Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena oj leci, leci:) ja mam krótką i miękką szyjkę z malutkim rozwarciem
Asi Jaś jest grzeczny i ma być pierwszy(bardzo mocno trzymam kciuki) a mój Jerzyk niech sobie jeszcze tam posiedzi- nie pamiętam którą kazała się Jasiowi dobrze odwrócić- niech i na mojego tupnie żeby jeszcze posiedział :-p (Makumba?)
-
Ale jaja dziewczyny . W poniedziałek mam przyuczać nową babkę, która ma mnie zastępować. Z jednej strony się cieszę a z drugiej strony czuje się niezręcznie jak mam uczyć kogoś starszego od siebie.
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ale jaja dziewczyny . W poniedziałek mam przyuczać nową babkę, która ma mnie zastępować. Z jednej strony się cieszę a z drugiej strony czuje się niezręcznie jak mam uczyć kogoś starszego od siebie.
e_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Ena teraz patologia mieści się na 5 na ortopedii
rzekomo jutro mają wszystko przenosić gdzieś na 7 ogólnie to dużo pacjentek i dużo się dzieje..
Ciekawa jestem jak wyszedł im remont, bo było tam szaro, wąski korytarzyk, klitki pokoje, małe okna i nisko w środku. Warunki odstraszające.
Miejmy nadzieje, że Jasiek przestraszy się strychu na 7 i szybko wystartuje.U mnie na poród też się nie zapowiadało, we wtorek wszystko pozamykane,wody przejrzyste, a w czwartek poród.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idealna data na powitanie się ze światem
Prawda synuś? No chooooodźAsia08, Gosia321, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Cześć dziewczyny,
Oj ciotka Makumba to już nie ta sama ciotka... Krzyczeć mi się nawet nie chce.
Jaśku i Jerzyku (boskie imiona!!!), dzieci kochane posłuchajcie swoich mam.
Lubię 13tego w piątki. A moja siostra dla odmiany nie wychodzi w te dni z domu. -
asia-m-b wrote:Idealna data na powitanie się ze światem
Prawda synuś? No chooooodź
Ja dużo chodziłam schodami na parter i z powrotem, robiłam przysiady z szeroko rozstawionymi nogami, ale czy to pomogło - nie wiem, najważniejsze,że byłam w ruchu.
-
leo wrote:Jasiu ZAPRASZAMY
Asia wyjdę na spacer i chyba tam zajdę do Was i Wam pomogęAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Fionka wrote:Każda data będzie idealna, aby nastąpiło to już.
Ja dużo chodziłam schodami na parter i z powrotem, robiłam przysiady z szeroko rozstawionymi nogami, ale czy to pomogło - nie wiem, najważniejsze,że byłam w ruchu.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Fionka wrote:Ana co u Ciebie? Nadal wydzielina?
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
karcia a ty jak pamietam masz wizyte w poniedzialek. Ktory to bedzie dzien cyklu u ciebie? I co mowisz dr ze od nastepnego cylku chcesz podejsc do inf i bez znaczenia ile schudlas i tego ich gadania zeby jeszcze poczekac.