Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOTE
Ja w tym cyklu odpuszczam IUI - tak zdecydowaliśmy. Muszę wyzdrowieć porządnie.[/QUOTE]
Podjęliście słuszną decyzjęAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
leo wrote:Asia-m-b czekam wieści z wizyty
wizyta na 20:20minus opóźnienia
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Leo ♥ sama na nie czekam
wizyta na 20:20minus opóźnienia
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Ja już się melduję. kolejna histeroskopia przede mna niestety. i teraz mam milion pytan. bo na skierowaniu dostalam milion badan do zrobienia. Ana ty tez robilas rtg i ekg i te wszystkie badania do histero? a jak jest w wojewodzkim? ile sie czeka i czy tez wymagaja te wszystkie badania. nastepne pytanie czy ktos moze bral lek DANAZOL i troche zostalo? bo jak czytam ze cena na nfz wynosi 3,56 a ja mam odplatnosc 100 % czyli 114zł to szlag mnie trafia.i ostatnie pytanie ktora z was robila szczepienia na wzw typu B. jak to sie robi? trzeba isc do rodzinnego po recepte i kto to robi i gdzie? w przychodni pielegniarka czy co?
-
nadziejka88 wrote:Ja już się melduję. kolejna histeroskopia przede mna niestety. i teraz mam milion pytan. bo na skierowaniu dostalam milion badan do zrobienia. Ana ty tez robilas rtg i ekg i te wszystkie badania do histero? a jak jest w wojewodzkim? ile sie czeka i czy tez wymagaja te wszystkie badania. nastepne pytanie czy ktos moze bral lek DANAZOL i troche zostalo? bo jak czytam ze cena na nfz wynosi 3,56 a ja mam odplatnosc 100 % czyli 114zł to szlag mnie trafia.i ostatnie pytanie ktora z was robila szczepienia na wzw typu B. jak to sie robi? trzeba isc do rodzinnego po recepte i kto to robi i gdzie? w przychodni pielegniarka czy co?
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiastrokrotka i przed hiistero masz tylko zrobic czystosc tak? bo ja mam cala litanię :ekg rtg, morfologia i inne i wlasnie nie wiem po co, czy nie mogliby tego zrobic w szpitalu.Napisz jak u ciebie bylo? tylko skierowanie, telefon i czystosc przed?
-
Nadziejka strasznie duzo masz tych badań, to wszystko żeby podjeść do ivf?
W jakim celu robi się histeroskopie?sądziłam ze dr mi też ja zleci ale nic nie wspominał.A u was dziewczyny(nadziejka i asiastokrotka) są do tego wskazania?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
no wlasnie mam duzo pytan bo mnie zaskoczyl tymi wszystkimi badaniami. ja juz mialam jedna histeroskopie ale tam mialam sie zglosic na izbe dzien przed i tyle a tutaj jak czytam rtg, ekg i konsultacje anastezjologiczne to rece opadaja bo za wszystko trzeba tyle kasy wywalic.
ja mam nistety polipa wiec histeroskopia jest w celu jego usuniecia -
Mi takie wymogi podal doktor D jak chciałam żeby mi zrobiły W Białymstoku Ale jak mi podal co to zrezygnowałam bo za pewne dużo kasy. W wojewódzkim doKtor W powiedział że długo się czeka bo ok 3 miesięcy I podpowiedzial żeby iść do malarkiewicza A tam nie chcieli żadnych badan aby skierowanie I czekałam gdzieś ok tygodnia
-
Mi histero zlecił dr Z jak poszliśmy do niego po 3 nieudanej próbie, bez konkretnego powodu. Na skierowaniu mam tylko napisane "niepłodność kobieca, nie określona. Niepłodność do histeroskopii diagnostycznej" cokolwiek to znaczy. Dr Z nie mówił nic o żadnych badaniach przed , dopiero dr W kazał przyjść pod koniec lutego i zrobić czystość.Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc