Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
J_agoda wrote:Dziewczyny mam pytanie o Wasz @ po HSG - czy miałyście jakiś bardzij obfity/inny? Ja mam dzisiaj 3 dc i jest dramat
Ja tez juz nie pamietam, ale chyba nastepne mialam bardziej obfite."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
J_agoda wrote:Dziewczyny mam pytanie o Wasz @ po HSG - czy miałyście jakiś bardzij obfity/inny? Ja mam dzisiaj 3 dc i jest dramatKarcia
-
Karcia wrote:Ja miałam znacznie bardziej obfity i mega wielkimi skrzepami. Właśnie Asi-m-b tylko pozazdrościć tak licznej rodzinki o której każda z nas marzy, ale ja bym była przerażona ciążą bliźniaczą choć bardzo bym chciała to bała bym się tego że sobie nie poradzę że będą mi płakać oboje na raz itp
.
A jaki miałaś wynik HSG? Może to, jaki jest @ po HSG zależy od przebiegu i wyniku badania? Może coś tam "przetkali"?
Marzenia się spełnia -
Dziewczyny bliźniaki to nic strasznego! Co więcej później jest o wiele łatwiej, bo dzieci mają z sobą więź, bawią się razem, do tej pory robią razem bardzo dużo rzeczy. Sam początek ciężki ale jak się weszło w rytm to już było ok. Z tym, że moje dzieci były grzeczniuteńkie
w sumie to nadal są
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie zbliża się wizyta .... pierwsza na której ja i mąż mamy mieć pierwsze badania wiecie jakie robią na początku ?? ale bardziej martwi mnie fakt, że ostatnio doktor zauważył torbiel 19 mm, moja zmora, mówił że nic z nim nie robimy.... Ja teraz naczytałam się że nie warto podchodzić do stymulacji jeśli ma się torbiel większą niż 10 mm gdyż wszystko idzie jakby w nią a nie w jajnik, czy któraś miała podobną sytuację
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTERA83 wrote:Dziewczyny mam pytanie zbliża się wizyta .... pierwsza na której ja i mąż mamy mieć pierwsze badania wiecie jakie robią na początku ?? ale bardziej martwi mnie fakt, że ostatnio doktor zauważył torbiel 19 mm, moja zmora, mówił że nic z nim nie robimy.... Ja teraz naczytałam się że nie warto podchodzić do stymulacji jeśli ma się torbiel większą niż 10 mm gdyż wszystko idzie jakby w nią a nie w jajnik, czy któraś miała podobną sytuację
-
Ena wrote:U mnie była taka sytuacja: 3 dc lecę na wizytę. Dr P zrobił usg i powiedział, że mam na jednym jajniku przetrwały pęcherzyk - chyba coś koło 30 mm. Nie nazwał tego torbielą tylko pęcherzykiem z poprzedniego cyklu. Kazał to olać i brałam Letrozol normalnie. Owulki co prawda nie było, ale to przez to, że na mnie ten lek nie działa, a pęcherzyk się wchłonął.
J_agoda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:30 mm?? To 3 cm. I kazał to olać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 18:38
-
Ena wrote:Asia m_b jak nastrój przed jutrzejszym początkiem "urlopu" w szpitalu? Masz jakieś skurczybyki przepowiadające?
oj mam mamale niestety nie za często
trzymajcie kciuki co bym nie musiała tam długo leżeć i co by Janek szybko i sprawnie się wykluł :*słomka :), ana1122, Ali.G, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Janek jest grzeczniulciulkiem i tak jak się obrócił, tak nam zrobi niespodziankę i szybko oraz sprawnie wyskoczy z Mamusi
❤️
PS Asia niezły masz text na suwaczku
PS 2. To jest moj 666 post na forum. Spełni sięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 19:30
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny