Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:A na ivf tez odkadam.a czytalyscie Ze Nowoczesa chce by bylo ivf dofinansowanie w olsztynie.
-
Ona84 przykro mi, czytałam projekt nowoczesnej na papierze wygląda to dobrze. Tylko czy to realne....zanim wprowadzą to każda z nas będzie miała gromadę bobasówAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ana167 wrote:Ja jestem novumowa, ale wpadam zobczyc co u Any..przy okazji widzę pozstalych dziewczyn radosci i smutki..powodzenia w staraniach a zaciazonym dziewczynom nudneeeeego oczekiwania na maluszki.
-
ona84 wrote:Haha ale co bylo dobre to endometrium to po winku:) myslicie ze bede miec takiego pecha ze3raz bedzie w lewym!?
-
Izaura zdrówka dla męża..
Ona ty to maz przekichane z tym lewym ... zbieraj na ivf i szybko zajdziesz01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja jutro mam pracowity dzień i w salonie i gramy Sylwestra..
Z tej okazji życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku żeby był lepszy niż ten
aby te co nie zaszły w upragnioną ciążę zaszły i doczekały się...spełnienia marzeń, te co są w ciąży zdrowia i lekkiego porodu..a przede wszystkim zdrowia i uśmiechu dla każdej z osobnaasia-m-b, Karcia, Asia08, ana1122, leo, asiastokrota, Makumba, nadziejka88 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Izaura zdrówka dla męża..
Ona ty to maz przekichane z tym lewym ... zbieraj na ivf i szybko zajdziesz
Malgosia Zycze Ci jutro Milej Pracy imalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja jutro mam pracowity dzień i w salonie i gramy Sylwestra..
Z tej okazji życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku żeby był lepszy niż ten
aby te co nie zaszły w upragnioną ciążę zaszły i doczekały się...spełnienia marzeń, te co są w ciąży zdrowia i lekkiego porodu..a przede wszystkim zdrowia i uśmiechu dla każdej z osobna
Dziękuję i Tobie też życzę lepszego i obfitującego w szczęście 2017 roku.
Ona 84 - a ile mm ma endometrium? Kurde zaparło się na tę lewą stronę...wrrrr Każda inaczej na te leki reaguje - u mnie np. Letrozol dwa razy dał ciała.
My mieliśmy spędzić Sylwka w bardzo małym gronie - 6 osób, a będzie w końcu 16. Musze jeszcze dziś jakieś menu opracować i jutro do dzieła
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A mnie czeka leżenie na kanapie:-)
ona84 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:a mi się marzy kanapa..16sty sylwester w pracy...
twarda babka jesteś. Poleze trochę za ciebie!
-
ana1122 wrote:Szczerze to się tobie nie dziwię
twarda babka jesteś. Poleze trochę za ciebie!
ps nie mam wyjścia trzeba się natyrać żeby poźniej byc szczęśliwym..ja tak mam zawsze pod górkę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 22:30
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Małgoś i ja też za Ciebie poleżę, ostatnio to mi najlepiej wychodzi, no i na nic innego nie mam siły
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ooo to na pewno będę miała więcej siły jak dwie za mnie leżą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 22:33
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017