Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka wrote:Asia nie smuć się, może znowu jutro przebadają i weekend spędzisz w domu.
Jeśli trafisz na oddział to życzę, aby Jasiek sam rozkręcił akcje (bez balonika i oxy).
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
[email protected] wrote:Gosiu jeśli chodzi o witaminę C lewoskretną to nie jest ona droga-zaledwie 3 lub 4 złote. Droga to jest liposomalna.A każdy lekarz powie ci ze antybiotyk lub inne podobne świństwa lepiej nas wyleczą bo co to byłby za biznes leczyć się witamina zresztą tak tania. Lekarze mają dobre bonusy za wypisywanie danych leków nie zapominajcie o tym.Z ja osobiście stosuje kwas l-askorbinowy,który jest bardzo wydajny poniewaz jest w proszku.
[email protected], Makumba, ana1122 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dzień dobry... Asia mb powodzenia ..
Ale dziś nasypało..dobrze że mróz trochę zelżał..asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
hej dziewczyny, mam pytanie, którzy lekarze przyjmują w Olsztynie? nigdzie nas tronie Artemidy nie znalazłam takiej informacji, a zastanawiam sie nad konsultacją. Dziękuję z górystarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza wrote:hej dziewczyny, mam pytanie, którzy lekarze przyjmują w Olsztynie? nigdzie nas tronie Artemidy nie znalazłam takiej informacji, a zastanawiam sie nad konsultacją. Dziękuję z góry
-
dzisiejsza porada dnia z ovufriend:
"Witamina C jest doskonałym antyoksydantem, świetnie poprawia morfologię plemników, zapobiega ich „sklejaniu się” oraz chroni DNA plemników przed zniszczeniami przez wolne rodniki. Jednakże w przypadku kobiet, witamina C powinna pozostać pod kontrolą (dzienna dawka nie wyższa niż 1000 mg), ponieważ może ona zbyt mocno zakwaszać śluz szyjkowy i stwarzać niekorzystne warunki dla spermy. " -
Melduję się z oddziału patologii ciąży. Po badaniu niestety optymistycznie nie jest, szyjka wysoko i zamknięta.. chyba trochę tu poleżę.. nie powiem żeby mnie to cieszyło ale innego wyjścia nie mam..
Kurcze to ja nieźle zakwaszalam śluz, bo brałam nawet i 5g na dzień, ale jak mialam ten test po stosunku to plemniki miały się dobrze, więc ciężko stwierdzić.
Wiem jedno wolę się leczyć wit c aniżeli antybiotykami
Teraz nie pamiętam nazwy firmy tej od vit c, ale kupujemy on-line na biomarket, wiaderko kilogramowe, poproszę męża to sprawdzi i napiszęAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Nanatasza wrote:hej dziewczyny, mam pytanie, którzy lekarze przyjmują w Olsztynie? nigdzie nas tronie Artemidy nie znalazłam takiej informacji, a zastanawiam sie nad konsultacją. Dziękuję z góry
pamiętam Cię
ja już nie pamietam ktory lekarz w jakie dni przyjmuje. Zbroch - poniedziałki Przybyłowicz - czwartki i soboty
Najlepiej zadzwonić i umówić się do konkretnego. Jeśli o mnie chodzi to polecam Ci dr Domitrza, dr Zbrocha i dr Przybyłowicza
Wszystkiego dobrego życzę!Nanatasza, Makumba lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Asiu a może Jasiek nie chce być kozą ( koziorożcem) tylko chce być wodnikiem skoro mu tak dobrze w tych wodach u ciebie
Jeśli taki plan ma twój mały łobuz to urodzisz 20 stycznia
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!
Ena,mnie doświadczonych nie bardzo chcę.. po tylu latach starań to sama jestem jak ten mniej doświadczony lekarz
Asia miło mi bardzo!!! Gratuluję Ci z całego serca! widzę, że lada moment i maluch będzie na świecie
Być może zdecyduję się na Domitrza. Jeździłam do Bociana do Białegostoku, ale na konsultację trochę daleko.. U nas leczenie raczej zakończone i szans na ciążę (zdrową) nie ma, ale chcę na wszelki wypadek dopytać innego lekarzaasia-m-b lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyNanatasza wrote:Dzięki dziewczyny!
Być może zdecyduję się na Domitrza. Jeździłam do Bociana do Białegostoku, ale na konsultację trochę daleko.. U nas leczenie raczej zakończone i szans na ciążę (zdrową) nie ma, ale chcę na wszelki wypadek dopytać innego lekarza
Może właśnie warto zapukać jeszcze do jakiś drzwi.
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Asia m_b a oddział patologii ciąży wyremontowany? A może zrobią co badanie czystości wód i coś ruszy. Wielu dziewczynom to pomagało na zachęcenie dziecia do wyjścia na zewnątrz. Ale szyjka zamknięta to i tak dupa.
rzekomo jutro mają wszystko przenosić gdzieś na 7 ogólnie to dużo pacjentek i dużo się dzieje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 13:38
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Ena teraz patologia mieści się na 5 na ortopedii
rzekomo jutro mają wszystko przenosić gdzieś na 7 ogólnie to dużo pacjentek i dużo się dzieje..
-
nick nieaktualnyleo wrote:Asia to przynajmniej cos sie dzieje:) widzisz moglybysmy sie zamienic szyjkami bo ja sie obawiam kazdej chwili jak cos zaboli i jednak dalej staram sie lezakowac. Jak dluzej polaze_pospaceruje to juz mam pietra