Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, czy jak macie usg brzuchowe, to ubueracie sukieneczke? Wiem, pytanie glupie ale na wczesniejszej wizycie zglupialam jak dr powiedzial "tylko brzuszek"... i tylko brzuch odslonilam.
Makumba, polopiryna, ana co Wy jecie? Ja juz wedliny od jakiegos czasu nie moge i dzisiaj nawet udko kurze musialam mezowi oddac. Tylko almette i dzem mi wchodza.Ja ostatnio przyszłam w sukience i to usłyszałam, więc zadarłam kiecę do góry a rajstopy
w dół. Targały mną emocje, więc się nie przejęłam. Teraz zamierzam przyjść w spodniach. Spodniczki z toalety nie będę nakładała.
Almette też mi smakujeJem wszystko. I dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 11:21
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Polopirynka, chodzilo mi o te niebueskie spodniczki z lazienki.
Nadziejka, ja chyba dawalam po jednej tabletce.
Ja teraz jak chodzę na badania, to lekarz każe się do razu lokować na łóżku i opuszczam tylko trochę spodnie. Jak mu coś nie pasuje to sobie poprawia tak, żeby był lepszy widok na Małą
wydaje mi się, że te gustowne kiecki już nie będą potrzebne -
słomka :) wrote:Ja teraz jak chodzę na badania, to lekarz każe się do razu lokować na łóżku i opuszczam tylko trochę spodnie. Jak mu coś nie pasuje to sobie poprawia tak, żeby był lepszy widok na Małą
wydaje mi się, że te gustowne kiecki już nie będą potrzebne
Ja do końca ciąży u dr W byłam badana na samolocie (sprawdzał szyjkę, badał wydzielinę), a potem dopiero na leżankę -
nick nieaktualny
-
Asia kciuki zaciśnięte, niech się Jasiek rozpędzi i pokaże wszystkim jaki jest grzeczny i szybki chłopakAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Z tego co kojarzę to Tucha pisała ostatnio o bladej drugiej kresce i że powtórzy test, od tamtej pory ciszaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
ana1122 wrote:Pewnie się cieszy ciąża:-)
piszę w imieniu nas wszystkich
Izaura, słomka :), leo, Asia08, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnyMalgos 741 a kiedy masz teraz wizytę w Art?
[email protected] jak tam u ciebie? Praca pewnie i nie masz czasu na forum?
Jagoda a co z tą wysypką u małego?
-
Ena mam się zgłosić w połowie cyklu poprzedzającego ivf .. myślę myślę że to będzie pod koniec lutego albo początek marca.. muszę zobaczyć kiedy wypada teraz Wielkanoc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 17:30
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak miło że o mnie pamiętacie. Tak niestety @ przyszła. Co i tak nie było zaskoczeniem(bardzo obfita jak na mnie,ale za to bezbolesna).Taki mój los-powoli godze się ze nic z tego nie będzie.
Praca oczywiście pochłania na calego- do domu wracam zmęczona,oby przetrwać zimę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Jak miło że o mnie pamiętacie. Tak niestety @ przyszła. Co i tak nie było zaskoczeniem(bardzo obfita jak na mnie,ale za to bezbolesna).Taki mój los-powoli godze się ze nic z tego nie będzie.
Praca oczywiście pochłania na calego- do domu wracam zmęczona,oby przetrwać zimę.Marzenia się spełnia -
Dziewczyny głowa do góry...co ma być to będzie na to wpływu nie mamy..cieszmy się każdym dniem...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017