robione w weekend więc to jakaś sciema z tym że nikt nie pracuje. Dzwoniłam bezpośrednio na oddział.Punkcję robił mi dr Zbroch ale ja nawet nie mam jak się z nim skontaktować. Myślicie że jak by coś było nie tak z tymi komórkami to by już dzwonili ?Asia jak długo po punkcji Cię bolało?ja dziś chodzić nie mogę tak mnie wszystko boli.Karcia