Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny nie dobrych wieści ciąg dalszy mam chyba anginę wrr
o 12 idę do lekarza, nie mogę wziąć zwolnienia z pracy masakra. Najgorsze jest to że ja nigdy nie gorączkuje za to jestem cała mokra. Wyżaliłam się super
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
U mnie maz tez zlapal przeziebienie, mam nadzieje ze na mnie nie przejdzie.
Zdrowka Dziewczyny."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Asia m-b co tam słychać w szpitalu?
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ena jak u Ciebie,bierzesz juz leki? Kiedy wizyta?
Chorujące leczcie się dużą dawka Wit C-lewoskrętna.Ja tak uodparniam siebie i odpukać nie choruje,a pracuje w ciągłych przeciągach.I duzo Soczki owocowych i samych owoców i warzyw.
Asia Jasiek jeszcze nie chce wychodzic- będziesz miała indukcja porodu? Rodzisz ze znieczuleniem?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny[email protected] faszeruję się lekami i w piątek kontrol - to będzie 10 dc.
-
Walczcie dziewczęta z choróbskami! Zarazki Precz!
Asia-m-b odpoczywaj dużo i rozmawiaj wychowawczo z Jasiem aby przyszedł szybko i bezboleśnie na świat.
Ena hoduj jajca hoduj, bo przecież teraz musi się udać-nie inaczej!Asia08, Ena, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Makumba ja sobie lezakuje w domciu. Z powodu " dramatycznego" braku miejsc w wojewódzkim. Mi to ma rękę wiec się cieszę. Wczoraj mialam ktg, usg i badanie no i synuś się jeszcze nigdzie nie wybiera. Po konsultacji z dr P kolejne podejscie do szpitala w czwartek
Leżakuj w spokoju ❤️ -
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny nie dobrych wieści ciąg dalszy mam chyba anginę wrr
o 12 idę do lekarza, nie mogę wziąć zwolnienia z pracy masakra. Najgorsze jest to że ja nigdy nie gorączkuje za to jestem cała mokra. Wyżaliłam się super
Chodź do pracy. Wszyscy bedą chorzyasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:[email protected] faszeruję się lekami i w piątek kontrol - to będzie 10 dc.
Ena lubi tę wiadomość
-
A ja dziś idę do dr HoppeGO na usg prenatalne i test pappa.
Czuję się niezdrowo podekscytowana.
Trzymać kciuki już nie ma za co. Co ma być to będzie. Ale będzie dobrze, bo co ma być od razu źleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 12:51
eve87, malgos741, Asia08, asia-m-b, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:A ja dziś idę do dr HoppeGO na usg prenatalne i test pappa.
Czuję się niezdrowo podekscytowana.
Trzymać kciuki już nie ma za co. Co ma być to będzie. Ale będzie dobrze, bo co ma być od razu źle
To w takim razie czekamy na pozytywne wieści.Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba powodzenia.
Aha nie tam rosną
Asia to może i dobrze że jeszcze w domciu..
Asiastokrota nie dobrze że z angina chcesz chodzić do roboty ..nie doleczysz i powikłania murowane...asia-m-b, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba powodzenia na badaniach
i pieknych widokow
Asia pogadaj z Jaskiem zeby sie nie zapieral i szybko pojawil na swiecie :*
Asiastokrota na zwolnienie z angina nie ma zartow
A co do wit c lewoskretnej bo tez chcialam kupic ostatnio rozmawialam ze znajoma lekarka i ta cala jej lewoskretnosc to chwyt marketingowy zeby dobrze zarobic kase bo opakowania do najtanszych nie naleza. A wit c w swojej chemicznej budowie jest prawoskretna. Lekarka poradzila mi zebym kupila sobie zwykle tabletki jesli chcem to 1000 mg. A najlepiej jesc warzywa i owoce ktore ja zawieraja oraz pic soki wyciskane. Wit c w tej formie z warzyw i owocow wchlania sie najlepiejasia-m-b, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Ena jak u Ciebie,bierzesz juz leki? Kiedy wizyta?
Chorujące leczcie się dużą dawka Wit C-lewoskrętna.Ja tak uodparniam siebie i odpukać nie choruje,a pracuje w ciągłych przeciągach.I duzo Soczki owocowych i samych owoców i warzyw.
Asia Jasiek jeszcze nie chce wychodzic- będziesz miała indukcja porodu? Rodzisz ze znieczuleniem?
Nadziejkawychowawczo :*
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Makumba &&&&&&&& :* daj znać po badaniach!
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Ena trzymam kciuki za owocny cykl. Zdrówka dziewczynom chorowitkom
ja odpukać tryskam zdrowiem. To mój czas bo uwielbiam mróz. Asiu uparty ten Wasz synuś ale niebawem się poznacie pewnie
A czy ktoś niebawem będzie miał transfer lub crio? Pogubiłam się troche
Monisiek i jaka decyzja? Podchodzicie jeszcze raz do ivf?