Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Haha faktycznie może to zablokować ten ćwok
.
Ale może ktoś w jego rodzinie ma podobna sytuację i a nóż się uda?? Nigdy nic nie wiadomo. -
słomka :) wrote:Grzymowicz jest prorodzinny także wątpię żeby blokował tego typu pomysły..., a zresztą tu ma więcej do powiedzenia Rada Miasta niż in sam...
Zawsze warto spróbować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 12:10
-
Makumba wrote:Asia m-b twardzielko, wszystkie moje koleżanki mówią o cięciu cesarskim, a Ty chcesz siłami natury!
Jak się masz? Pewnie chętnie już byś urodziła? Spakowana jesteś do szpitala?
:* spakowana jestem już dawno
już się nie mogę doczekać
BARDZO bym chciała żeby udało się naturalniei UDA SIĘ
ps: My też mieliśmy sesję brzuszkową i polecam suuuper pamiątka
http://images81.fotosik.pl/275/450a1999d82ba1d0med.jpg
http://images82.fotosik.pl/275/d9e8aa9d91b3c3c6med.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 12:18
natty85, Makumba, J_agoda, e_mil_ka, Karcia, asiastokrota, Fionka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia08 wrote:Asia-m-b, fajne zdjecia. Ktory to byl tc?
hmm Asia to był chyba 27/28 tcAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:
:* spakowana jestem już dawno
już się nie mogę doczekać
BARDZO bym chciała żeby udało się naturalniei UDA SIĘ
ps: My też mieliśmy sesję brzuszkową i polecam suuuper pamiątka
http://images81.fotosik.pl/275/450a1999d82ba1d0med.jpg
http://images82.fotosik.pl/275/d9e8aa9d91b3c3c6med.jpg
WOW jaka piękna z Was para! Brak mi słów!
Pewnie, że się uda, co ma się nie udać.
Czekam na informacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 12:42
asia-m-b, leo lubią tę wiadomość
-
polopiryna wrote:"Dodatni wynik testu PAPP-a oznacza podwyższone ryzyko wystąpienia choroby płodu. Przykładowo jeśli ryzyko wynosi np. 1:100 oznacza to, że na 100 kobiet z takim wynikiem 99 urodzi zdrowe dzieci, a 1 dziecko z Zespołem Downa."
Ludzie panikują, bo nie czytają ze zrozumieniem. To, że wynik jest dodatni nie oznacza na sto procent, że dziecko będzie chore. Ja zrobiłam, czekam na wynik i, nieważne jaki będzie, nie będę robić amniopunkcji. Na USG wszystko było OK, więc nie zamierzam panikować. -
ana1122 wrote:Asia używasz jakiś kosmetykow do pielęgnacji ciała dla kobiet W ciąży?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Tak Ana używałam zarówno z bliźniakami jak i teraz skoncentrowanego kremu cocoa butter formula z palmer's. Są w rossmanie i aptekach. Na tubce kobieta w ciąży.
-
ana1122 wrote:A jak cenowo? od kiedy można używać? uważasz że są dobre?
uważam, że są bardzo dobre i wydajne
ja po bliźniakach nie miałam ani jednego rozstępu, a brzuch dwa razy większy niż teraz.. można używać od razu by skóra ładnie się uelastyczniła
Karciapewnie, że Mu powiem, niech się chłop ucieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 16:01
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:Tak Ana używałam zarówno z bliźniakami jak i teraz skoncentrowanego kremu cocoa butter formula z palmer's. Są w rossmanie i aptekach. Na tubce kobieta w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 17:35
-
Ja w ciąży utyłam bardzo dużo, 40 kg - smarowałam się mustelą i bardzo sobie chwalę. Co prawda smarowałam tylko brzuch, bo jakoś nie wpadłam na to, że utyję wszędzie, ale skórę na brzuchu mam idealną.Marzenia się spełnia