Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro gramy wesele za Miłakowem.. auto potrzebne...
Ana i cię zaskoczę.. jutro nie idę do salonu - zrobiłam sobie wolneana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
To miałaś przygodę. Dobrze że wszystko ok I nie musisz wydawac kasy na naprawę
jak będziesz tyle pracować to zarobisz tyle kasy że nie będziesz wiedziała co Z nimi robić
-
ana1122 wrote:To miałaś przygodę. Dobrze że wszystko ok I nie musisz wydawac kasy na naprawę
jak będziesz tyle pracować to zarobisz tyle kasy że nie będziesz wiedziała co Z nimi robić
ps jeden biznes dopiero rozkręcam więc na razie dokładam..czasem padam na pyskaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 23:01
kariotypy ok
mutacja MTHFR
[email protected] wrote:KarCIA ile udało Ci się schudnąć?
Ile teraz wazysz?
Ja po pierwszej stymulacji tez przytyłam, nawet nie mam chęci zaczynać żadnej diety,ale powoli ćwiczę czasami w domu.Chyba od wiosny zaczNe porządne odchudzanie,po kolejnym podejściu o ile będzie.malgos741, ana1122, Gosia321, asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
Karcia -
malgos741 wrote:Chciałabym..ale te opłaty mnie wykończą.. jak nie czynsz jeden lokal to drugi lokal to zus to podatek jeszcze kredyt mieszkaniowy i pensja dla pracownicy..ehh nie mówiąc o energi ..a auto to mam 20letnie..czasem nie wyrabiam na zakrętach i kombinuję..
ps jeden biznes dopiero rozkręcam więc na razie dokładam..czasem padam na pyskaKarcia -
Karcia wrote:ogólnie schudłam już 25 kg ważę teraz 73 kg z tym że jestem niska bo tylko 164
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:No właśnie od nowego roku strasznie wszystko poszło w górę np wczoraj przyszedł rachunek za wodę i co podwyżka o 2,5 na metrze to jak dla mnie to strasznie dużo, nie wspomnę już o tym cholernym OC
Karcia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Karcia wrote:Ana dla lekarzy najlepsza waga dla mnie to 53 żeby nie mieli ze mną roboty
Karcia lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny nic się nie dzieje.. ktg mam 3 razy dziennie. Położne jak położne w porządku
Szyjka skrócona o pół cm czyli całe nic, rozwarcie na dwa palce, czyli to też chyba nic nie znaczyjak pytalam dr który mnie badał to powiedział, że może się zacząć w każdej chwili.. ale i równie dobrze za dwa tygodnie
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Ana dla lekarzy najlepsza waga dla mnie to 53 żeby nie mieli ze mną roboty
Karcia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ..dziś mam wolne od roboty
polopiryna, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena stosowałaś krople?ładny wynik pęcherzyków i endometrium super urosło.To miłego weekendu życzę oby był owocny w dzidziulki.
Brałam też Inofem i trochę wina wieczorem.
Dziewczyny dziękuję za wsparcie - no musi być z tego dziećmalgos741, Makumba, eve87, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny