Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:ale dofinansowania w Ol jeszcze nie ma i pewnie w tym roku jeszcze nie bedzie. Narazie to tylko projekt Nowoczesnej a od projektu do finansowania to jeszcze dluga droga
Tam dlugo bylo taniej niz u nas jak podchodzilam 1 raz to bylam na transferze z laska z Bialegostoku i tam za ivf bylo 4 tys w czerwcu01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:A co W przypadku jak wyjdzie źle bo ivf przyjmowany progesteron wiek I nadwaga mogą fałszować wynik. Będziesz robiła punkcje?
-
polopiryna wrote:Bleh, paskudztwo, obrzydlistwo
Nie lubię soku z ogórków, grzybków w occie, papryki w occie...w ogóle jakoś do takich rzeczy mnie nie ciągnie. Nigdy nie rozumiałam po co ludzie psują naturalny dobry smak różnych rzeczy zalewając to octem
Chyba jakaś dziwna jestem
Nie jesteś dziwna. Ja nie lubię żurku -
Karcia wrote:ana przypomnij mi kiedy masz wizytę? bo już czekam
Makumba ten test dużo kosztuje? -
Makumba wrote:Tak, bardzo. 2600 zł. Daje 99% pewności.
Test pappa podobno 80% A piszą na forum że wychodzi źle A dzieci są zdrowe -
ana1122 wrote:A ty ile masz lat? robia go w artemidzie?
Test pappa podobno 80% A piszą na forum że wychodzi źle A dzieci są zdrowe
Test pappa podobno straszy ludzi.
Schodzę z duphastonu. Do jutra biorę 2x dziennie, potem przez kilka dni 1 tabletkę i koniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 19:54
-
Makumba wrote:Mam 36 lat. Ten test to robią tylko w kilku miejscach w PL. W stanach kosztuje 150$ i zastanawiam się czy przypadkiem nie wysyłają ich tam, a koszt wynika z transportu. Może ktoś wie?
Test pappa podobno straszy ludzi.
Schodzę z duphastonu. Do jutra biorę 2x dziennie, potem przez kilka dni 1 tabletkę i koniec.
Ja też chce zejsc z dupka ale się boję przez te plamienie po zejściu Z 1 tab -
Ja tez schodze z luteiny. Od kilku dni biore tylko 1 tabl. Zostalo mi moze 4 do kona opakowania.
Ana, ja tez sie boje, ale musimy wierzyc ze nic sie nie bedzie dzialo zlego."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Nie mamy w rodzinie wad genetycznych.
-
ana1122 wrote:Kurde zastanawiam się bo nikt ze znajomych nie robi takich badań I rodzą zdrowe dzieci. Cały czas zastanawiam się Czy robic ten test Z krwi?
Jesteś młoda, jeżeli usg wyjdzie Ci ok to nie ma co się stresować i robić z krwi. Dużo dziewczyn zrobiło test z krwi i prawdopodobieństwo urodzenia chorego dziecka zwiększyło się. DR W. odradzał mi zrobienie,żebym później nie płakała, a ja poszłam i żałuje. -
Fionka wrote:Jesteś młoda, jeżeli usg wyjdzie Ci ok to nie ma co się stresować i robić z krwi. Dużo dziewczyn zrobiło test z krwi i prawdopodobieństwo urodzenia chorego dziecka zwiększyło się. DR W. odradzał mi zrobienie,żebym później nie płakała, a ja poszłam i żałuje.
-
U mnie był problem z usg - nie wszystko dało się przebadać, co mogło sugerować nie rozwinięcie do końca lub wadę.Mi wyjątkowo test z krwi poprawił wyniki, ale nim się nie sugerowałam bo to tylko prawdopodobieństwo, które wylicza komputer. Zrobiłam test nifty a w ostateczności, gdyby wyniki były nie jasne to przygotowywałam się psychicznie do amniopunkcji. Wejdź na fioletową stronę tak jest temat o amniopunkcji - przez nieszczęsne badanie krwi wiele dziewczyn cierpi.
Ja przed kolejną ciążą ( mam nadzieje, że znowu się uda) testu z krwi nie będę robić. Zrobię prenatalne u swojego prowadzącego i dodatkowo pójdę do dr Hoppe ale tylko na pomiary.
Jestem 4 miesiące po porodzieMakumba lubi tę wiadomość