Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No to mamy zimę na całego tak mi drzwi w samochodzie zamarzły że za cholerę ich otworzyć nie mogłam ale robiłam miksturę z denaturatu i bimberku i się udało choć poszłam do sklepu to się tak na mnie dziwnie patrzyły myślały chyba że będę ją pić
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia -
A ja dziś w ten mróz do pracy na noc,sie będzie działo.Zazdroszczę wam brzuchatki ze siedzicie w cieplych domkach w taką zimnice.Pytanie mam do dziewczyn co nie poszło ivf.Czy kolejne miesiaczki dostawalyscie w terminie?Pierwsza po nieudanym byla-czekałam na owulacjie nie wiem czy przyszła,a teraz czekam na kolejny okres.Powinien być juz w poniedziałek ale tylko czułam chwilkę bóle i nic nie przyszlo (może sie rozregulowal)
Jak było u was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:27
Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Polopiryna ja też walczę o ładne wyniki morfo,bo mi ostatnio spadają od dwóch miesięcy poniżej normy juz
Takze więcej czerwonego mięsa i codziennie świeży sok z buraka. Do tego żelazo juz dostałam na receptę, zobaczymy na ile to sie zda. Za tydzien bede następna morfologię robić.
-
nick nieaktualny
-
Ja pierwsza @ miałam normalna tylko 5 dni.Teraz czekam na kolejną. Żadnych boli,tylko ten w dzień planowanej i dalej cisza.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Czyli pozostało tylko czekać.Nie Lubie tak-zawsze było o czasie.
Gosiu wysłałam ci wiadomość.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
Szansa zawsze jest-nie zapominaj.Po ivf jest najlepszy moment.U mnie iskierka nadziei ciągle się tli,kiedyś musi się udać.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
ana1122 wrote:Mnie zawsze bolały ostro piersi od owu do @ a Teraz nic aby urosły I Tak się dziwię tzn głupieje czytałam na forum ivf że brak bolu to zły objaw Ale ja W to Nie wierzę. Ja też dużo jem juz 3 kg więcej na wadze I też częściej Mnie głowa boli poza tym nic
-
Makumba wrote:Też nie wierzę, że cycki muszą boleć. Nie musisz mieć żadnych objawów. Nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze. A z energią jak u Ciebie?
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ogólnie to mam dylemat bo miałam jechać 23 do artemidy Ale nie ma doktora z i moj lekarz zapisał mi usg na 25 to będzie 13 tydzień żeby pomierzyc maluszka I teraz nie wiem kiedy jechać do artemidy bo często usg to też nie dobrze
-
Hej dziewczyny;
Makumba, u mnie lipa - od 2 tyg. chora jestem, mam zapalenie oskrzeli. Coraz częściej myślę, że może nie jest nam dane zostać rodzicami. Nie wiem, co robić. Perspektywa kolejnej porażki przeraża mnie...
Malawiki, ja od ivf we wrześniu mam cały czas regularnie okres (co 28 dni, jak w zegarku).
Od listopada jestem pod opieką dietetyka, schudłam 6,5 kg. Może jak utacę kilka kg to nam się uda...
Zdrówka życzę wszystkim i miłego weekendu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 18:18
Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
Monisiek -
polopiryna wrote:Jeszcze nie. Myślę, że tak z tydzień co najmniej jeszcze poczekam. Wysłali do Diagnostyki, więc podglądam sobie codziennie na stronce, czy już są
Wczoraj robiłam morfologię. Mam trochę za niski hematokryt, MPV i P-LCR, ale niewiele. Hemoglobina i czerwone w normie, ale też dość niskie, więc od dziś pietrucha i czerwone mięcho
Asia-m-b trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze
Kurcze, a u nich trzeba sie logowac zeby sprawdzic wyniki, nie? No nic, zadzwonie w przyszlym tyg.moze juz beda.
Ana, skoro nic Ci sie nie chce, to wszystko jest ok.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Emilka, aktualnie jestem na antybiotyku, ale i tak póki co nie wiem, co robić - chciałabym, ale też się boję... Codziennie o tym myślę i codziennie do innych wniosków dochodzę. Kasę mamy, ale czy mamy siłę, a raczej czy ja ją mam, bo mąż daje radę.
A kiedy Wy jedziecie po swojego skarba?Monisiek -
Malawiki ja po ifv pierwszy okres miałam jak w zegarku tylko długi jak na mnie, kolejne też raczej w terminie, cierpliwościAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba ciotko ty nie dobra nie krzycz na Jaśka bo sie dziecko wystraszy
Obiecałaś zmienić zdjęcie jak się obróci to nie marudź, przynajmniej możemy pooglądać na twoim zdjęciu życie, przyrodę, zwierzątko a nie laleczkę voodoo
ana1122, Makumba, asia-m-b lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc