Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Emilka, mam nadzieję że ja w tym cyklu dostanę zielone światło na wyjazd do Białegostoku na criotransfer. W czwartek wizyta i wszystko będzie jasne. Od września czekam na ten dzień, zawsze coś stawało na przeszkodzie, najpierw hiperka, potem dwa cykle bezowulacyjne, ostatnio była owulacja ale transfer wypadlby w pierwszy dzień świąt, więc znowu miesiąc w plecy.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
Makumba, powodzenia. Czekamy na info.
Ja chyba w zla godzine o tym przeziebieniu napisalam.
Gardlo cos mnie podrapuje. Jutro meza do apteki wysle, za kare.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Z tą lewoskretnoscią to prawda, chwyt marketingowy.Gosia321 wrote:Makumba powodzenia na badaniach
i pieknych widokow
Asia pogadaj z Jaskiem zeby sie nie zapieral i szybko pojawil na swiecie :*
Asiastokrota na zwolnienie z angina nie ma zartow
A co do wit c lewoskretnej bo tez chcialam kupic ostatnio rozmawialam ze znajoma lekarka i ta cala jej lewoskretnosc to chwyt marketingowy zeby dobrze zarobic kase bo opakowania do najtanszych nie naleza. A wit c w swojej chemicznej budowie jest prawoskretna. Lekarka poradzila mi zebym kupila sobie zwykle tabletki jesli chcem to 1000 mg. A najlepiej jesc warzywa i owoce ktore ja zawieraja oraz pic soki wyciskane. Wit c w tej formie z warzyw i owocow wchlania sie najlepiej
Na pewno z pożywienia wchłania się lepiej, ale przy infekcjach taka w proszku czy kapsułach pomaga, też ile można źreć
warzywa lub owoce.
I co tam, że napisane lewoskrętna. Wazne że wit C.
-
USG prenatalne - bardzo dobrze

Hurra hurra!!
Łzy mi leciały bokiem jak durnej. Dziecko leżało spokojnie i dało się zbadać pani doktor (jednak nie był to dr Hoppe).
Jakie śliczne i proporcjonalne to dziecko. Widziałam kość udową, noga jak u owada... Bardzo wzruszające. Obawiam się, że na każdym usg będę płakać! Obciach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 19:04
ana1122, polopiryna, Asia08, asia-m-b, asiastokrota, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość

-
Makumba super że z maleństwem wszystko dobrze
ja pewnie bym nie była inna ryczała bym na każdym usg jak pewnie większość dziewczyn więc to żaden obciach
. Dziewczyny a czy do crio jak się podchodzi to też trzeba się szprykować tymi zastrzykami czy to już na naturalnej owulce?
Karcia -
Emilka co nauczyciele u Ciebie w pracy mówią o reformie?e_mil_ka wrote:Ena trzymam kciuki za owocny cykl. Zdrówka dziewczynom chorowitkom
ja odpukać tryskam zdrowiem. To mój czas bo uwielbiam mróz. Asiu uparty ten Wasz synuś ale niebawem się poznacie pewnie 
A czy ktoś niebawem będzie miał transfer lub crio? Pogubiłam się troche
Monisiek i jaka decyzja? Podchodzicie jeszcze raz do ivf?
-
A ja miałam dziś koszmar W nocy I jeszcze Takie szału I płaczu W tym śnie U siebie nie widziałam:-( Mam nadzieje że sny pokazują W życiu na odwrót... Az boję się kolejnego usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 19:54
-
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia, bardzo to miłe i budujące.ana1122 wrote:Makumba super że wszystko ok I gratulacje. Robiłaś W końcu test Z krwi? Jaki?
Ana Robiłam, wysłali mnie z marszu. Ja po 35 rż. Pappa - dostałam skierowanie od pani dr po usg prenatalnym i grzecznie poszłam na pobranie krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 19:57

-
ana1122 wrote:A ja miałam dziś koszmar W nocy I jeszcze Takie szału I płaczu W tym śnie U siebie nie widziałam:-( Mam nadzieje że sny pokazują W życiu na odwrót... Az boję się kolejnego usg
Ana jaki ja miałam wczoraj sen! Generalnie smierć w moich snach
Nie ma co się przejmować!

-
A co ci się śniło?Makumba wrote:Ana jaki ja miałam wczoraj sen! Generalnie smierć w moich snach
Nie ma co się przejmować! -
nick nieaktualny
-
Makumba super! Cieszą mnie takie informacje! Córcia będzie jak malowana i proszę państwa cóż za kość udowa :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 20:18
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."

cieszę się że wszystko dobrze