Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
J_agoda wrote:Coś mi te starania nie są dane, w kółko jakieś przeciwności
-
Hej, mój brał androvit. Zamawialiśmy przez internet. Nie pamiętam ile zapłaciliśmy, ale za trzy opakowania chyba poniżej stówki. Wyniki się poprawiły, ale wzięliśmy się też ostro za dietę i staraliśmy się więcej ruszać.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ana1122 wrote:Hej czuje się dobrze. Chciałam się umówić do doktora z 23 ale go nie ma I teraz już sama Nie wiem. Z kolej jak zapytałam o doktor W to panie powiedziały że niby przyjmuje Ale 100 % pewności nie ma czy będzie. Co się Z nim dzieje?
-
to ja w takim razie przerzucam sie na ten salfazin i androvit bo ten fertilman to jakas masakra cenowa. swoja droga to trzeba kombinowac, facet bierze salfazin ktory jest na wlosym skore i paznokcie, ja wpierdzielam 4 miesiac stymen ktory jest na zwiekszenie sprawnosci seksualnej u mezczyzn. Jakie kombinacje alpejskie, ale czego sie nie robi dla bejbiaka
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia m-b dziękuję.
Nic tylko czekać pozostało.
A słuchajcie jest jakieś fajne ciążowe forum, gdzie mozna się czegoś dowiedzieć i podpytać? Bo tutaj to chyba złamanie trochę zasady te moje pytania o ciążę.. Jak coś mozesz pisac do mnie, z chęcią pomogę jesli będę umiała
-
nadziejka88 wrote:to ja w takim razie przerzucam sie na ten salfazin i androvit bo ten fertilman to jakas masakra cenowa. swoja droga to trzeba kombinowac, facet bierze salfazin ktory jest na wlosym skore i paznokcie, ja wpierdzielam 4 miesiac stymen ktory jest na zwiekszenie sprawnosci seksualnej u mezczyzn. Jakie kombinacje alpejskie, ale czego sie nie robi dla bejbiaka
. Jak byliśmy na etapie starań (iui i ivf) to one wypadały najlepiej jesli chodzi o sklad i cenowo były ok. Dorzucalam tylko oddzielnie L-Carnitine 1500 Extreme z Olimpu i jesli dobrze pamiętam to jeszcze dorzucalam trochę cynku
Aaa i jeszcze oddzielnie koenzym q10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 12:22
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Podobno miał jakiś czas temu zawał - tak słyszałam od znajomej która do niego chodzi
to by wiele wyjaśniało
Mi mówił, że ogranicza wizyty, bo musi zająć się swoim życiem, normalnie żyć. Z jednej strony wcale mu się nie dziwię, ale z drugiej strony chyba bardziej uczciwe wobec pacjentów byłoby od razu zmniejszenie dni, w jakie przyjmuje czy godzin.
Współczuję mu, bo tu chyba nie ma dobrego wyjścia.
Marzenia się spełnia -
Makumba wrote:Fertilman nie pomógł mojemu mężowi. Ale słyszałam, że niektórym pomaga.
Czy ta wiadomość o dr W jest prawdziwa?? -
J_agoda wrote:Chodzicie na prowadzenie ciąży do artemidy czy prywatnie do lekarzy? Bo ja mialam plan prywatnie do dr w.
Grunt to mieć plan, tylko ciąża jakoś wcale nie chce przyjść haha. Serio już nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.
-
nick nieaktualnyDziewczyny - Dr W jako jedyny nie prowadzi ciąży w Artemidzie, tylko prywatnie.
Dr W już jakiś czas temu miał te przykre zdarzenie i jak byłam u niego przed Świętami to mówił, że już się bierze za robotę i będzie częściej w Art... Dlatego jak byłam u niego, to od razu starałam się pociągnąć go za język, jaki ma plan na mnie, żeby potem zasugerować innym lekarzom, co powiedział.
Jagoda - ja bym poczekała aż organizm się zregeneruje. Zdrówka życzę. Kiedyś pytałaś czy uciekam od Dr W - Nie - ale sama widzisz jak można trafić do niego na wizytę.
Wiecznie- a na jaki etapie jesteście? Jakaś stymulacja?
-
Ena dr P też powiedział, że nie prowadzi ciąży w Artemidzie, woli u siebie w gabinecieAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Makumba wrote:Dr D będzie prowadził Twoją ciążę? Czy masz kilku lekarzy?