Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:No chyba wlasnie z powodu plamienia. Jak mi to powiedzial, to skwitowalam, ze wiecej odpoczywac juz sie chyba nie da.
Z obiadami tez mi ciezko. Tzn.zaczac ciezko, bo pozniej to juz idzie.
Kurde, wlasnie sobie przypomnialam, ze mialam sie zapisac do dr P na wizyte, zeby nie bylo za pozno.
No to czujemy się podobnie.
Niezły kociokwik u niego! Ma mnóstwo pacjentek. -
Makumba odnośnie badań, to najpierw wysoki parter w wojewódzkim u dr Hoppe, następnie On da Ci skierowanie na krew i po wyjściu z gabinetu na pobranie od razu się udajesz
wyniki przychodzą albo pocztą albo dzwonią i umawiają na interpretacje.
Ja ciągnę już resztką sił
Jeśli chodzi o dziecko moje, to nie mam pojęcia czy się obrócił, według mnie to tak i to nie razspać nie daje, tak się wierci i tego kopaniem nie można nazwać, Dżony ryje się jak kot który chce się wryć pod kołdrę ale mu się nie udaje
Biedne dziecko nie ma miejsca, bo brzuch mój do największych nie należy..
leo, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Ena przytyłam jak na razie 13 kg, mam nadzieję więcej nie tyć
do śniadania mam insulinę a tak poza tym cukry grzeczneAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Makumba to I U mnie niemoc. Najlepiej to bym cały dzień spała I nic mi się nie chce. Myślałam że to tylko chwilowe Ale jak Asia też Tak ma to długo...
-
Dziewczyny ja w niemocy byłam do 14 tc później oszalałam z nadmiaru energii, później znowu zgon ok 34 tc
Spokojnie wszystko przed WamiAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Asia m-b dziękuję.
Nic tylko czekać pozostało.
A słuchajcie jest jakieś fajne ciążowe forum, gdzie mozna się czegoś dowiedzieć i podpytać? Bo tutaj to chyba złamanie trochę zasady te moje pytania o ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 17:47
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Odwiedziłam dzisiaj polecana przez was aptekę i kupiłam ten letrozol czy jak się nazywa. Chciałam kupić mężowi ten fertilmen, ale cena mnie zabiła - 170 zł za opakowanie na miesiąc.
Zbliża się koniec cyklu, wiec muszę podjechać na badania i zapisać na wizytę, spróbujemy 1-2 razy iui i zobaczymy.
W który dzień cyklu umawialiście się na pierwsza wizytę iui? Bo dr D kazał 12-13 a dr W szybciej i z tego wszystkiego zapomniałam na kiedy.Marzenia się spełnia -
Przestańcie nasz wątek to artemida Olsztyn, nasze ciąże z artemidy, więc wszystko ok! Nie martwić się!
asiastokrota lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥