Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Asia-m-b a może jest szansa że będą Ci wywoływać poród? może nie będą chcieli Cię za długo trzymać i to przyśpieszą? a powiedz mi jak wspominasz cc ? ból był do wytrzymania? bo ja nie wyobrażam sobie rodzić naturalnie
Karcia lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Dziewczyny, czy jak macie usg brzuchowe, to ubueracie sukieneczke? Wiem, pytanie glupie ale na wczesniejszej wizycie zglupialam jak dr powiedzial "tylko brzuszek"... i tylko brzuch odslonilam.
Makumba, polopiryna, ana co Wy jecie? Ja juz wedliny od jakiegos czasu nie moge i dzisiaj nawet udko kurze musialam mezowi oddac. Tylko almette i dzem mi wchodza."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny ja nie miałam cesarki z bliźniakami. Rodziłam naturalnie
poród był wywołany ze względu na cholestaze w 37 tc także nie mam pojęcia jak to się zacznie tym razem..
Dziękuję Wam za kciuki i dobre myśli, tych pierwszych na razie nie puszczajcieAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:oj mam mam
ale niestety nie za często
trzymajcie kciuki co bym nie musiała tam długo leżeć i co by Janek szybko i sprawnie się wykluł :*
Za nim staniesz w kolejce na izbie przyjęć podpytaj kobietki z okienka czy masz stać w ogólnej kolejce czy na początek ktg. Pierwszy raz jak szłam to czekałam 45 minut w kolejce, żeby usłyszeć, że na początek wywiad i badanie u położnej.Za drugim razem już wiedziałam, żeby od pokoju po lewej stronie rozpocząć.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, czy jak macie usg brzuchowe, to ubueracie sukieneczke? Wiem, pytanie glupie ale na wczesniejszej wizycie zglupialam jak dr powiedzial "tylko brzuszek"... i tylko brzuch odslonilam.
Makumba, polopiryna, ana co Wy jecie? Ja juz wedliny od jakiegos czasu nie moge i dzisiaj nawet udko kurze musialam mezowi oddac. Tylko almette i dzem mi wchodza. -
Asia08 wrote:Dziewczyny, czy jak macie usg brzuchowe, to ubueracie sukieneczke? Wiem, pytanie glupie ale na wczesniejszej wizycie zglupialam jak dr powiedzial "tylko brzuszek"... i tylko brzuch odslonilam.
Makumba, polopiryna, ana co Wy jecie? Ja juz wedliny od jakiegos czasu nie moge i dzisiaj nawet udko kurze musialam mezowi oddac. Tylko almette i dzem mi wchodza.
Jem wszystko, staram się w miarę różnorodnie, ale właściwie tylko po wędlinie nie mam zgagi.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
Asia-m-b spinaj sie i rachu, ciachu Janek na świecie
DZiewczyny których mężowie brali androvit i salfazin, w jakich dawkach braliście? bo normalnie jest po 1 tabl.dziennie, ale wiem że niektore suplementy bierze się w zwiększonych. jak było u Was? -
Polopirynka, chodzilo mi o te niebueskie spodniczki z lazienki.
Nadziejka, ja chyba dawalam po jednej tabletce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 09:07
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Polopirynka, chodzilo mi o te niebueskie spodniczki z lazienki.
Nadziejka, ja chyba dawalam po jednej tabletce.Asia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Asia mb super wyglądaćie.
A teraz kciuki za lekki poródasia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR