X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba super :):)

Makumba lubi tę wiadomość

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba super gratulacje, wiedziałam że będzie dobrze no i córcia :-) ekstra tatuś kupiony ;-)

Makumba lubi tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje chorupsko to nie angina ale to nie jest dobra wiadomość. Czuje się okropnie, głowa mnie boli, kaszle a do tego ten katar, tragedia :( już dawno się tak nie meczyłam :( dobranoc idę poleżeć

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko zrobiła mi się żółta wydzielina z pochwy ale nic nie szczypie ani piecze czy to normalne czy trzeba do lekarza Z tym?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    A co ci się śniło?
    Wczoraj - dwie niedawno zmarłe babcie. Że jedna z nich pokazywała mi jak ćwiczy i przy brzuszkach umarła, a druga powiedziała żebym jej nie udzielała pierwszej pomocy tylko w spokoju dała odejść. I dałam.
    Obudziłam się nad ranem i miałam bardzo słaby dzien.
    To moje wyrzuty sumienia mnie gryzą :/

Ale generalnie mam sny erotyczne! ;-)

A Tobie co na tym fotelu się wydarzyło? Zobaczyłaś potwora na ekranie? ;-)

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, czy ja ominelam jakies zdjecie? :(

Ana, ja mam prawie co noc dziwne sny. Czytalam, ze tak moze byc w ciazy. Chyba dwie noce temu wstalam taka zmeczona, ze masakra. Do tego psiur skaleczyl paluszek i medzil. :/

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któraś mogła by mi pożyczyć męża który zna się na pracach domowych w sensie złota rączka :) oddam po jednym dniu nie tkniętego :P . A tak na serio to taki mam zły dzień że jak bym mogła to bym gryzła wszystko się w tej chałupie psuje a właściciel każe nam fachowca brać a którego my mamy płacić i powiedziałam że za hu... że wolę to kasę na leczenie przeznaczyć no ale dziś mi doszło spłuczka mi się zepsuła, junkiers nie wyłącza się po nagrzaniu temperatury tylko grzeje cały czas a no i jeszcze jedno potknęłam się o kabel przy odkurzaniu i wyrwałam gniazdko a przed świętami padł nam prąd i jesteśmy bez światła w kuchni.... a mój mąż nie ma zdolności w tych sprawach niestety... chyba go wymienię...

Karcia
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wiedziałam że będzie ok. Ja też bym ryczała. A jeśli chodzi o reformę to chyba nikt u nas nie jest zadowolony. Chociaż i tak jestesmy w dobrej sytuacji bo u nas jest podstawowka i gimnazjum. Reforma oznacza wiecej roboty no i ewentualne zwolnienia ale u nas raczej uda się bez nich. Szczerze to nie zaglebiam sie w to przecież niedługo pójde na zwolnienie co nie ? :)
    Soniu no to trzymam kciuki za to żeby się już to crio w czasie nie odwlekło. Ja dopiero pewnie w połowie lutego podejdę do crio.

sonia86 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia możesz pogadać z moim on w domu zrobi wszystko :) mam to szczęście że nie musze płacić za naprawy nawet samochodu :)

Karcia lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Wczoraj - dwie niedawno zmarłe babcie. Że jedna z nich pokazywała mi jak ćwiczy i przy brzuszkach umarła, a druga powiedziała żebym jej nie udzielała pierwszej pomocy tylko w spokoju dała odejść. I dałam.
    Obudziłam się nad ranem i miałam bardzo słaby dzien.
    To moje wyrzuty sumienia mnie gryzą :/

Ale generalnie mam sny erotyczne! ;-)

A Tobie co na tym fotelu się wydarzyło? Zobaczyłaś potwora na ekranie? ;-)
    Mi się śniło że pani rozmiar pęcherzyka nie pasował był za mały z dzidzia było niby ok. Ale Jak zapytałam co to znaczy to powiedziała że maleństwo chce dołączyć do rodzeństwa. I wtedy Z krzykiem padłam na podłogę i wylam z bolu.
    Poza tym to też mam erotyczne cały czas sni mi się seks z młodziakami np ostatnio w wannie z 18 latkiem:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka zazdroszczę taki mąż to skarb i jeszcze samochód potrafi naprawić zapytaj czy by mnie nie chciał :P

e_mil_ka lubi tę wiadomość

Karcia
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Makumba wiedziałam że będzie ok. Ja też bym ryczała. A jeśli chodzi o reformę to chyba nikt u nas nie jest zadowolony. Chociaż i tak jestesmy w dobrej sytuacji bo u nas jest podstawowka i gimnazjum. Reforma oznacza wiecej roboty no i ewentualne zwolnienia ale u nas raczej uda się bez nich. Szczerze to nie zaglebiam sie w to przecież niedługo pójde na zwolnienie co nie ? :)
    Soniu no to trzymam kciuki za to żeby się już to crio w czasie nie odwlekło. Ja dopiero pewnie w połowie lutego podejdę do crio.
    Tak!!!! Z takim myśleniem wróżę sukcesy :D

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Mi się śniło że pani rozmiar pęcherzyka nie pasował był za mały z dzidzia było niby ok. Ale Jak zapytałam co to znaczy to powiedziała że maleństwo chce dołączyć do rodzeństwa. I wtedy Z krzykiem padłam na podłogę i wylam z bolu.
    Poza tym to też mam erotyczne cały czas sni mi się seks z młodziakami np ostatnio w wannie z 18 latkiem:-)[/QUOTE

To tylko Twoja wyobraźnia. Poszłabyś pózniej na 1 usg i nie miałabyś tego snu. Nie przejmuj się.
    Z czasem, po tych kilku usg, jest o wiele lepiej w głowie. Zaraz i u Ciebie zapanuje większy spokój.

Twój mąż czyta czasem to forum :P?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Emilka zazdroszczę taki mąż to skarb i jeszcze samochód potrafi naprawić zapytaj czy by mnie nie chciał :P
    Karcia, zdjęcie do ogłoszenia dołącz. Faceci to wzrokowcy, zapomniałaś?

Karcia lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziałam mu O snach. powiedział że jak urodze mu dziecko to bierze ze mna rozwod a on zostanie sam Z dzieckiem:-)

Makumba, Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Karcia możesz pogadać z moim on w domu zrobi wszystko :) mam to szczęście że nie musze płacić za naprawy nawet samochodu :)
    A gotuje??? Ja bym chciała takiego co gotuje.
    Tak w cudzysłowie, bo swojego męża kocham i nie chce innego. On nie gotuje :(
    Karcia, za to Twoj może gotuje??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 23:31

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    A gotuje??? Ja bym chciała takiego co gotuje.
    Tak w cudzysłowie, bo swojego męża kocham i nie chce innego. On nie gotuje :(
    Karcia, za to Twoj może gotuje??
    Moj gotuje sprząta pierze I jeszcze ogarnia roboty przy domu I podwórku Ale do samochodow Nie ma ręki. Jak się bierze to popsuje:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Moj gotuje sprząta pierze I jeszcze ogarnia roboty przy domu I podwórku Ale do samochodow Nie ma ręki. Jak się bierze to popsuje:-)
    No chociaż tego nie potrafi! Do diabła :P

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Karcia, zdjęcie do ogłoszenia dołącz. Faceci to wzrokowcy, zapomniałaś?
    No fakt masz rację ale może lepiej nie bo się chłopina przestraszy i kto mi vrudną robotę odwali :)

Karcia
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój gotuję wodę na herbatę :P

ana1122, Asia08, Makumba, malgos741, e_mil_ka lubią tę wiadomość

Karcia
‹‹ 618 619 620 621 622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ