Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
hej:) ledwo widoczne druga krecha - pod swiatlo widac cien. za pare dni powtorze. jestem dobrej mysli
asiastokrota, Asia08, nadziejka88, Karcia, Makumba, ana1122, asia-m-b, leo, polopiryna, J_agoda, wiecznie, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tuuuuuucha wrote:hej:) ledwo widoczne druga krecha - pod swiatlo widac cien. za pare dni powtorze. jestem dobrej mysli
&&&&&&&&&&&
Tuuuuuucha lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Tucha
też bym była dobrej myśli! GRATULUJEMY kochana!
Tuuuuuucha lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Tuuucha oby nieźle - czekamy na pozytywną betę.
Nadziejka ciekawe ile dziś opóźnienia będzie... Jak dr jechał z Białegostoku w taką aurę...
Kurczę tez patrzę za okno. Ja jadę samochodem godzinę do Olsztyna wiec tez wzięłam wolne z pracy 1,5 h aby zdążyć. Mam.nadzieje ze nie będzie dużego opóźnienia. -
Ena wrote:Jagoda kolejna stymulacja i dr W zasugerował leki jak przy zajęciu w ciążę z Małą czyli clo plus Menopur.
Asia m_b - a o dr P panie w rejestracji chyba nie wiedzą, bo powiedziały tylko, że dr W ciąży nie prowadzi.
Tuuucha gratulacje i kciuki zaciśnięte
Ja w tym cyklu odpuszczam IUI - tak zdecydowaliśmy. Muszę wyzdrowieć porządnie.Marzenia się spełnia -
Tuuuuuucha wrote:hej:) ledwo widoczne druga krecha - pod swiatlo widac cien. za pare dni powtorze. jestem dobrej mysli
za dwa dni bedzie piekna gruba
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia czytasz w moich myslach tez chcialam zadac to pytanie.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Z tego co pamiętam to Tucha nie miała ani IUI ani Ivf
nie zdążyli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 17:31
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."