Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj było u endo i tsh wyszło mi 1.5. Pani Mnie pochwalila że bardzo ładnie. Powiedziałam jej że został nam 1 maluszek A ona bardzo się zdziwiła co Z tym drugim I powiedziałam że ma się wchlonac była W szoku...
-
Makumba wrote:Ana Tsh super. Jak się czujesz? Bez zmian?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:A ja dzisiaj było u endo i tsh wyszło mi 1.5. Pani Mnie pochwalila że bardzo ładnie. Powiedziałam jej że został nam 1 maluszek A ona bardzo się zdziwiła co Z tym drugim I powiedziałam że ma się wchlonac była W szoku...
Dziewczyny a ja dziś byłam w Art u dr W. Dziś 10 dc - brałam po pół clo przez pięć dni i 8-9 dc Menopur i powiem wam, że chyba jakaś Opatrzność czuwała, bo dr D kazał zapodawać ten Menopur jeszcze przez dwa dni i dopiero wizyta. Mnie się udało wbić wcześniej do dr W tylko po dwóch zastrzykach i efekt taki - estradiol 1341, endometrium 10 mm i cztery dorodne pęcherze. No dużo ich narosło, ale na moją odpowiedzialność dostałam Ovitrelle. Teraz serduszkowanie i w środę lecę na wizytę sprawdzić ile pękło. Mam pozytywne nastawienie...ana1122, Makumba, Asia08, malgos741, asiastokrota, J_agoda lubią tę wiadomość
-
Ena stosowałaś krople?ładny wynik pęcherzyków i endometrium super urosło.To miłego weekendu życzę oby był owocny w dzidziulki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
eni33 wrote:karcia a ty jak pamietam masz wizyte w poniedzialek. Ktory to bedzie dzien cyklu u ciebie? I co mowisz dr ze od nastepnego cylku chcesz podejsc do inf i bez znaczenia ile schudlas i tego ich gadania zeby jeszcze poczekac.
mam nadzieję że mnie nie zniechęci bo już czekam na to ivf Więc w poniedziałek będę już chciała porobić te badania co się da a od następnego cyklu ruszyć całą parą.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Karcia -
Ena wrote:Ana wzorowy wynik - brawo.
Dziewczyny a ja dziś byłam w Art u dr W. Dziś 10 dc - brałam po pół clo przez pięć dni i 8-9 dc Menopur i powiem wam, że chyba jakaś Opatrzność czuwała, bo dr D kazał zapodawać ten Menopur jeszcze przez dwa dni i dopiero wizyta. Mnie się udało wbić wcześniej do dr W tylko po dwóch zastrzykach i efekt taki - estradiol 1341, endometrium 10 mm i cztery dorodne pęcherze. No dużo ich narosło, ale na moją odpowiedzialność dostałam Ovitrelle. Teraz serduszkowanie i w środę lecę na wizytę sprawdzić ile pękło. Mam pozytywne nastawienie...i trzymamy bardzo mocno kciuki.
Karcia -
KarCIA ile udało Ci się schudnąć?
Ile teraz wazysz?
Ja po pierwszej stymulacji tez przytyłam, nawet nie mam chęci zaczynać żadnej diety,ale powoli ćwiczę czasami w domu.Chyba od wiosny zaczNe porządne odchudzanie,po kolejnym podejściu o ile będzie.Karcia lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dziewczyny nic się nie dzieje.. ktg mam 3 razy dziennie. Położne jak położne w porządku
Szyjka skrócona o pół cm czyli całe nic, rozwarcie na dwa palce, czyli to też chyba nic nie znaczyjak pytalam dr który mnie badał to powiedział, że może się zacząć w każdej chwili.. ale i równie dobrze za dwa tygodnie
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Kto pracuś?
przygoda z autem dobiła mnie...ale dziś jest ok.. w środę skończyłam robotę o 20tej ..poszłam zrobić zakupy i do auta atu co nie odpala.. wczoraj połączyłam prostownik pod akumulator w salonie i chyba tam gdzie podłączyłam prądu nie było bo nie był naładowany, wezwałam kolegę żeby odpalił na klemy ale też nie ruszyło...
dziś rano kumpel zabrał akumulator do naładowania do elektryka i sprawdzenia ufff akumulator dobry i auto odpaliło..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017