Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Polopiryna, masz juz wyniki pappa?
Asia-m-b, super ze po wizycie jestescie zadowoleni.asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEna wrote:Tuuucha testujesz dziś w laboratorium?
Jagoda jak się w ogóle czujesz - lepiej?
Asia m_b jak po wizycie?
Izaura mąż już w domu?
Asia mb super, trzymam kciuki za szczęśliwe przyjście Jasia. ..
Tuuucha gratulacjeasia-m-b, polopiryna lubią tę wiadomość
-
Ena tam chyba już się wszystko zakończyło, ale pewna nie jestem. Wejdź na strone miejskiego i powinno byćAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzaura wrote:Tak w domu wyszedł we wtorek po południu. Najedlismy sie strachu, okazało sie ze ma powiklania po niedoleczonych infekcjach dróg oddechowych. Dziękuję ze pytasz
Asia mb super, trzymam kciuki za szczęśliwe przyjście Jasia. ..
Tuuucha gratulacje
To dobrze, że już w domu. I tak potem wychodzi jak się czegoś do końca się nie wyleczy...A kiedy teraz do Polski przybywacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 14:44
-
Ena wrote:Ludzka twarz to mało powiedziane, on mi dał serce na dłoni
Nie wiem, jak mam go odebrać, może moje wrażenie też nie do końca było właściwe - byłam tak oszołomiona lekami, bólem, ilością krwi - do tego jego diagnoza, jakby mnie siekierą po głowie zdzielił.
Dzisiaj oficjalnie wróciłam do świata żywych, dołączył niestety do mnie synek, który ma dziwną zakaźną wysypkę. Oby te mrozy wymroziły wszystkie choróbska od nas precz!Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Haha no popatrz!
Nie wiem, jak mam go odebrać, może moje wrażenie też nie do końca było właściwe - byłam tak oszołomiona lekami, bólem, ilością krwi - do tego jego diagnoza, jakby mnie siekierą po głowie zdzielił.
Dzisiaj oficjalnie wróciłam do świata żywych, dołączył niestety do mnie synek, który ma dziwną zakaźną wysypkę. Oby te mrozy wymroziły wszystkie choróbska od nas precz!
Stan "przyżamania" jak ja to nazywamC
A co za wysypka? Bostonka, ospa..?
Jutro też ma być mroźno, zatem zarazki bójcie się !!
J_agoda lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Dzięki Ena, po wizycie bardzo zadowoleni, moje dziecko bardzo grzeczne obrócił się z powrotem
więc może się uda sn
Mam skierowanie do szpitala na poniedziałek i zostaję już do porodu, z racji insuliny.. to już mi się tak bardzo nie uśmiecha ale nie mam wyboru
Asia przetrwasz!! To dla Twojego dobra.
Cholera teraz muszę zmienić zdjęcie.asia-m-b, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Dzięki Ena, po wizycie bardzo zadowoleni, moje dziecko bardzo grzeczne obrócił się z powrotem
więc może się uda sn
Mam skierowanie do szpitala na poniedziałek i zostaję już do porodu, z racji insuliny.. to już mi się tak bardzo nie uśmiecha ale nie mam wyboru. Z perspektywy czasu nawet nieźle to wspominam, chociaż szkrab pojawił się na świecie 2 tygodnie przed terminem.
Marzenia się spełnia -
asiastokrota wrote:Makumba zmieniaj fotę, obiecałaś Jaśkowi
Jasiek Ty cholero mała, spróbuj się przekręcić teraz!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 15:09
Asia08, asia-m-b, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEna wrote:To dobrze, że już w domu. I tak potem wychodzi jak się czegoś do końca się nie wyleczy...A kiedy teraz do Polski przybywacie?
-
ana1122 wrote:Makumba A ty jak się czujesz? masz jakieś
Oznaki ciąży? bolą cię piersi?
Nie mam energii.. Siły i chęci. Wszystko mnie nie obchodzi
Przez dluuugi czas miałam ostre mdłości, teraz jakby bywa lepiej.
Ból głowy mam często.
Dużo jemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 15:44
-
Asia08 wrote:Polopiryna, masz juz wyniki pappa?
Asia-m-b, super ze po wizycie jestescie zadowoleni.
Wczoraj robiłam morfologię. Mam trochę za niski hematokryt, MPV i P-LCR, ale niewiele. Hemoglobina i czerwone w normie, ale też dość niskie, więc od dziś pietrucha i czerwone mięcho
Asia-m-b trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrzeasia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Makumba wrote:Nigdy mnie nie bolały piersi, tylko trochę swędzą haha chyba skóra się rozciąga
Nie mam energii.. Siły i chęci. Wszystko mnie nie obchodzi
Przez dluuugi czas miałam ostre mdłości, teraz jakby bywa lepiej.
Ból głowy mam często.
Dużo jem