Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez zamierzam lezec.
Dzisiaj zrobilam salatke gyros a jutro tylko leze.
malgos741 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:Dziękuję i Tobie też życzę lepszego i obfitującego w szczęście 2017 roku.
Ona 84 - a ile mm ma endometrium? Kurde zaparło się na tę lewą stronę...wrrrr Każda inaczej na te leki reaguje - u mnie np. Letrozol dwa razy dał ciała.
My mieliśmy spędzić Sylwka w bardzo małym gronie - 6 osób, a będzie w końcu 16. Musze jeszcze dziś jakieś menu opracować i jutro do dzieła
Miesiac temu mial w lewym15 mma a w prawy po12-13 mm e2 bylo197 a teraz114 -
Karcia wrote:Pewnie że bym chciała jak coś to mogę od Ciebie je odkupić tylko musiała byś mi powiedzieć od kiedy ja mam je brać bo stymulację to pewnie zacznę około 20 lutego bo teraz 16 pojadę to zaczym zrobię badania to miesiąc więc w lutym zacznę tak myślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 00:59
-
Dziewczyny byłam dziś u lekarza i ten śmieszny czlowieczk we mnie tak podskakiwał, że ledwo powstrzymałam śmiech, lekarz nie mógł mnie zbadać. Wyglada, że jest ok! Bezcenne uczucie, każdej z Was życzę.
Asia08, asiastokrota, ana1122, asia-m-b, Karcia, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki, trochę mnie nie było
ale wpadłam jeszcze w starym roku żeby ŻYCZYĆ WAM i SOBIE
tego na co czekamy najbardziej na Świecie, żeby ten Rok spełnił Nasze marzenia
i przebiegał w zdrowiu to reszta się ułoży a Wszystkim Szczęśliwym przyszłym mamom szczęśliwego rozwiązania. My z mężem zaczynamy konkretnie 12go stycznia wizyta, badania i .... do dzieła z ivf, zobaczymy co przyniesie życie
No i już dziś trzeba się odstresować kto może, pożegnać stary rok niech Nowy Będzie pomyślny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 00:38
asia-m-b, ana1122, leo, eni33, Karcia lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Kochane życze Wam Szczęsliwego Nowego Roku pełnego miłości radości i uśmiechu spełnionych marzeń i oczywiście każdej z nas spełnienia najważniejszego marzenia bycia mamą. A Wszystkim zaciążonym spokojnych ciąż. Nowy 2017 rok będzie nasz wszystkie pokolei bedziemy w ciaży tego sobie i Wam życzę
Asia08, asiastokrota, leo, malgos741, eni33, Karcia lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
I ja zycze Wam spelnienia marzen!
leo, e_mil_ka, Gosia321, Izaura, eni33, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja również życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku 2017. spełnienia marzeń
I spokojnego przebiegu ciąż ze szczęśliwym finalem. Dużo zdrówka I miłości!
Asia08, leo, e_mil_ka, malgos741, Gosia321, Izaura, eni33, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ja również Wam kochane życzę spełnienia tego najpiękniejszego marzenia jakim jest dziecko. Szczęśliwych rozwiązań dla tych którym się już udało.
ana1122, leo, Asia08, malgos741, Gosia321, Izaura, eni33, Karcia lubią tę wiadomość