Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Dziewczyny - Dr W jako jedyny nie prowadzi ciąży w Artemidzie, tylko prywatnie.
Dr W już jakiś czas temu miał te przykre zdarzenie i jak byłam u niego przed Świętami to mówił, że już się bierze za robotę i będzie częściej w Art... Dlatego jak byłam u niego, to od razu starałam się pociągnąć go za język, jaki ma plan na mnie, żeby potem zasugerować innym lekarzom, co powiedział.
Jagoda - ja bym poczekała aż organizm się zregeneruje. Zdrówka życzę. Kiedyś pytałaś czy uciekam od Dr W - Nie - ale sama widzisz jak można trafić do niego na wizytę.
Wiecznie- a na jaki etapie jesteście? Jakaś stymulacja?
U mnie plan "na szczęście" rozpisał dość szczegółowo, ale ja już jestem na końcu właściwie, więc tu już nie ma co więcej planować.
Trzymam kciuki za Ciebie, co teraz planujesz, bo wypadłam chyba z obiegu?Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnyJagoda kolejna stymulacja i dr W zasugerował leki jak przy zajęciu w ciążę z Małą czyli clo plus Menopur.
Asia m_b - a o dr P panie w rejestracji chyba nie wiedzą, bo powiedziały tylko, że dr W ciąży nie prowadzi.asia-m-b, J_agoda lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki . Wszystkiego dobrego na Nowy Rok.
Mam do Was pytanko otoz dzis mija 33 dzien cylku a w 28 dniu dostalam jednodniowy okres , takich plamien ale tylko jeden dzien, co o tym myslicie? miala z was ktoras tak? czy cos sie dziej? dodam ze cykle mam jak w zegarku po 28 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:37
Karcia lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Wiecznie- a na jaki etapie jesteście? Jakaś stymulacja?
) i boję się że powrót po mrozaczka sporo się przedłuży
-
Tuuuuuucha wrote:Czesc dziewczynki . Wszystkiego dobrego na Nowy Rok.
Mam do Was pytanko otoz dzis mija 33 dzien cylku a w 28 dniu dostalam jednodniowy okres , takich plamien ale tylko jeden dzien, co o tym myslicie? miala z was ktoras tak? czy cos sie dziej? dodam ze cykle mam jak w zegarku po 28 dni.asiastokrota lubi tę wiadomość
Karcia -
asia-m-b wrote:Ena dr P też powiedział, że nie prowadzi ciąży w Artemidzie, woli u siebie w gabinecie
Niby nie prowadzi a jak bylam ostatnio w Artemidzie, to chyba z 6 nas ciezarnych bylo.
Mi sie udalo zapisac do niego na 25.01 juz u niego w gabinecie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Długo cię Nie było! Teraz mniej pracy?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
On mi powiedział, że woli prowadzić u siebie, i ma to sens, bo ma wtedy pewność że jest jedynym prowadzącym i ma wszystko pod kontrolą. Na pewno jak ktoś przyjdzie to nie odmówi i zbada. Ale ja też wolałam przejść do jego gabinetu i być tylko pod jego kontrolą
Wiecznie wiem do kogo będę sie zgłaszać po porady laktacyjne
Ps: moja kuzynka skończyła karmić pierwszego synka w 8 miesiącu ciąży z drugimWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 17:34
wiecznie lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia wrote:A może to ciąża? bierze to pod uwagę? dziewczynom w ciąży tu na tym forum często zdarzają się jedno dniowe plamienia więc może akurat i Tobie się udało
Oczywiscie ze biore pod uwage - dlugo sie staramy. mysle ze jutro czas na test.asiastokrota, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecznie z tym zakończeniem kp to czasem ciężko. Moja córka była cycoholiczką
Karmiłam ją 1,5 roku i odstawiłam na hasło - w sobotę koniec. Zakleiłam cycki plastrem i jej tlumaczyłam, że nie ma cycy, bo cycy kuku
asia-m-b, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:W artemidzie mają 3D?
jak poprosiłam o ładne jakieś zdjęcie dla babci na gwiazdkę, to dr D mi druknął
Makumba, asiastokrota, asia-m-b, wiecznie lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ena wrote:Wiecznie z tym zakończeniem kp to czasem ciężko. Moja córka była cycoholiczką
Karmiłam ją 1,5 roku i odstawiłam na hasło - w sobotę koniec. Zakleiłam cycki plastrem i jej tlumaczyłam, że nie ma cycy, bo cycy kuku
. Będę próbować jakos mieszać moje mleko z mm i może w końcu zechce się przerzucić
Ena lubi tę wiadomość
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
26: Asia08 - betowanie 2
Listopad
9:ana1122-punkcja
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
15:makumba - betowanie