X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to ma farta :)

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    o to ma farta :)
    Teraz twoja kolej:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE

Ja w tym cyklu odpuszczam IUI - tak zdecydowaliśmy. Muszę wyzdrowieć porządnie.[/QUOTE]

Podjęliście słuszną decyzję :)

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • leo Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia-m-b czekam wieści z wizyty

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak po wizytach??? Ena, Nadziejka halo???

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leo wrote:
    Asia-m-b czekam wieści z wizyty
    Leo ♥ sama na nie czekam :D
    wizyta na 20:20 :P minus opóźnienia ;)

leo lubi tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    O matko!!! 20:20????? Serio??? Ja naprawdę miałam do tej pory dużo szczęścia na każdą wizytę wchodziłam o czasie , mniej więcej +-30 min

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się melduję. kolejna histeroskopia przede mna niestety. i teraz mam milion pytan. bo na skierowaniu dostalam milion badan do zrobienia. Ana ty tez robilas rtg i ekg i te wszystkie badania do histero? a jak jest w wojewodzkim? ile sie czeka i czy tez wymagaja te wszystkie badania. nastepne pytanie czy ktos moze bral lek DANAZOL i troche zostalo? bo jak czytam ze cena na nfz wynosi 3,56 a ja mam odplatnosc 100 % czyli 114zł to szlag mnie trafia.i ostatnie pytanie ktora z was robila szczepienia na wzw typu B. jak to sie robi? trzeba isc do rodzinnego po recepte i kto to robi i gdzie? w przychodni pielegniarka czy co?

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena jak tam u Ciebie.

Asia-m-b czekamy na wiesci czy Jasiek sie obrocil i zdecydowal sie jednk wyjsc naturalnie....

• Karcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Teraz twoja kolej:-)
    Chciałbym choć powiem Ci że ostatnio to nawet przestałam o tym myśleć jakoś straciłam nadzieję i motywację też . Za dużo problemów na głowie i jakoś to wszystko tak mnie zniechęca.

Karcia
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Ja już się melduję. kolejna histeroskopia przede mna niestety. i teraz mam milion pytan. bo na skierowaniu dostalam milion badan do zrobienia. Ana ty tez robilas rtg i ekg i te wszystkie badania do histero? a jak jest w wojewodzkim? ile sie czeka i czy tez wymagaja te wszystkie badania. nastepne pytanie czy ktos moze bral lek DANAZOL i troche zostalo? bo jak czytam ze cena na nfz wynosi 3,56 a ja mam odplatnosc 100 % czyli 114zł to szlag mnie trafia.i ostatnie pytanie ktora z was robila szczepienia na wzw typu B. jak to sie robi? trzeba isc do rodzinnego po recepte i kto to robi i gdzie? w przychodni pielegniarka czy co?
    Nadziejka znam odpowiedź na jedno pytanie. Też mam zrobić histeroskopie, pytałam dr W w szpitalu wojewódzkim czeka sie ok 3-4 miesiące.Pisałam do dr w grudniu to ustalił mi datę zabegu na 24 marzec tak wstępnie. Pod koniec lutego mam się zgłosić żeby zrobić badanie na czystość pochwy. Więcej nie pomogę :)

nadziejka88 lubi tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Podjęliście słuszną decyzję :)
    Oby :) Bardzo mi zależało, by to zrobić szybko po hsg, ale nie mam szczęścia ;). Oby finał był szczęśliwy.

Marzenia się spełnia :)
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Ło matko!

Marzenia się spełnia :)
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiastrokrotka i przed hiistero masz tylko zrobic czystosc tak? bo ja mam cala litanię :ekg rtg, morfologia i inne i wlasnie nie wiem po co, czy nie mogliby tego zrobic w szpitalu.Napisz jak u ciebie bylo? tylko skierowanie, telefon i czystosc przed?

• [email protected] Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka strasznie duzo masz tych badań, to wszystko żeby podjeść do ivf?
    W jakim celu robi się histeroskopie?sądziłam ze dr mi też ja zleci ale nic nie wspominał.A u was dziewczyny(nadziejka i asiastokrotka) są do tego wskazania?

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie mam duzo pytan bo mnie zaskoczyl tymi wszystkimi badaniami. ja juz mialam jedna histeroskopie ale tam mialam sie zglosic na izbe dzien przed i tyle a tutaj jak czytam rtg, ekg i konsultacje anastezjologiczne to rece opadaja bo za wszystko trzeba tyle kasy wywalic.
    ja mam nistety polipa wiec histeroskopia jest w celu jego usuniecia

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi takie wymogi podal doktor D jak chciałam żeby mi zrobiły W Białymstoku Ale jak mi podal co to zrezygnowałam bo za pewne dużo kasy. W wojewódzkim doKtor W powiedział że długo się czeka bo ok 3 miesięcy I podpowiedzial żeby iść do malarkiewicza A tam nie chcieli żadnych badan aby skierowanie I czekałam gdzieś ok tygodnia

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia to dobrze że nie myślisz bo wtedy jest lepsze zaskoczenie:-) I głowa spokojna

Karcia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi histero zlecił dr Z jak poszliśmy do niego po 3 nieudanej próbie, bez konkretnego powodu. Na skierowaniu mam tylko napisane "niepłodność kobieca, nie określona. Niepłodność do histeroskopii diagnostycznej" cokolwiek to znaczy. Dr Z nie mówił nic o żadnych badaniach przed , dopiero dr W kazał przyjść pod koniec lutego i zrobić czystość.

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiedziałam dr W że wolę zrobić u niego, dlatego nie odsyłał mnie do Malarkiewicza

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ