Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Chodzi od domu do domu i np u nas dziś przychodzi o 16 i jutro sąsiedzi wychodzą do połowy drogi o 16 czyli dobę u każdego.A później przekazujemy do kolejnej miejścowości...
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Boli mnie brzuch od wczoraj, dzis jakby mniej, ale ból jak na @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:wioska obok nas Długokąty wolno to idzie ale nasza miejscowość miała to szczęście że jako do jednych z pierwszych przychodzi. Np u mnie dziadki będą czekać jeszcze [pewnie kilka miesięcy...
Karcia lubi tę wiadomość
-
A od kogo musze wziąć skierowanie na histeroskopie?
Izaura to może zagnieżdżanie zarodka. Ja w niedziele odstawiłam leki a w poniedziałek rano juz miałam @.Wszystko ze mnie wylatuje,po ostatnich skąpych muesiacxkach ta jest normalna.
Ja polecą modlitwę do sw.Judy, musze wymodlić ten naturalny cud dla siebie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ana1122 wrote:Ale genetyczne nie są wymagane do ivf a wirusologia tak. Chociaż czy oni w ogóle na to patrzą to Nie wiem
W wiekszosci klinik genetyka jest podstawa do podejscia do ivf ale to tez pewnie niekiedy wyciaganie kasyhisteroskopia tez jest wskazana przed ivf a u nas w Artemodzie nie. Wiec co klinika to klinika. Jak sie udaje to czlowiek nie zwraca na to uwagi a wrecz sie cieszy ze nie musi ponosic dodatkowych kosztow ale w przypadku kiedy nie wychodzi to jestesmy w stanie zrobic wszystkie badania zeby tylko sprawdzic gdzie moze tkwic problem
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:A od kogo musze wziąć skierowanie na histeroskopie?
Izaura to może zagnieżdżanie zarodka. Ja w niedziele odstawiłam leki a w poniedziałek rano juz miałam @.Wszystko ze mnie wylatuje,po ostatnich skąpych muesiacxkach ta jest normalna.
Ja polecą modlitwę do sw.Judy, musze wymodlić ten naturalny cud dla siebie.
Ja mialam od Dr D skierowanie na histeroskopie do Białegostoku, niestety termin mi przepadł i musiałam szybko szukać coś innego.
Dostała skierowanie od swojego ginekologa kolejne skierowanie i histeroskopie miałam w miejskim w Olsztynie. Bardzo polecam ten szpital, takiej opieki to chyba nigdzie nie miałam. Nie polecam natomiast szpitala wojewódzkiego : długi termin i przemiał straszny. A do Malarkiewicza Nie bardzo chcieli mnie zapisać, bo podobno mają słaby sprzęt ( to słowa położnej z tego szpitala)22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Storczyki wrote:myślicie że sztywno trzymają się tych 3mcy? bo niedawno co robiłam z mężem i trochę kosztują te badania a myślimy o ivf ale na kilka miesięcy
Mozesz tez sprobowac na nfz na innym forum ktoras z dziewczyn mowila ze poszla do gina na nfz i poprosila o wirusologie ten ze nie moze jej dac bo to nie w jego kompetencjach
Wiec poprosila zeby napisal w karcie albo na zadwiadczeniu ze pacjentce ktora stara sie o dziecko nie chce zrobic tych badan a ona to skseruje i pojedzie do nfz. Dostala skietowania od razumozna ? Mozna
Hehe ale ja bym chyba tak nie potrafilaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja nie wiem gdzie ten problem tkwi i napewno będę drążyła temat dalej. Postanowiłam zrobić i histerkę i skorzystać z badań genetycznych.Narazie zmieniam lekarza i po nowym roku działania pełna para.Musze się dowiedzieć co zawiodło i jak z tym walczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 16:03
Gosia321, ana1122 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ana1122 wrote:U nas było ok 2 tygodnie po upływie 3 miesięcy I Nie robili problemów. Słyszałam że do pol roku ale to Może zależyc od lekarzaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤