Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak będziecie coś więcej wiedzieć na temat tej podwyżki to piszcie i oby to nie była prawda bo naprawdę się załamie. A przypomnijcie mi jak to cenowo wyglądało bo ja już nie pamiętam ?boje się ile teraz mnie to by wyniosło po podwyżce tym bardziej że wszystkie badania od nowa a wtedy to miałam już część robioną do iui więc później trochę mniej było na badania.Karcia
-
Makumba wrote:Robię ten statystyczny test
-
A przypomnijcie mi ile sa wazne badania do inf. Bo kiedys czytalam ze pol roku a później ktoras pisala ze trzy miesiace. Ja planuje umowic sie dr Z na 30 stycznia i od lutego ruszyc z procedura. Tez sie martwie podwyżka.
-
Gosia piszesz o forum na fb jak to znalezc.
-
Makumba wrote:Pyszny jest! Oczywiscie kwestia gustu
Nie lubisz soku z ogórków kiszonych?
Nie lubię soku z ogórków, grzybków w occie, papryki w occie...w ogóle jakoś do takich rzeczy mnie nie ciągnie. Nigdy nie rozumiałam po co ludzie psują naturalny dobry smak różnych rzeczy zalewając to octem
Chyba jakaś dziwna jestem
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Gosia321 wrote:Dziewczyna z forum na fb dzis byla na wizycie w Bialymstoku i przekazala takie info
Teraz Bialystok ma za 6600 punkcje plus transfer plus leki -
Dofinansowanie będzie na pewno tyczyć się par do 40tki..więc ja po terminie..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
polopiryna wrote:Bleh, paskudztwo, obrzydlistwo
Nie lubię soku z ogórków, grzybków w occie, papryki w occie...w ogóle jakoś do takich rzeczy mnie nie ciągnie. Nigdy nie rozumiałam po co ludzie psują naturalny dobry smak różnych rzeczy zalewając to octem
Chyba jakaś dziwna jestem
Polopiryna ja też za bardzo nie lubiłam takich specyfików ale wierz mi że jakoś po 20tc normalnie do śniadania ogórek, papryka w occie:) i jak niewiedzialam czego mi sie chce to właśnie takie cudaki na mnie działałycałe szczęście że przeszło, choć nie powiem bo polubiłam
-
leo wrote:Polopiryna ja też za bardzo nie lubiłam takich specyfików ale wierz mi że jakoś po 20tc normalnie do śniadania ogórek, papryka w occie:) i jak niewiedzialam czego mi sie chce to właśnie takie cudaki na mnie działały
całe szczęście że przeszło, choć nie powiem bo polubiłam
leo, Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Karcia wrote:Właśnie co z takimi osobami co nie mieszkają w Olsztynie czy jest jakaś sznsa na dofinansowanie ?
Karcia lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Obu małżonków czy jednego? Trzeba być zameldowanym w Olsztynie?
trzeba by było poczytać jak jest w innych miastach gdzie finansują ale jak już do chodzi o województwo a nie same miasto..tak mi się wydaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 17:23
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:A może tam podnieśli bo zaczynaja Już cala procedure Z Olsztynie I chcą zachęcić żeby robić tu na miejscu bo będzie taniej. Albo dowiedzieli się O dofinansowaniu w Olsztynie I zrobia tak że po dofinansowaniu zapłacisz tyle samo?
Tam dlugo bylo taniej niz u nas jak podchodzilam 1 raz to bylam na transferze z laska z Bialegostoku i tam za ivf bylo 4 tys w czerwcuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤